Kosmetyki i leki oraz sprzęt medyczny i suplementy diety.
Sklep AptekaGdanska.pl

Kontakt

tel. 89 533 56 59
Olsztyn

Popularne produkty

Materiały opatrunkowe, dezynfekcja, Kosmetyki, Przeziębienie i grypa, Witaminy i minerały, Problemy skórne, Układ pokarmowy, Pielęgnacja jamy ustnej, Przeciwbólowe, Gorączka

Popularne marki

Hartmann paul a.g., Hasco-lek ppf, Toruńskie zakł.mat.opat., Kawon-hurt nowak sp.j., Herbapol-wrocław s.a., Pierre fabre medicament, Herbapol-lublin s.a., Biologische heilmittel heel gmbh

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 75
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

AptekaGdanska.pl > Opinie klientów

Sklep AptekaGdanska.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.04.2009r i posiada 76 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

budwig rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 178089 z 24.11.2012

Kupuje w aptece olej lniany. Zawsze szybko i niedrogo

zakupy: olej lniany budwigowy; październik 2012

plusy: niskie ceny w aptece

minusy: apteka nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kangur rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 101613 z 24.02.2012

Wybralem sprzedawce z uwagi na zamowienie z Anytpodow i koniecznosc wysylki na drogi koniec swiata. Usluga zostala zrealizowana ekspresowo i bardzo profesjonalnie. Apteka Gdanska ma swiatowy zasieg i polskie ceny.

zakupy: witaminy, ziola; luty 2012

plusy: profesjonalizm, szybka realizacja zamowienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrew rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 101429 z 23.02.2012

Sąsiad kupuje u nich od lat. Skusiłem się i ja. Nie żałuję :) Główna zaleta to szybkość realizacji zamówienia i niska cena. Pzdr

zakupy: leki przeciw alergii; luty 2012

plusy: tanio i szybko

minusy: wszystko jest okej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vip rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 92743 z 05.01.2012

Spełnia oczekiwania w 100%

zakupy: leki bez recepty; styczeń 2012

plusy: cena jest niska

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

23552 rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 87835 z 09.11.2011

Pierwszorzędne podejście do pacjenta zarówno przez internet jak i na "żywo"

zakupy: leki na żołądek; listopad 2011

plusy: podejście do pacjenta

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ala88 rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 84921 z 25.09.2011

Znalazłem najtańsze leki

zakupy: leki na przeziębienie; sierpień 2011

plusy: niskie ceny leków

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bolek rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 84919 z 25.09.2011

Szybka wysyłka i niskie ceny. Polecam

zakupy: bisacodyl, sudafed, sanosvit; lipiec 2011

plusy: szybka wysyłka i niskie ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maja pszczółka rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 67718 z 20.12.2010

Wszystko gra. Sprawna apteka i szybka wysyłka

zakupy: opatrunki i kosmetyki; grudzień 2010

plusy: cena, szeroki asortyment

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arek rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 61244 z 19.09.2010

Znajomi polecili. Jest ok.

zakupy: vichy; wrzesień 2010

plusy: cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ss rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 61243 z 19.09.2010

Dobra apteka

zakupy: kosmetyki; sierpień 2010

plusy: niska cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bazyl rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 59803 z 26.08.2010

Kupiłem taniutko i odebrałem osobiście jeszcze tego samego dnia. Super!

zakupy: pharmaceris, alantan; sierpień 2010

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alfred rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 59513 z 21.08.2010

Bardzo fajna strona. Niskie ceny przede wszystkim :-)

zakupy: kosmetyki ziaja i oceanic AA; sierpień 2010

plusy: cena

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

1977 rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 56968 z 04.07.2010

Bardzo dobra apteka

zakupy: olej lniany; lipiec 2010

plusy: niska cena i wysoka jakość obsługi

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 56546 z 26.06.2010

Zamówiłam przez internet i odebrałam osobiście bez kolejki.

zakupy: olej lniany; czerwiec 2010

plusy: niska cena

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin d. rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 56543 z 26.06.2010

Nic dodać nic ująć. Moje drugie zakupy w aptece przebiegły bez żadnych problemów :-)

zakupy: leki i kosmetyki; czerwiec 2010

plusy: bardzo miła obsługa

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

figo rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 56237 z 21.06.2010

kupuje w tej aptece od zawsze. Jest super

zakupy: leki bez recepty; czerwiec 2010

plusy: niska cena produktów

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bobbudowniczy rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 56116 z 18.06.2010

Cały blok kupuje w tej aptece, więc coś musi w tym być. Skusiłem się i nie żałuję

zakupy: olej lniany; czerwiec 2010

plusy: dobra cena

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slash rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 55877 z 14.06.2010

Wszystko mi się podoba, a najbardziej jakość obsługi i podejście farmaceuty

zakupy: kosmetyki; czerwiec 2010

plusy: jakość obsługi na wysokim poziomie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaska rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 55521 z 08.06.2010

Bo tylko oni mieli to czego potrzebowałam. Inne apteki mają mniejszy wybór, albo się nie starają. Apteka Gdańska jest naprawdę porządnie przygotowana do sprzedaży internetowej mimo pewnych braków w opisach i zdjęciach. Nadrabiają to ZAANGAŻOWANIEM !!

zakupy: prześcieradła tena, kinder biovital 650ml; czerwiec 2010

plusy: cena i dbałość o klienta

minusy: nie ma żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ola rekomenduje AptekaGdanska.pl opinia nr 55122 z 31.05.2010

Kupuję tu od wielu miesięcy zawsze spotykam się z uprzejmością i najwyższą jakością obsługi

zakupy: olejki, synocrom, kosmetyki; maj 2010

plusy: jakość obsługi

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER