Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 304
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 306 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Emilia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408114 z 20.03.2017

Duży wybór

zakupy: figurki; marzec 2017

plusy: PRECYZJA I TERMINOWOŚĆ

minusy: SKLEP NIE POSIADA WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dafi33 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408034 z 18.03.2017

łatwość poruszania się po stronach sklepu, dobry kontakt, szeroki asortyment, darmowa dostawa, szybka realizacja zamówienia

zakupy: figurki; marzec 2017

plusy: szeroki asortyment, opis figurek, dostępność towaru szyb

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jury Kwidzyn rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 407906 z 17.03.2017

Wróciłem po raz kolejny do tego sklepu ze względu na dostępność towaru, łatwość poruszania się po stronie sklepu. Ceny figurek też są konkurencyjne, pozostawia trochę do życzenia koszt wysyłki, mógłby być jeszcze odbiór w paczkomacie który jest połowę tańszy niż kurierzy ... Realizacja zamówienia i sposób zapakowania bez zastrzeżeń.

zakupy: Figurki schleich; marzec 2017

plusy: dosępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406770 z 01.03.2017

Ciekawy asortyment, inny niż w większości sklepów. Znalazłam to czego szukałam na prezent dla siostrzenicy. Zabawka-figurka przepiękna.

zakupy: figurka konia; luty 2017

plusy: duży wybór towarów

minusy: nie zawsze dobrze działąjca strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Minko rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406670 z 28.02.2017

Bardzo polecam ten sklep, ponieważ zamówienie jest realizowane błyskawicznie.przesyłane są informacje o kolejnych etapach zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sklepem zarówno telefoniczny, jak i mailowy.

zakupy: Koraliki kółeczkowe do prasowania- zwierzątko; luty 2017

plusy: Szybkość reazlizacji zamowienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Minko rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406666 z 28.02.2017

Bardzo polecam ten sklep, ponieważ zamówienie jest realizowane błyskawicznie.przesyłane są informacje o kolejnych etapach zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sklepem zarówno telefoniczny, jak i mailowy.

zakupy: wykopaliska; luty 2017

plusy: Szybkość w obsłudze

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406514 z 26.02.2017

wybrałam ten sklep bo ceny są przystępne, obsługa bardzo dobra i sprawna

zakupy: zbawki; luty 2017

plusy: ceny

minusy: dostawa tylko pocztą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kan rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406082 z 20.02.2017

Zdecydowanie ze wzgledu na duzy wybor.

zakupy: Figurki; luty 2017

plusy: Wybor

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 405874 z 17.02.2017

Wszystko w porządku, szybka realizacja. Polecam ten sklep.

zakupy: Myjnia dla konii; luty 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andy rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 404894 z 05.02.2017

Bogaty asortyment samochodzików, bardzo szybki czas realizacji zamówienia.

zakupy: Samochodziki SIKU; luty 2017

plusy: Czas realuzacji zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 404366 z 30.01.2017

Znalazłam tu wymarzoną przez wnuczka figurkę. Obsługa bardzo życzliwa i pomocna.

zakupy: Swen z bajki Kraina Lodu; styczeń 2017

plusy: duży wybór figurek

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cristoph rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 403150 z 13.01.2017

Szybko, niedrogo i rzetelnie.

zakupy: figurka dinozaura schleich; styczeń 2017

plusy: kontakt

minusy: żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

spayki rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 402246 z 31.12.2016

Super sklep. Jestem zadowolony. Pozdrawiam.

zakupy: modele SIKU; grudzień 2016

plusy: Miła obsługa i terminowość.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 402102 z 29.12.2016

Sklep Zabawki.pl wybrałam trochę przypadkowo, ponieważ 3 dni przed Świętami zostałam bez prezentu dla dziecka. Inny sklep nagle stwierdził, że nie zrealizuje zamówienia, na co miał ponad tydzień czasu.... No i zaczęło się poszukiwanie zestawu strażaka i sklepu, który zrealizuje tuż przed Świętami moje zamówienie. Znalazłam sklep ZABAWKI.PL. Jestem BARDZO ZADOWOLONA z miłej i sympatycznej obsługi, błyskawicznej realizacji zamówienia - od złożenia zamówienia jakieś 2 godziny wystarczyło, abym mogła je odebrać, atrakcyjnej ceny, a także z możliwości osobistego odbioru. POLECAM!!!! :)

zakupy: zestaw strażaka; grudzień 2016

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia, miła obsługa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

erwin rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 401678 z 23.12.2016

Sklep oferuje atrakcyjne ceny. Bezproblemowa realizacja transakcji. Gratisy :)

zakupy: figurki Sleich; grudzień 2016

plusy: przy zakupach na powyżej pewnej kwoty sklep daje gratisy

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krissiemce rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 401666 z 23.12.2016

Sprzedaje oryginalne zabawki.Zamówiony towar zgodny z opisem.Bardzo szybka dostawa.Całkowicie spełnione oczekiwania.

zakupy: Figurki Schleich; grudzień 2016

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Skrzypłocz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 401594 z 22.12.2016

Szeroki asortyment, znalazłem to, czego szukałem od dawna

zakupy: Figurki; grudzień 2016

plusy: Wszystko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 401574 z 22.12.2016

Znalazłam dokładnie to,czego szukałam, dzięki czemu córka będzie miała fajne prezenty pod choinką

zakupy: Dobble, Gorący ziemniak family; grudzień 2016

plusy: Duży wybór asortymentu, szybka dostawa

minusy: ceny nieco wyższe niż w niektórych innych e-sklepach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JERZY rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 401286 z 19.12.2016

Duży wybór, ciekawe oferty i nowości.

zakupy: Quiz Przyroda i geografia Polski - Zoologiczny- Ortograficzn; grudzień 2016

plusy: Dobry i miły kontakt.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 401194 z 19.12.2016

Szybko i zgodnie z zamówiem

zakupy: figurki; grudzień 2016

plusy: sumienność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER