mieszanki do wypieku chleba

- znaleziono 2855 produktów w 100 sklepach

Niskowęglowodanowy Chleb Adama ze Słonecznikiem 250 g KETO Mieszanka do Wypieku Chleba - Adams Brot - 2869573204

24,49 zł

Niskowęglowodanowy Chleb Adama ze Słonecznikiem 250 g KETO Mieszanka do Wypieku Chleba - Adams Brot Adams Brot

Sklep ze zdrową żywnością > Zdrowa Żywność > Mąki i Mieszanki > Mieszanki

NISKOWĘGLOWODANOWY CHLEB ADAMA ZE SŁONECZNIKIEM Mieszanka do wypieku niskowęglowodanowego chleba bez glutenu, na bazie mąki lnianej, kokosowej, migdałowej i dyniowej z pestkami słonecznika.  Masa netto: 250 g Masa gotowego wypieku około 550 g Składniki: częściowo odtłuszczona mąka z lnu złocistego, białko  jaja  w proszku, pestki słonecznika, częściowo odtłuszczona mąka kokosowa, częściowo odtłuszczona mąka  migdałowa , częściowo odtłuszczona mąka z pestek dyni, błonnik jabłkowy, substancja spulchniająca dwuwęglan sodu, antyoksydant kwas askorbinowy (witamina C), różowa sól krystaliczna, przyprawy. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: orzechy ziemne, i fragmenty łupin innych orzechów. Sposób przygotowania: Wsypać zawartość opakowania do miski. Dodać 350 ml letniej przegotowanej wody (temp. około 25-35° C). Wyrabiać ciasto. Włożyć wyrośnięte ciasto do formy lub uformować bochenek ewentualnie bułeczki o dowolnym kształcie i położyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posmarowanej olejem (aby pieczywo nie przykleiło się do blachy). Włożyć ciasto do piekarnika nagrzanego do temperatury 180° C i piec przez około 60 minut. Można piec w automacie do chleba zgodnie z instrukcją urządzenia. Przechowywać w lodówce. Warunki przechowywania: Mieszankę przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem. Gotowy chleb przechowywać w pojemniku na chleb lub przykryty lnianą ściereczką. Chleb po upieczeniu zachowuje świeżość i walory smakowe przez około 1 tydzień. Nie przechowywać chleba w workach foliowych. Chleb nadaje się do przechowywania w zamrażalniku, przed zamrożeniem należy go wystudzić do temperatury pokojowej i pokroić na kromki. Zachowuje świeżość przez 3 dni, należy przechowywać go szczelnie owiniętego folią spożywczą. Aby zachować świeżość dłużej, pokrój gotowy chleb na kromki i zamróź.   Wartość odżywcza w 100 g produktu przygotowanego wg instrukcji na opakowaniu: Wartość energetyczna: 615 kJ/ 147 kcal Tłuszcz: 4,5 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g Węglowodany: 0,8 g - w tym cukry: 0,8 g Błonnik: 10,6 g Białko: 20,4 g Sól: 0,35 g     Producent: Adams Brot UG Schutzenstr. 2 D-94539 Grafling

Sklep: MarketBio.pl

Zestaw Mieszanka do Wypieku Keto Bułek Bezglutenowa 310 g - Pięć Przemian + Mieszanka Chleba Bezglutenowego Keto 500 g - Pięć Przemian - 2872510536

33,86 zł

Zestaw Mieszanka do Wypieku Keto Bułek Bezglutenowa 310 g - Pięć Przemian + Mieszanka Chleba Bezglutenowego Keto 500 g - Pięć Przemian Simpatiko s.c.

Sklep ze zdrową żywnością > Zestawy produktów

MIESZANKA DO WYPIEKU KETO BUŁEK BEZGLUTENOWA Wystarcza do wypieczenia 9 bułek dla osób na diecie ketogenicznej. Masa netto: 310 g Składniki: Mąka migdałowa, mąka kokosowa, łuska babki jajowatej, inulina, sól, drożdże. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: orzechy . Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Sposób użycia:  1. Zawartość torebki wsyp do miski. 2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej (max.40°C) wody. Starannie wyrób ciasto. 3. Ciasto przykryj ściereczką i wstaw do ciepłego piekarnika (30-40°C) na ok. 60 min. do wyrośnięcia. 4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach. 5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową. 6. Włóż do piekarnika. 7. Nastaw 180°C (grzanie góra-dół) i piecz przez 60 min. 8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.   Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu: Wartość energetyczna: 1341 kJ/324 kcal Tłuszcz: 24 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g Węglowodany: 9,5 g - w tym cukry: 3,9 g Białko: 10 g Sól: 2,3 g     Producent: Simpatiko s.c. ul. Łuże 20 05-092 Dąbrowa     BEZGLUTENOWA MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA DLA OSÓB NA DIECIE KETOGENICZNEJ Masa netto: 500 g Składniki: Mąka migdałowa, słonecznik, nasiona chia, pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól himalajska Informacja dla alergików: Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Sposób przygotowania: 1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C. 2. Wsyp mieszankę do miski. 3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj. 4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek. 5. Wsadź do piekarnika na 80 min. 6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.   Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1320 kJ/319 kcal Tłuszcz: 24 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g Węglowodany: 3,1 g w tym cukry: 2,2 g Błonnik: 14 g Białko: 15 g Sól: 1,3 g     Producent: Simpatiko s. c. ul. Łuże 20 05-092 Dąbrowa

Sklep: MarketBio.pl

Mieszanka Do Wypieku Chleba Bezglutenowego z Czarnuszk - 2867988328

13,55 zł

Mieszanka Do Wypieku Chleba Bezglutenowego z Czarnuszk Pi

Kategorie produkt

Mieszanka chleba bezglutenowego z czarnuszk

Sklep: Evital.pl

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa 440g - 2863198790

12,65 zł

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa 440g PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO)

Dania instant

OPIS Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba jasnego Sposób przygotowania: 1. Wsyp mieszankę do miski. 2. Dolej 500 ml ciepłej wody i dokładnie wymieszaj. 3. Zagnieć ciasto. 4. Włóż do piekarnika nagrzanego do 30-40 st. C na 90 min. 5. Po wyrośnięciu ponownie zagnieć i uformuj bochenek. 6. Włóż chleb do piekarnika i zwiększ temperaturę do 220 st. C. Piecz 80 min. Przechowuj zawinięty w szmatkę. SKŁADNIKI Mąka ryżowa biała, mąka owsiana bezglutenowa, mąka ryżowa pełnoziarnista, maranta trzcinowa, tapioka, płatki owsiane bezglutenowe, łuska babki jajowatej, inulina, sól himalajska, drożdże. Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu: Wartość energetyczna 1596 kJ / 346 kcal Tłuszcz 3,1 g w tym kwasy tłuszcz. nasycone 0,5 g Węglowodany 68 g w tym cukry 0,8 g Błonnik 10 g Białko 6,4 g Sól 2,3 g PRZECHOWYWANIE Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Sklep: Naturanet.pl

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z jagodami goji bezglutenowa 500g - 2859728027

14,48 zł

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z jagodami goji bezglutenowa 500g PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO)

Dania instant

SKŁADNIKI mąka owsiana bezglutenowa, słonecznik, płatki owsiane bezglutenowe, mąka teff, siemię lniane, suszone jagody goji 6%, płatki teff, nasiona chia, łuska babki jajowatej, sól himalajska. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Nagrzej piekarnik do 190 st. C. 2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym. 3. Wsyp mieszankę do miski. 4. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500ml mocno gazowanej wody . 5. Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny. 6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia. PRZECHOWYWANIE Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. 

Sklep: Naturanet.pl

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba KETO bezglutenowa 500g - 2859729137

17,22 zł

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba KETO bezglutenowa 500g PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO)

Dania instant

OPIS Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej Sposób przygotowania: 1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C. 2. Wsyp mieszankę do miski. 3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj. 4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek. 5. Wsadź do piekarnika na 80 min. 6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę. SKŁADNIKI Mąka migdałowa, słonecznik, nasiona chia, pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól himalajska. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1320 kJ / 319 kcal Tłuszcz: 24 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2, 4 g Węglowodany: 3,1 g w tym cukry: 2,2 g Błonnik: 14 g Białko: 15 g Sól: 1,3 g Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. PRZECHOWYWANIE Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Sklep: Naturanet.pl

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g - 2862731784

17,69 zł

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO)

Dania instant

OPIS Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi Sposób przygotowania: 1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C. 2. Wsyp mieszankę do miski. 3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj. 4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek. 5. Wsadź do piekarnika na 80 min. 6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę. SKŁADNIKI Mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól. Produkt bezglutenowy. Produkt zawiera alergeny: orzechy. Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu: wartość energetyczna: 1403 kJ / 340 kcal Tłuszcz: 27 g  w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g Węglowodany: 1,9 g w tym cukry: 1,7 g Błonnik: 17 g Białko: 14 g Sól: 1,65 g PRZECHOWYWANIE Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Sklep: Naturanet.pl

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z czarnuszką bezglutenowa 500g - 2859728028

14,77 zł

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z czarnuszką bezglutenowa 500g PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO)

Dania instant

SKŁADNIKI mąka owsiana bezglutenowa, słonecznik, płatki owsiane bezglutenowe, mąka teff, siemię lniane, czarnuszka 1,2%, płatki teff, nasiona chia, łuska babki jajowatej, sól himalajska. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Nagrzej piekarnik do 190 st. C. 2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym. 3. Wsyp mieszankę do miski. 4. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500ml mocno gazowanej wody . 5. Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny. 6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia. PRZECHOWYWANIE Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. 

Sklep: Naturanet.pl

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa 420g - 2859728941

12,44 zł

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa 420g PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO)

Dania instant

SKŁADNIKI płatki owsiane bezglutenowe, mąka owsiana bezglutenowa, mąka ryżowa, łuska babki jajowatej, siemię lniane brązowe, nasiona chia, sól himalajska. Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: 1349 kJ / 322 kcal, Tłuszcz: 12 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g, Węglowodany: 51 g, w tym cukry: 0,9 g, Błonnik: 19 g, Białko: 12 g, Sól: 2,1 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Nagrzej piekarnik do 190°C. 2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym. 3. Wsyp mieszankę do miski. 4. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500 ml mocno gazowanej wody. 5. Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny. 6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia. PRZECHOWYWANIE Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Sklep: Naturanet.pl

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba klasyczna Pięć Przemian BIO, 420g - 2867077455

16,46 zł

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba klasyczna Pięć Przemian BIO, 420g Pięć Przemian

Mąki, mieszanki i dodatki do wypieków

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba klasyczna Pięć Przemian BIO, 420g Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba klasyczna BIO. Składniki: płatki owsiane* bezglutenowe, mąka owsiana* bezglutenowa, mąka z ryżu brązowego*, łuska babki jajowatej*, siemię lniane brązowe*, nasiona chia*, sól himalajska. *certyfikowany składnik ekologiczny. Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna: 1369 kJ / 327 kcal Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g Węglowodany: 52 g w tym cukry: 0,8 g Błonnik: 18 g Białko: 12 g Sól: 2,1 g Alergeny: Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte Producent: Simpatiko s.c. ul. Łuże 20 05-092 Dąbrowa

Sklep: Dzikamalina.pl

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z żurawiną bezglutenowa 500g - 2859728632

15,67 zł

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z żurawiną bezglutenowa 500g PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO)

Dania instant

SKŁADNIKI mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, mąka teff, żurawina suszona (żurawina 62%, koncentrat soku jabłkowego, olej słonecznikowy), słonecznik, siemię lniane, płatki teff, nasiona chia, łuska babki jajowatej, sól himalajska. Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: 1492 kJ/357 kcal Tłuszcz: 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g Węglowodany: 50 g w tym cukry: 8,4 g Białko: 13 g Błonnik: 15 g Sól: 1,9 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Nagrzej piekarnik do 190 st. C. 2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym. 3. Wsyp mieszankę do miski. 4. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500ml mocno gazowanej wody . 5. Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny. 6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia. PRZECHOWYWANIE Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. 

Sklep: Naturanet.pl

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z pestkami dyni bezglutenowa 500g - 2859728205

14,03 zł

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z pestkami dyni bezglutenowa 500g PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO)

Dania instant

SKŁADNIKI mąka owsiana bezglutenowa, słonecznik, płatki owsiane bezglutenowe, pestki dyni bezłuskowej 13%, mąka teff, płatki teff, siemię lniane, nasiona chia, słonecznik, łuska babki jajowatej, sól himalajska. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Nagrzej piekarnik do 190 st. C. 2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym. 3. Wsyp mieszankę do miski. 4. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500ml mocno gazowanej wody . 5. Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny. 6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia. PRZECHOWYWANIE Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. 

Sklep: Naturanet.pl

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z jagodą kamczacką bezglutenowa 420g - 2859728940

15,67 zł

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z jagodą kamczacką bezglutenowa 420g PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO)

Dania instant

SKŁADNIKI płatki owsiane bezglutenowe, mąka owsiana bezglutenowa, mąka ryżowa, łuska babki jajowatej, siemię lniane brązowe, jagoda kamczacka 6%, nasiona chia, sól himalajska. Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: 1317 kJ / 315 kcal Tłuszcz: 7,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g Węglowodany: 51 g w tym cukry: 2,3 g Błonnik: 18 g Białko: 12 g Sól:2,1 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Nagrzej piekarnik do 190°C. 2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym. 3. Wsyp mieszankę do miski. 4. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500 ml mocno gazowanej wody. 5. Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny. 6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia. PRZECHOWYWANIE Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Sklep: Naturanet.pl

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g - 2862731783

15,23 zł

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO)

Dania instant

OPIS Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi SKŁADNIKI Mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, orzechy włoskie 13%, mąka teff, płatki teff, siemię lniane brązowe, pestki słonecznika, nasiona chia, łuska babki jajowatej, sól. Produkt bezglutenowy. Produkt zawiera alergeny: orzechy. Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu: wartość energetyczna: 1528 kJ / 365 kcal Tłuszcz: 17 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g Węglowodany: 39 g w tym cukry: 2,1 g Błonnik: 17 g Białko: 12 g Sól: 1,7 g SPOSÓB UŻYCIA Sposób przygotowania: 1. Nagrzej piekarnik do 190°C. 2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym. 3. Wsyp mieszankę do miski. 4. Dokładnie mieszając dolej 500 ml mocno gazowanej wody. 5. Wymieszane ciasto przelej do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny. 6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia. PRZECHOWYWANIE Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Sklep: Naturanet.pl

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba klasyczna Pięć Przemian 420g - 2873282998

13,00 zł

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba klasyczna Pięć Przemian 420g Pięć Przemian

KLASYCZNE SUKIENKI

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba klasyczna Pięć Przemian, 420g Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba klasyczna. Składniki: płatki owsiane bezglutenowe, mąka owsiana bezglutenowa, mąka ryżowa, łuska babki jajowatej, siemię lniane brązowe, nasiona chia, sól himalajska Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna: 1349 kJ / 322 kcal, Tłuszcz: 12 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g Węglowodany: 51 g w tym cukry: 0,9 g Błonnik: 19 g Białko: 12 g Sól: 2,1 g Alergeny: Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte Producent: Simpatiko s.c. ul. Łuże 20 05-092 Dąbrowa

Sklep: angel.org.pl

szukaj w Kangoo mieszanki do wypieku chleba

Sklepy zlokalizowane w miastach: Warszawa, Kraków, Łódź, Wrocław, Poznań, Gdańsk, Szczecin, Bydgoszcz, Lublin, Katowice

Szukaj w sklepach lub całym serwisie

1. Sklepy z mieszanki do wypieku chleba

2. Szukaj na wszystkich stronach serwisu

t1=0.038, t2=0, t3=0, t4=0.016, t=0.038

Dla sprzedawców

copyright © 2005-2024 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER