Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 304
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 306 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ula rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388186 z 11.07.2016

Znalazłam sklep przypadkiem, szukając na ostatnią chwilę prezentów dla chrześniaków w internecie. Ktoś ze sklepu pofatygował się nawet by telefonicznie pomóc mi wybrać coś co będzie możliwe do odbioru w krótkim czasie. Bez problemu udało mi się złożyć i odebrać zamówienie z dnia na dzień. Wybór przeogromny w każdym przedziale cenowym. Ciekawe zabawki również od polskich producentów.

zakupy: zestawy z ciastoliną, model samolotu i autobusu; lipiec 2016

plusy: czas realizacji, obsługa, wybór, ceny, odbiór osobisty

minusy: sajgon na stronie, niedokładne opisy niektórych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388062 z 08.07.2016

Dostępność grupy towarów,

zakupy: Płaszcze przeciwdeszczowe, różne rozmiary; lipiec 2016

plusy: Szybka realizacja

minusy: propozycja wysłania hasła e-mailem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386986 z 27.06.2016

Szukałem określonych zabawek w odpowiedniej cenie i szybkim terminie realizacji zamówienia. Sklep spełnił wszystkie te warunki.

zakupy: Koniki Schleich; czerwiec 2016

plusy: Szybsza realizacja od oferowanego czasu.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eko-Myśl rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386666 z 23.06.2016

Jeden z lepszych sklepów internetowych z jakim miałam szansę współpracować. Polecam wszystkim :)

zakupy: śmieciarka SIKU; czerwiec 2016

plusy: terminowość i rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386098 z 17.06.2016

bardzo korzystne ceny, fachowa i miła obsługa, szybki czas realizacji polecam każdemu :)

zakupy: figurki sleich; czerwiec 2016

plusy: profesionalizam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Finrod rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 385554 z 12.06.2016

Spełnione 100% życzeń dziecka na prezent urodzinowy. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Zabawki SIKU; czerwiec 2016

plusy: Dostępna oferta oraz niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamzik rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 385282 z 09.06.2016

Bardzo duży wybór, ciekawe promocje np. kup 5 a szósta figurka za darmo. Spełnił moje oczekiwania w 100% bardzo dobry i miły kontakt. Polecam

zakupy: figurki zwierząt; czerwiec 2016

plusy: duży wybór

minusy: nie zawsze to co jest na stronie jest dostępne w rzeczyw

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384798 z 05.06.2016

dobre cent, bardzo szybka dostawa i mila obsługa

zakupy: zabawki; czerwiec 2016

plusy: obsłudze zależy aby klient był zadowolony

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kazimierz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384694 z 04.06.2016

Szybko ,sprawnie

zakupy: figórki; czerwiec 2016

plusy: szybko ,sprawnie bez zbędnych pytań

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384678 z 03.06.2016

Przystępne ceny duży asortyment szybka dostawa mimo klopotu z firma jurierska.A co najważniejsze szczera radość dzieci i uśmiech na ich twarzy są najlepszą reklamą dla sklepu.

zakupy: różne; czerwiec 2016

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żaneta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383562 z 23.05.2016

Bardzo fajny sklep.Zabawki wykonane z precyzją.Dokładne i bardzo ładne.Ceny przystępne na każdą kieszeń.Bardzo miła pomocna obsługa gdy zadzwonisz.Również wysyłka bardzo szybko zrealizowana na drugi dzień od zamówienia otrzymałam paczuszkę kurierem.Bezpiecznie wszystko zapakowane.Z całym sercem polecam.

zakupy: Koniki Schleich; maj 2016

plusy: Szybko,tanio i bezpiecznie.

minusy: nie mam zastezeżeń jak narazie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żaneta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383546 z 23.05.2016

Bardzo fajny sklep.Zabawki wykonane z precyzją.Dokładne i bardzo ładne.Ceny przystępne na każdą kieszeń.Bardzo miła pomocna obsługa gdy zadzwonisz.Również wysyłka bardzo szybko zrealizowana na drugi dzień od zamówienia otrzymałam paczuszkę kurierem.Bezpiecznie wszystko zapakowane.Z całym sercem polecam.

zakupy: Koniki Schleich; maj 2016

plusy: Szybko,tanio i bezpiecznie.

minusy: nie mam zastezeżeń jak narazie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383530 z 23.05.2016

Pełen profesjonalizm na każdym etapie realizacji zamówienia. Jeśli dodamy do tego wyjście naprzeciw oczekiwaniom klienta to mamy sklep bez mała idealny.Szczerze i gorąco POLECAM!!!

zakupy: Padok i zestaw do skoków przez przeszkody; maj 2016

plusy: Profesjonalizm, rzetelność, solidność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł K. rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 382274 z 09.05.2016

Dużo taniej niż u konkurencji a poza tym jakość zabawek.Są po prostu idealne.

zakupy: Figurki zwierząt; maj 2016

plusy: Cena i bogata oferta figurek

minusy: długie oczekiwanie na możliwość przelewu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 381250 z 28.04.2016

Świetna jakość,super obsługa i expresowe dostawa.Polecam.

zakupy: Skrzynka z konikami; kwiecień 2016

plusy: Szeroki asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sova82 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 380626 z 22.04.2016

Puzzle w bardzo dobrej cenie, wysyłka szybka.To mój pierwszy zakup ale raczej nie ostatni.

zakupy: puzzle; kwiecień 2016

plusy: oczywiście ceny

minusy: brak możliwości monitorowania przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baxTERX rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 380526 z 21.04.2016

Był to kolejny zakup w tym sklepie, a został wybrany bo jako jedyny miał wszystkie składniki zamówienia. Oczekiwania spełnione w 100% :).

zakupy: było tego sporo; kwiecień 2016

plusy: szybkość, szybkość i jeszcze raz szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agpa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 379322 z 12.04.2016

Ten sklep wybrałam ze względu na bogaty asortyment i przyzwoite ceny. Doszła do tego miła i fachowa obsługa. Jestem zadowolona z zakupów.

zakupy: Figurki; kwiecień 2016

plusy: Szybkie terminy dostawy i duży wybór produktów.

minusy: Szkoda, że nie działa jak sklep stacjonarny.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HELENA rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 379074 z 10.04.2016

wybrałam ten sklep, bo posiadał zabawki, które chciałam zakupić i termin dostawy był szybki

zakupy: zabawki siku; kwiecień 2016

plusy: spełniają indywidualne oczekiwania klienta

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monia1978 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 379034 z 09.04.2016

Duży wybór towarow, szybka i rzetelna obsługa. Polecam

zakupy: różne; kwiecień 2016

plusy: różnorodność i niskie ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER