landersen grzyby lesne ragout sojowe z makaronem trek n eat 2970
- znaleziono 9 produktów w 5 sklepach
Grzyby leśne - Ragout Sojowe z makaronem 160 g Trek`N Eat Trek`N Eat
Turystyka > Żywność liofilizowana
Grzyby leśne ragout sojowe z makaronem to idealne danie dla miłośników grzybów, którzy nie chcą tracić czasu w lesie na poszukiwania, a później w kuchni na przygotowanie wspaniałego posiłku. Danie to jest gotowe w mgnieniu oka, a połączenienie aromatycznych grzybów z soją i makaronem zaspokoi zarówno twoje podniebienie jak i żołądek. Cechy: Waga netto: 160 g Ilość wody do dodania: 520 ml Waga po przygotowaniu: 680 g Kalorie: 619 kcal Węglowodany: 49.5 g/100 g Tłuszcz: 11.3 g/100 g Białko: 20.8 g/100g Gluten możliwy Laktoza możliwy Skład: makaron [(50%), pszenica durum, białka jaj, sól], 16% soja, tłuszcz roślinny, laktoza, całe ziarna pszenicy, mąka, sól, śmietana, por, skrobia modyfikowana, marchewka, 1,5% kapelusze grzybów, białka mleka, ekstrakt drożdżowy, pomidory, środek zagęszczający,
Sklep: Sportmaster.pl
TREK'N EAT Danie GRZYBY LEŚNE Trek'n eat
Żywność
Tradycyjny smak suszonych grzybów w małym, kompaktowym opakowaniu. Wystarczy kilka minut, by delektować się ich smakiem, gdziekolwiek zechcesz.
Sklep: Outdoorzy.pl
Trek'n Eat Ragout sojowe z makaronem i grzybami (2 porcje) TREK'N EAT
Kuchnia turystyczna>Żywność liofilizowana >Dania wegetariańskie
Składniki: makaron [(50%), grysik pszenny, białko, sól], białko sojowe (ok. 16%), tłuszcz roślinny (utwardzony), warzywa, mąka pszenna razowa, laktoza, jodowana sól kuchenna, śmietana w proszku, skrobia kukurydziana, grzyby (1,6%), kazeina, ekstrakt drożdżowy, mieszanka przypraw, zagęstnik guma guar, środki aromatyzujące, barwnik E150d, wzmacniacze smaku guanylan i inozynian sodu, regulator kwasowości kwas cytrynowy, karmel.Przyrządzanie: zawartość wmieszać do wrzącej wody i pozostawić do napęcznienia przez ok. 8 minut.Kalorie: 380 kcal/100 gWęglowodany: 50.5 g/100 gZawartość opakowania: 200 gTłuszcz: 11.2 g/100 gGotowe dania: 850 gBiałko: 20.6 g/100gCo to jest liofilizacja? Liofilizacja jest to proces odwadniania substancji przez ich zamrożenie (-50°C), a następnie sublimację powstałych kryształków lodu. Sublimacja polega na tym, że w próżni lód z pominięciem stanu ciekłego przechodzi bezpośrednio w parę. Potocznie mówiąc, w warunkach tych, następuje szybkie i kontrolowane wymrażanie wody. Ostatnim etapem procesu jest końcowe dosuszanie odbywające się w temperaturze 40 - 50°C, które pozwala uzyskać gotowy wyrób o wilgotności 1-2%. W ten właśnie sposób przygotowywane są zarówno gotowe potrawy liofilizowane jak i półprodukty wykorzystywane w przemyśle spożywczym.Zalety liofilizacji:-produkty liofilizowane zachowują w ok. 90% kształt, barwę aromaty, witaminy oraz wszystkie wartości odżywcze-proces liofilizacji likwiduje w większości zanieczyszczenia mikrobiologiczne-nie posiadając wody, produkt jest zabezpieczony przed niepożądanym rozwojem różnych rodzajów mikroflory, w efekcie jest "zakonserwowany bez użycia konserwantów"-duża oszczędność wody i gazu-okres przechowywania może wynosić nawet wiele lat...
Sklep: TrekPlanet.pl
Trek'n Eat Ragout sojowe z makaronem i grzybami (1 porcja) TREK'N EAT
Kuchnia turystyczna>Żywność liofilizowana >Dania wegetariańskie
Składniki: makaron [(50%), grysik pszenny, białko, sól], białko sojowe (ok. 16%), tłuszcz roślinny (utwardzony), warzywa, mąka pszenna razowa, laktoza, jodowana sól kuchenna, śmietana w proszku, skrobia kukurydziana, grzyby (1,6%), kazeina, ekstrakt drożdżowy, mieszanka przypraw, zagęstnik guma guar, środki aromatyzujące, barwnik E150d, wzmacniacze smaku guanylan i inozynian sodu, regulator kwasowości kwas cytrynowy, karmel.Przyrządzanie: zawartość wmieszać do wrzącej wody i pozostawić do napęcznienia przez ok. 8 minut.Kalorie: 380 kcal/100 gWęglowodany: 50.5 g/100 gZawartość opakowania: 100 gTłuszcz: 11.2 g/100 gGotowe dania: 425 gBiałko: 20.6 g/100gCo to jest liofilizacja? Liofilizacja jest to proces odwadniania substancji przez ich zamrożenie (-50°C), a następnie sublimację powstałych kryształków lodu. Sublimacja polega na tym, że w próżni lód z pominięciem stanu ciekłego przechodzi bezpośrednio w parę. Potocznie mówiąc, w warunkach tych, następuje szybkie i kontrolowane wymrażanie wody. Ostatnim etapem procesu jest końcowe dosuszanie odbywające się w temperaturze 40 - 50°C, które pozwala uzyskać gotowy wyrób o wilgotności 1-2%. W ten właśnie sposób przygotowywane są zarówno gotowe potrawy liofilizowane jak i półprodukty wykorzystywane w przemyśle spożywczym.Zalety liofilizacji:-produkty liofilizowane zachowują w ok. 90% kształt, barwę aromaty, witaminy oraz wszystkie wartości odżywcze-proces liofilizacji likwiduje w większości zanieczyszczenia mikrobiologiczne-nie posiadając wody, produkt jest zabezpieczony przed niepożądanym rozwojem różnych rodzajów mikroflory, w efekcie jest "zakonserwowany bez użycia konserwantów"-duża oszczędność wody i gazu-okres przechowywania może wynosić nawet wiele lat...
Sklep: TrekPlanet.pl
Ragout sojowe z papryką i makaronem 190 g Trek`N Eat Trek`N Eat
Turystyka > Żywność liofilizowana
Ragout sojowe z papryką i makaronem to pożywne wegetariańskie danie dla wszystkich którzy lubią dobrze zjeść nawet na końcu świata. Pyszne słodkie papryki połączone są z soją i pomidorami, tworząc ragout, sos, który w połączeniu z makaronem jest zdrowym i smacznym daniem. Sweet Peppers Soya Ragout with Pasta jest jednym z najlepszych przykładów na zdrowy i pyszny posiłek dla ludzi, którzy nie chcą jeść mięsa. Cechy: Waga netto: 190 g Ilość wody do dodania: 620 ml Waga po przygotowaniu: 810 g Kalorie: 618 kcal Węglowodany: 55.5 g/100 g Tłuszcz: 2.3 g/100 g Białko: 19.3 g/100g Gluten możliwy Laktoza możliwy Skład: Makaron [(50%), pszenica durum, białka jaj, sól], 14% soja, maltodekstryna, pomidory, 5,5% słodka papryka, sól, cebula, pieczarki, drożdże, aromaty, cukier, tłuszcz roślinny,
Sklep: Sportmaster.pl
Ragout sojowe z makaronem i grzybami leśnymi 1porcja Trek'n Eat Trek'n Eat
Turystyka i Biwak / Sprzęt turystyczny / Żywność, liofilizaty / Dania wegetariańskie
RAGOUT SOJOWE Z MAKARONEM I LEŚNYMI GRZYBAMI 1 PORCJA firmy TREK'N EAT Grzybowe ragout - prawdziwa uczta dla podniebienia! Danie dla miłośników grzybów, którzy nie mają czasu na ich zbieranie. Przepyszne danie jest gotowe już w kilka minut. To połączenie aromatycznych leśnych grzybów z sycącą soją i makaronem z pewnością zaspokoi apetyt. Opis: waga netto: 160 g ilość wody: 520 ml gotowa potrawa: 680 g nowa większa porcja Średnia wartość odżywcza na 100 g suchego produktu: kalorie: 619 kcal białko: 20,8 g węglowodany: 49,5 g tłuszcz: 11,3 g Składniki: makaron [(50%), pszenica durum, białka jaj, sól], 16% soja, tłuszcz roślinny, laktoza, całe ziarna pszenicy, mąka, sól, śmietana, por, skrobia modyfikowana, marchewka, 1,5% kapelusze grzybów, białka mleka, ekstrakt drożdżowy, pomidory, środek zagęszczający, mąka, przyprawy, proszek borowikami, maltodekstryna, aromat (z selera), środek zakwaszający: kwas cytrynowy, proszek z drożdży, cukier, sos sojowy (soja, pszenica, sól kuchenna), karmel. Przyrządzanie: zawartość wmieszać do 650 ml wrzącej wody i pozostawić do napęcznienia przez ok. 8 minut. Informacja dla alergików. Produkt zawiera: gluten, jaja, soję, mleko, laktozę, seler. W celu zapewnienia trwałości produkt zapakowany próżniowo.
Sklep: Asport.pl
Trek'n Eat Ragout sojowe z papryką i makaronem (1 porcja) TREK'N EAT
Kuchnia turystyczna>Żywność liofilizowana >Dania wegetariańskie
Składniki: makaron [(50%), grysik pszenny, białko, sól], kostki sojowe (ok. 14%), maltodekstryna, pomidory, papryka (5,5%), środki aromatyzujące (zawierają pszenicę i seler), cebula, jodowana sól kuchenna, pieczarki, cukier, tłuszcz roślinny, skrobia, regulator kwasowości kwas cytrynowy, ekstrakt drożdżowy, przyprawy korzenne, barwniki ekstrakt z papryki i karmel amoniakalno-siarczynowy, laktoza, olej słonecznikowy, wyciąg z przypraw korzennych, substancja przeciwwzbrylająca dwutlenek krzemu.Przyrządzanie: Zawartość wmieszać do wrzącej wody i pozostawić do napęcznienia przez ok. 8 minut.Kalorie: 325 kcal/100 gWęglowodany: 58.1 g/100 gZawartość opakowanie: 100 gTłuszcz: 2.2 g/100 gGotowe danie: 425 gBiałko: 18.3 g/100gCo to jest liofilizacja? Liofilizacja jest to proces odwadniania substancji przez ich zamrożenie (-50°C), a następnie sublimację powstałych kryształków lodu. Sublimacja polega na tym, że w próżni lód z pominięciem stanu ciekłego przechodzi bezpośrednio w parę. Potocznie mówiąc, w warunkach tych, następuje szybkie i kontrolowane wymrażanie wody. Ostatnim etapem procesu jest końcowe dosuszanie odbywające się w temperaturze 40 - 50°C, które pozwala uzyskać gotowy wyrób o wilgotności 1-2%. W ten właśnie sposób przygotowywane są zarówno gotowe potrawy liofilizowane jak i półprodukty wykorzystywane w przemyśle spożywczym.Zalety liofilizacji:-produkty liofilizowane zachowują w ok. 90% kształt, barwę aromaty, witaminy oraz wszystkie wartości odżywcze-proces liofilizacji likwiduje w większości zanieczyszczenia mikrobiologiczne-nie posiadając wody, produkt jest zabezpieczony przed niepożądanym rozwojem różnych rodzajów mikroflory, w efekcie jest "zakonserwowany bez użycia konserwantów"-duża oszczędność wody i gazu-okres przechowywania może wynosić nawet wiele lat...
Sklep: TrekPlanet.pl
Trek'n Eat Ragout sojowe z papryką i makaronem (2 porcje) TREK'N EAT
Kuchnia turystyczna>Żywność liofilizowana >Dania wegetariańskie
Składniki: makaron [(50%), grysik pszenny, białko, sól], kostki sojowe (ok. 14%), maltodekstryna, pomidory, papryka (5,5%), środki aromatyzujące (zawierają pszenicę i seler), cebula, jodowana sól kuchenna, pieczarki, cukier, tłuszcz roślinny, skrobia, regulator kwasowości kwas cytrynowy, ekstrakt drożdżowy, przyprawy korzenne, barwniki ekstrakt z papryki i karmel amoniakalno-siarczynowy, laktoza, olej słonecznikowy, wyciąg z przypraw korzennych, substancja przeciwwzbrylająca dwutlenek krzemu.Przyrządzanie: Zawartość wmieszać do wrzącej wody i pozostawić do napęcznienia przez ok. 8 minut.Kalorie: 325 kcal/100 gWęglowodany: 58.1 g/100 gZawartość opakowanie: 200 gTłuszcz: 2.2 g/100 gGotowe danie: 850 gBiałko: 18.3 g/100gCo to jest liofilizacja? Liofilizacja jest to proces odwadniania substancji przez ich zamrożenie (-50°C), a następnie sublimację powstałych kryształków lodu. Sublimacja polega na tym, że w próżni lód z pominięciem stanu ciekłego przechodzi bezpośrednio w parę. Potocznie mówiąc, w warunkach tych, następuje szybkie i kontrolowane wymrażanie wody. Ostatnim etapem procesu jest końcowe dosuszanie odbywające się w temperaturze 40 - 50°C, które pozwala uzyskać gotowy wyrób o wilgotności 1-2%. W ten właśnie sposób przygotowywane są zarówno gotowe potrawy liofilizowane jak i półprodukty wykorzystywane w przemyśle spożywczym.Zalety liofilizacji:-produkty liofilizowane zachowują w ok. 90% kształt, barwę aromaty, witaminy oraz wszystkie wartości odżywcze-proces liofilizacji likwiduje w większości zanieczyszczenia mikrobiologiczne-nie posiadając wody, produkt jest zabezpieczony przed niepożądanym rozwojem różnych rodzajów mikroflory, w efekcie jest "zakonserwowany bez użycia konserwantów"-duża oszczędność wody i gazu-okres przechowywania może wynosić nawet wiele lat...
Sklep: TrekPlanet.pl
Kołonotatnik A4/90# Oxford my colours 100101864
Książki & Multimedia > Książki
Opis - Kołonotatnik w energetycznych kolorach.
Sklep: InBook.pl

Sklepy zlokalizowane w miastach: Warszawa, Kraków, Łódź, Wrocław, Poznań, Gdańsk, Szczecin, Bydgoszcz, Lublin, Katowice
Szukaj w sklepach lub całym serwisie
1. Sklepy z landersen pl grzyby lesne ragout sojowe z makaronem trek n eat 2970
2. Szukaj na wszystkich stronach serwisu
t1=0.432, t2=0, t3=0, t4=0.042, t=0.433
