Artykuły fryzjerskie oraz małe AGD i urządzenia do masażu.
Sklep zaTanio.eu

Kontakt

tel. 512128008
Iława

Popularne produkty

Golarki, Prostownice, Sprzęt AGD-Żelazka, Maszynki do włosów, Czajniki, Maszynki do włosów-Maszynki do brody i trimmery

Popularne marki

Remington, , Babyliss, Russell hobbs

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

zaTanio.eu > Opinie klientów

Sklep zaTanio.eu - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2011r i posiada 4 opinii klientów w tym 25% pozytywnych.

Wystaw opinię

anna nie poleca zaTanio.eu opinia nr 386366 z 20.06.2016

Niestety mój mąż wybrał ten sklep. Lokówka była prezentem od niego.

zakupy: lokówka; lipiec 2015

plusy: żadnych!

minusy: niekompetencja, olewanie klienta, oszuści itd.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RafRoo nie poleca zaTanio.eu opinia nr 184425 z 14.12.2012

Towar dotarł z wadą (wgięcie na obudowie), którą z barku czasu na kolejne wysyłki musiałem jakoś zaakceptować. Wada powstała, bo był słabo zapakowany. Gdy towar po pewnym czasie się popsuł, zaczęły się schody. Obsługa posprzedażna - poniżej zera. jakakolwiek próba reklamacji uszkodzonego sprzętu to droga przez mękę. Radzę zaopatrzyć się w dobrych prawników, jeśli chcecie Państwo robić zakupy w tym sklepie.

zakupy: Termowentylator 2, 2 kW Bionaire; styczeń 2012

plusy: Tanio..... za tanoi

minusy: Totalne ignorowanie klienta!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient_T nie poleca zaTanio.eu opinia nr 101361 z 23.02.2012

Sprzęt przyszedł uszkodzony, odesłany, kolejny także uszkodzony. Brak reakcji na próby kontaktu, brak zwrotu pieniędzy. Po ponad 2 m-cach za pośrednictwem kancelarii prawnej udało się odzyskać pieniądze. Kłamstwa i próby zmęczenia klienta! Odradzam każdemu, szkoda nerwów!

zakupy: AGD; listopad 2011

plusy: brak

minusy: nigdy więcej zaTanio.eu

Odpowiedź sklepu 23.02.2012

To nie prawda! Każdy klient zostaje u nas obsłużony z należytą starannością. Jeśli sprzęt jest uszkodzony (transport, inne wypadku losowe) odsyłamy natychmiast nowy lub zwracamy pieniądze. Śmieszne jest stwierdzenie dotyczące kancelarii prawnej, której chętnie byśmy takowej użyli za to szkalowanie ze strony tej anonimowej osoby! Jednak anonim jest zawsze górą!!!!!

Odpowiedź Klient_T 24.02.2012

Wnioskuję, iż sklep zatanio.eu ma sporo spraw związanych z kancelariami prawnymi, gdyż gdybym był odosobnionym przypadkiem, to spokojnie mogliby skorzystać "chętnie z takowej". A jeśli jest ich sporo, to rzeczywiście ciężko dojść do to, kto jest anonimem... Wszelkie przedstawione przeze mnie fakty są zgodne z prawdą, czego właściciel witryny jest w pełni świadomy. Ponownie odradzam!!!

Odpowiedź sklepu 24.02.2012

Powód jest inny nie mamy takich spraw.............. proszę o podane nr sprawy i okaże się, że to co piszesz anonimie to zwykłe kłamstwo i oszczerstwo.... bo takie zdarzenie nie miało miejsca..... oj ta nieuczciwa konkurencja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kacper rekomenduje zaTanio.eu opinia nr 86163 z 14.10.2011

Świetny sklep. Miałem trochę strach co przyjdzie... za tą kasę. Ale byłem zaskoczony, towar nowy z gwarancją, kontakt z obsługą rewelacyjny.

zakupy: Suszarka Babyliss; sierpień 2011

plusy: szybka przesyłka

minusy: brak płatności on-line

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER