Sprzęt sportowy dla uprawiających tenisa, squasha i badmintona.
Sklep Ziba Sport

Kontakt

tel. 604 961 987
Sianów, woj. Zachodniopomorskie

Popularne produkty

Produkty

Popularne marki

Yonex, Babolat, Victor, Fz forza, Li-ning, Kawasaki, Meteor, Karakal, Jjw, Ashaway, Polar, Compressport, Pro's pro, Rsl, Olimp labs, Gamma, Adidas, Dunlop, Ziba sport

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 106
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Ziba Sport > Opinie klientów

Sklep Ziba Sport świadczy dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  95% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.09.2008r i posiada 108 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcin rekomenduje Ziba Sport opinia nr 452574 z 19.06.2019

PERFEKT

zakupy: owijka frote (10mb), skarpetki Yonex, recznik Yonex; czerwiec 2019

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gober72 rekomenduje Ziba Sport opinia nr 450166 z 13.03.2019

przypadek

zakupy: buty do badmintona; marzec 2019

plusy: szybkość dostawy i opis produktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ziba Sport opinia nr 449234 z 15.02.2019

Wszystko bez najmniejszych zastrzeżeń.

zakupy: Taśma Boiskowa 4 cm - Srtong; luty 2019

plusy: Szybki termin wysyłki, dostępność towaru, zgodność.

minusy: dotychczas nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robsonik nie ma zdania o Ziba Sport opinia nr 449222 z 15.02.2019

Lotki zamówione przeze mnie dostarczono o innej prędkości (zamawiałem 77 a dostałem 78). Nieuwaga sklepu, nie było w ofercie mimo dostępności na stronie. Mogę się tylko domyślać

zakupy: lotki piórowe; luty 2019

plusy: w miarę szybka dostawa

minusy: częściowa niezgodność towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Ziba Sport opinia nr 448514 z 28.01.2019

Dostępność towaru, natychniastowa realizacja zamówienia. Jestem zadowolona z zamówionych produktów.

zakupy: pokrowce, lotki; styczeń 2019

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ziba Sport opinia nr 448510 z 28.01.2019

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie z pełną komunikacją przebiegu realizacji zamówienia.

zakupy: rakietka/lotki; styczeń 2019

plusy: Szybkość realizacji, oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Ziba Sport opinia nr 441314 z 10.10.2018

Szeroki wachlarz produktów i ich dostępność od ręki. Błyskawiczna realizacja zamówienia i natychmiastowa wysyłka. Serdecznie polecam.

zakupy: Lotki, wcześniej rakietka; październik 2018

plusy: Błyskawiczna realizacja i wysyłka, duży asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SzymonO rekomenduje Ziba Sport opinia nr 427562 z 15.01.2018

B. szeroki asortyment sprzętu do badmintona ze średniej półki cenowej.

zakupy: rakiety do badmintona Nanoray 10 F Yonex, lotki; styczeń 2018

plusy: asortyment; szybkie przygotowanie do wysyłk; i

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ferde rekomenduje Ziba Sport opinia nr 410486 z 24.04.2017

Duży asortyment.

zakupy: Buty do badmintona; kwiecień 2017

plusy: Szybko, bez problemu

minusy: Brak negatywów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ziba Sport opinia nr 381714 z 04.05.2016

bardzo dobry kontakt przed sprzedażowy. Towar zgodny z zamówieniem i rozmiarem. Gorąco polecam tego sprzedawcę

zakupy: Odziez sportowa; maj 2016

plusy: terminowość i kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ziba Sport opinia nr 364838 z 08.12.2015

Obsługa bez najmniejszych zastrzeżeń.

zakupy: taśmy do wyklejania linii boiska do badmintona; grudzień 2015

plusy: Wysoki poziom obsługi.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Ziba Sport opinia nr 359673 z 28.10.2015

W pełni polecam ten sklep. Bardzo zależało mi na błyskawicznej dostawie, poprosiłem o to mailowo i dodatkowo telefonicznie. Rakieta była pod wskazanym przeze mnie adresem dokładnie w 24h po złożeniu zamówienia. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.

zakupy: Yonex Nanoray Speed; październik 2015

plusy: Szybkość działania, 10% rabat na pierwsze zakupy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojciop rekomenduje Ziba Sport opinia nr 357653 z 08.10.2015

Już wcześniej kupowałem w tym sklepie,działa on sprawnie i spełnia moje oczekiwania.

zakupy: buty do badmintona Yonex SHB SC2IEX; październik 2015

plusy: Jakość oferowanego asortymentu, niskie ceny.

minusy: Nie potrafię wskazać.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sw rekomenduje Ziba Sport opinia nr 342225 z 13.05.2015

super ceny, szeroki asortyment, ekspresowa obsługa

zakupy: Badminton - wszystko; maj 2015

plusy: kupowanie w tym sklepie to czysta przyjemność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Ziba Sport opinia nr 338805 z 14.04.2015

Najlepsza obsługa i doradztwo.Szybka i miła obsługa.Dostawa zgodnie z ustalonym terminem. Bardzo polecam.

zakupy: Rakieta, naciąg, lotki, owijki, dvd; kwiecień 2015

plusy: FACHOWOŚĆ I SZYBKA OBSŁUGA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Prajska rekomenduje Ziba Sport opinia nr 326509 z 08.01.2015

Przesyłka błyskawiczna, szeroki asortyment towarowy, bardzo dobre ceny i bardzo profesjonalny kontakt ze sprzedającym

zakupy: rakieta Yonex Nanoray 300, lotki RSL; grudzień 2014

plusy: profesjonalizm, super ceny w porównaniu do konkurencji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert rekomenduje Ziba Sport opinia nr 322001 z 08.12.2014

frofesjonalna obsługa, szybka wysyłka,

zakupy: torba do badbingtona; grudzień 2014

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sabina Schabek rekomenduje Ziba Sport opinia nr 314397 z 10.10.2014

sprzęt doskonałej jakości, obsługa sprawna i szybka, przesyłka natychmiastowa; robię tam zakupy nie pierwszy raz i zawsze jestem świetnie obsłużona

zakupy: koszulka; październik 2014

plusy: super jakość sprzętu, fachowa pomoc, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Ziba Sport opinia nr 302941 z 26.07.2014

Polecm gorąco!!!!!!!!!!!

zakupy: Koszulka, klapki; lipiec 2014

plusy: obsługa klienta - profesjonalna

minusy: na razie takich nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek998 rekomenduje Ziba Sport opinia nr 301589 z 17.07.2014

Towar dobrej jakości, szybka wysyłka jak i otrzymanie towaru.

zakupy: rakiety, lotki, termobak, obuwie, odzież; lipiec 2014

plusy: Solidność, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER