Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 296
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 299 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Magdalena rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 398842 z 26.11.2016

Sklep ma bardzo dużą ofertę zabawek i konkurencyjne ceny w porównaniu z innymi sklepami. Korzystałam z niego po raz kolejny i znowu się nie zawiodłam.

zakupy: Zabawki; listopad 2016

plusy: Oferta, ceny, szybkość realizacji zamówienia

minusy: Słaba jakość zdjęć na stronie www i lakoniczne opisy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

konie37 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 398126 z 18.11.2016

Pozwala realizować część hobby związane z końmi

zakupy: figurki koni; listopad 2016

plusy: bdb kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baca rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 397510 z 11.11.2016

wszystko poszlo super

zakupy: samochodziki siku; listopad 2016

plusy: sprawnosc

minusy: jak dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 397306 z 09.11.2016

Ponieważ widziałem wcześniej zabawki tej firmy i bardzo dobrą jakość wykonania. Spełnił moje oczekiwania w 100 procentach.

zakupy: Zabawki; listopad 2016

plusy: Rzetelność. Fachową obsługą. expresowa wysyłka.

minusy: Mogłoby być jakieś gratisy.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 396070 z 23.10.2016

Wygoda zakupów w miejscu profesjonalnym to dla mnie najważniejszy aspekt. Zakup zrealizowany - nie ostatni.

zakupy: maszyny budowlane SIku; październik 2016

plusy: kontakt bezpośredni

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Xen rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 394290 z 01.10.2016

Mimo dennej strony do zamowien to sklep i obsluga konkretna i rzeczowa. Towar zgodny z zamowieniem. Polecam partner godny zaufania.

zakupy: Autka Welly; wrzesień 2016

plusy: Duzy wybor autek, konkretna obsluga, szybkosc realizacji

minusy: Layout strony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 393254 z 16.09.2016

Tylko w tym sklepie znalazłam interesujący mnie towar.

zakupy: foremki do piasku szkielet dinozaura; wrzesień 2016

plusy: Terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dagome rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 392382 z 05.09.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania i jako jedyny w internecie posiadał wszystkie figurki, które interesują mojego syna.

zakupy: Zabawki; wrzesień 2016

plusy: Szeroki asortyment zabawek i szybkość w realizacji.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AwosB rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 391782 z 27.08.2016

Przez przypadek

zakupy: Samochód z jachtem -zabawka; sierpień 2016

plusy: duży wybór modeli samochodzików , dobry kontakt .

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 391398 z 21.08.2016

ze względu na asortyment

zakupy: wąż; sierpień 2016

plusy: szybkośc doastawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AND rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 389234 z 22.07.2016

Ok

zakupy: FIGURKI SCHLEICH; lipiec 2016

plusy: nie mam zdania

minusy: NIE REALIZUJE ZAMÓWIEŃ W SOBOTY

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eellkkaaa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388862 z 18.07.2016

Tanio, odbiór osobisty, duża dostępność towarów

zakupy: zdrapywanka, warsztat dla dzieci; lipiec 2016

plusy: Kontakt, terminowość oraz zgodność towarów z ofertą.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slazak71 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388774 z 17.07.2016

Bogata oferta.Łatwość i szybkość odbioru zakupionego towaru. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.Polecam uczciwe i szczerze wszystkim!

zakupy: zbawaki siku i colectta.; lipiec 2016

plusy: Bogata oferta. A także bardzo sprawna i sympatyczna obsł

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388186 z 11.07.2016

Znalazłam sklep przypadkiem, szukając na ostatnią chwilę prezentów dla chrześniaków w internecie. Ktoś ze sklepu pofatygował się nawet by telefonicznie pomóc mi wybrać coś co będzie możliwe do odbioru w krótkim czasie. Bez problemu udało mi się złożyć i odebrać zamówienie z dnia na dzień. Wybór przeogromny w każdym przedziale cenowym. Ciekawe zabawki również od polskich producentów.

zakupy: zestawy z ciastoliną, model samolotu i autobusu; lipiec 2016

plusy: czas realizacji, obsługa, wybór, ceny, odbiór osobisty

minusy: sajgon na stronie, niedokładne opisy niektórych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388062 z 08.07.2016

Dostępność grupy towarów,

zakupy: Płaszcze przeciwdeszczowe, różne rozmiary; lipiec 2016

plusy: Szybka realizacja

minusy: propozycja wysłania hasła e-mailem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386986 z 27.06.2016

Szukałem określonych zabawek w odpowiedniej cenie i szybkim terminie realizacji zamówienia. Sklep spełnił wszystkie te warunki.

zakupy: Koniki Schleich; czerwiec 2016

plusy: Szybsza realizacja od oferowanego czasu.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eko-Myśl rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386666 z 23.06.2016

Jeden z lepszych sklepów internetowych z jakim miałam szansę współpracować. Polecam wszystkim :)

zakupy: śmieciarka SIKU; czerwiec 2016

plusy: terminowość i rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386098 z 17.06.2016

bardzo korzystne ceny, fachowa i miła obsługa, szybki czas realizacji polecam każdemu :)

zakupy: figurki sleich; czerwiec 2016

plusy: profesionalizam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Finrod rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 385554 z 12.06.2016

Spełnione 100% życzeń dziecka na prezent urodzinowy. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Zabawki SIKU; czerwiec 2016

plusy: Dostępna oferta oraz niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamzik rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 385282 z 09.06.2016

Bardzo duży wybór, ciekawe promocje np. kup 5 a szósta figurka za darmo. Spełnił moje oczekiwania w 100% bardzo dobry i miły kontakt. Polecam

zakupy: figurki zwierząt; czerwiec 2016

plusy: duży wybór

minusy: nie zawsze to co jest na stronie jest dostępne w rzeczyw

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER