Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 296
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 299 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Stefania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384798 z 05.06.2016

dobre cent, bardzo szybka dostawa i mila obsługa

zakupy: zabawki; czerwiec 2016

plusy: obsłudze zależy aby klient był zadowolony

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kazimierz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384694 z 04.06.2016

Szybko ,sprawnie

zakupy: figórki; czerwiec 2016

plusy: szybko ,sprawnie bez zbędnych pytań

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384678 z 03.06.2016

Przystępne ceny duży asortyment szybka dostawa mimo klopotu z firma jurierska.A co najważniejsze szczera radość dzieci i uśmiech na ich twarzy są najlepszą reklamą dla sklepu.

zakupy: różne; czerwiec 2016

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żaneta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383562 z 23.05.2016

Bardzo fajny sklep.Zabawki wykonane z precyzją.Dokładne i bardzo ładne.Ceny przystępne na każdą kieszeń.Bardzo miła pomocna obsługa gdy zadzwonisz.Również wysyłka bardzo szybko zrealizowana na drugi dzień od zamówienia otrzymałam paczuszkę kurierem.Bezpiecznie wszystko zapakowane.Z całym sercem polecam.

zakupy: Koniki Schleich; maj 2016

plusy: Szybko,tanio i bezpiecznie.

minusy: nie mam zastezeżeń jak narazie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żaneta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383546 z 23.05.2016

Bardzo fajny sklep.Zabawki wykonane z precyzją.Dokładne i bardzo ładne.Ceny przystępne na każdą kieszeń.Bardzo miła pomocna obsługa gdy zadzwonisz.Również wysyłka bardzo szybko zrealizowana na drugi dzień od zamówienia otrzymałam paczuszkę kurierem.Bezpiecznie wszystko zapakowane.Z całym sercem polecam.

zakupy: Koniki Schleich; maj 2016

plusy: Szybko,tanio i bezpiecznie.

minusy: nie mam zastezeżeń jak narazie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383530 z 23.05.2016

Pełen profesjonalizm na każdym etapie realizacji zamówienia. Jeśli dodamy do tego wyjście naprzeciw oczekiwaniom klienta to mamy sklep bez mała idealny.Szczerze i gorąco POLECAM!!!

zakupy: Padok i zestaw do skoków przez przeszkody; maj 2016

plusy: Profesjonalizm, rzetelność, solidność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł K. rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 382274 z 09.05.2016

Dużo taniej niż u konkurencji a poza tym jakość zabawek.Są po prostu idealne.

zakupy: Figurki zwierząt; maj 2016

plusy: Cena i bogata oferta figurek

minusy: długie oczekiwanie na możliwość przelewu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 381250 z 28.04.2016

Świetna jakość,super obsługa i expresowe dostawa.Polecam.

zakupy: Skrzynka z konikami; kwiecień 2016

plusy: Szeroki asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sova82 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 380626 z 22.04.2016

Puzzle w bardzo dobrej cenie, wysyłka szybka.To mój pierwszy zakup ale raczej nie ostatni.

zakupy: puzzle; kwiecień 2016

plusy: oczywiście ceny

minusy: brak możliwości monitorowania przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baxTERX rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 380526 z 21.04.2016

Był to kolejny zakup w tym sklepie, a został wybrany bo jako jedyny miał wszystkie składniki zamówienia. Oczekiwania spełnione w 100% :).

zakupy: było tego sporo; kwiecień 2016

plusy: szybkość, szybkość i jeszcze raz szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agpa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 379322 z 12.04.2016

Ten sklep wybrałam ze względu na bogaty asortyment i przyzwoite ceny. Doszła do tego miła i fachowa obsługa. Jestem zadowolona z zakupów.

zakupy: Figurki; kwiecień 2016

plusy: Szybkie terminy dostawy i duży wybór produktów.

minusy: Szkoda, że nie działa jak sklep stacjonarny.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HELENA rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 379074 z 10.04.2016

wybrałam ten sklep, bo posiadał zabawki, które chciałam zakupić i termin dostawy był szybki

zakupy: zabawki siku; kwiecień 2016

plusy: spełniają indywidualne oczekiwania klienta

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monia1978 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 379034 z 09.04.2016

Duży wybór towarow, szybka i rzetelna obsługa. Polecam

zakupy: różne; kwiecień 2016

plusy: różnorodność i niskie ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARCIN rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 378906 z 08.04.2016

Sklep wybrałem ze względu na duży wybór produktów. Szybka wysyłka, towar bez zarzutu. Polecam.

zakupy: Zwierzęta prehistoryczne; kwiecień 2016

plusy: szeroki asortyment, dobrze zabezpieczona paczka,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 378894 z 08.04.2016

Tanio i spory wybór zabawek

zakupy: Lalki; kwiecień 2016

plusy: Niskie ceny

minusy: Brzydka szata graficzna strony internetowej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 378570 z 05.04.2016

Duży wybór zabawek, sklep spełnił oczekiwania serdecznie polecam !

zakupy: dinozaury; marzec 2016

plusy: duży wybór zabawek, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaga_D rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 378502 z 04.04.2016

Rzetelna informacja wstępna o dostępności towaru i terminowa realizacja

zakupy: Konie Schleich; marzec 2016

plusy: Rzetlna informacja o dostępności

minusy: Nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miro rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 378466 z 03.04.2016

Super towar-świetnie zapakowana przesyłka. Bardzo szybka dostawa przez kuriera

zakupy: konie; kwiecień 2016

plusy: super

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377966 z 29.03.2016

Wybrałam ten sklep, ponieważ mają duży wybór figurek firmy Sleich, które bardzo lubi moja córka, w przystępnych cenach.

zakupy: Figurki Sleich; marzec 2016

plusy: szeroki asortyment

minusy: nie zauważyłam dotąd żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sabina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377774 z 28.03.2016

Sklep wybrałam, gdyż ma szeroki wybór figurek schleich. Realizacja zamówienia i dostawa były bardzo szybkie.

zakupy: Figurki schleich; marzec 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER