Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 304
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 306 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zbigniew rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 401142 z 18.12.2016

Super sklep - szybka wysyłka!!!

zakupy: zabawki siku; grudzień 2016

plusy: fachowość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzena rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 400946 z 16.12.2016

Bardzo duży wybór towaru, terminowa realizacja zamówienia. Odebrałam towar z małym uszkodzeniem, reklamacja przebiegła bez zarzutu - na kolejny dzień mogłam wymienić. Bardzo miło obsługa. Polecam.

zakupy: DROMADER My Music Keyboard; grudzień 2016

plusy: ceny towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gregkm rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 400382 z 11.12.2016

sprawdzony sprzedawca

zakupy: zabawki, puzzle, modele; grudzień 2016

plusy: fachowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 400338 z 10.12.2016

Sklep oferował wszystkie interesujące mnie przedmioty w korzystnej cenie.

zakupy: pojazdy siku; grudzień 2016

plusy: korzystne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PIOTR rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 399442 z 02.12.2016

Wybrałem ten sklep ponieważ oferuje bogatą kolekcję modeli samochodów w dobrych cenach

zakupy: Modele samochodów; grudzień 2016

plusy: SZYBKO I SPRAWNIE

minusy: NIE DOSTRZEGŁEM ŻADNYCH WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 399394 z 02.12.2016

Wybrałam ten sklep ponieważ tylko on miał w asortymencie to, czego potrzebowałam, w dodatku w przystępnych cenach. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Samochodziki Welly Porsche Carrera S Coupe, Fiat 126P; grudzień 2016

plusy: Bieżące informacje o statusie zamówione

minusy: Dlugi czas oczekiwania na skompletowanie zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kryweb rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 398878 z 27.11.2016

Wybrałam ten sklep bo już kiedyś tam kupowałam zabawki i wszystko było ok

zakupy: Siku 1750, 1806, 4912; listopad 2016

plusy: dobry kontakt i szybka obsługa

minusy: wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 398842 z 26.11.2016

Sklep ma bardzo dużą ofertę zabawek i konkurencyjne ceny w porównaniu z innymi sklepami. Korzystałam z niego po raz kolejny i znowu się nie zawiodłam.

zakupy: Zabawki; listopad 2016

plusy: Oferta, ceny, szybkość realizacji zamówienia

minusy: Słaba jakość zdjęć na stronie www i lakoniczne opisy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

konie37 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 398126 z 18.11.2016

Pozwala realizować część hobby związane z końmi

zakupy: figurki koni; listopad 2016

plusy: bdb kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baca rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 397510 z 11.11.2016

wszystko poszlo super

zakupy: samochodziki siku; listopad 2016

plusy: sprawnosc

minusy: jak dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 397306 z 09.11.2016

Ponieważ widziałem wcześniej zabawki tej firmy i bardzo dobrą jakość wykonania. Spełnił moje oczekiwania w 100 procentach.

zakupy: Zabawki; listopad 2016

plusy: Rzetelność. Fachową obsługą. expresowa wysyłka.

minusy: Mogłoby być jakieś gratisy.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 396070 z 23.10.2016

Wygoda zakupów w miejscu profesjonalnym to dla mnie najważniejszy aspekt. Zakup zrealizowany - nie ostatni.

zakupy: maszyny budowlane SIku; październik 2016

plusy: kontakt bezpośredni

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Xen rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 394290 z 01.10.2016

Mimo dennej strony do zamowien to sklep i obsluga konkretna i rzeczowa. Towar zgodny z zamowieniem. Polecam partner godny zaufania.

zakupy: Autka Welly; wrzesień 2016

plusy: Duzy wybor autek, konkretna obsluga, szybkosc realizacji

minusy: Layout strony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 393254 z 16.09.2016

Tylko w tym sklepie znalazłam interesujący mnie towar.

zakupy: foremki do piasku szkielet dinozaura; wrzesień 2016

plusy: Terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dagome rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 392382 z 05.09.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania i jako jedyny w internecie posiadał wszystkie figurki, które interesują mojego syna.

zakupy: Zabawki; wrzesień 2016

plusy: Szeroki asortyment zabawek i szybkość w realizacji.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AwosB rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 391782 z 27.08.2016

Przez przypadek

zakupy: Samochód z jachtem -zabawka; sierpień 2016

plusy: duży wybór modeli samochodzików , dobry kontakt .

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 391398 z 21.08.2016

ze względu na asortyment

zakupy: wąż; sierpień 2016

plusy: szybkośc doastawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AND rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 389234 z 22.07.2016

Ok

zakupy: FIGURKI SCHLEICH; lipiec 2016

plusy: nie mam zdania

minusy: NIE REALIZUJE ZAMÓWIEŃ W SOBOTY

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eellkkaaa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388862 z 18.07.2016

Tanio, odbiór osobisty, duża dostępność towarów

zakupy: zdrapywanka, warsztat dla dzieci; lipiec 2016

plusy: Kontakt, terminowość oraz zgodność towarów z ofertą.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slazak71 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388774 z 17.07.2016

Bogata oferta.Łatwość i szybkość odbioru zakupionego towaru. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.Polecam uczciwe i szczerze wszystkim!

zakupy: zbawaki siku i colectta.; lipiec 2016

plusy: Bogata oferta. A także bardzo sprawna i sympatyczna obsł

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER