W naszym sklepie znajdziesz największy wybór Audio Video w najlepszych cenach.
Sklep AVstore.pl

Kontakt

tel. 22 852 00 50
b/d

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

AVstore.pl > Opinie klientów

Sklep AVstore.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2009r i posiada 8 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

as rekomenduje AVstore.pl opinia nr 158681 z 11.09.2012

Cena produktu

zakupy: kabel HDMI; sierpień 2012

plusy: szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje AVstore.pl opinia nr 158609 z 11.09.2012

Budowałem system nagłośnienia w oparciu o połączenia poprzez system gniazd. W sklepie można kupić (mają promocje) różne rodzaje gniazd w tzw. systemie multipanel. Wybrałem zakupy u nich, bo tylko ten system zapewnia możliwość montażu różnego typu kabli w jednej puszce bądź kilku puszkach. W normalnym systemie trzeba by było kilkunastu gniazd - mówię o rozbudowanym systemie, tj. np. hdmi, banany głośnikowe, kabel optyczny, rj45 i do tego jeszcze zwykłe gniazdo do prądu przemiennego. Nie mają gniazda na kabel optyczny, ale można samemu zrobić, ponieważ system multipanel zrobiony jest z wysokiej jakości tworzywa, więc dobrze się go obrabia, jest wytrzymymały i do tego nie pęka. Zatem kupiem tylko u nich w sklepie, to co mi było potrzebne, dobrej jakości, nawet powinienem powiedzieć bardzo dobrej jakości produkty, więc jestem wdzięczny za to, bo nigdzie indziej nie mogłem znaleźć lepszej opcji. Na pierwszy rzut wydaje się być drogo, ale tak nie jest. Możliwości w stosunku do ceny powodują, że jest o wiele taniej niż wygląda, a za jakość lepiej zapłacić, bo na tanie nie stać osób którzy cenią jakość i możliwości danego sprzętu.

zakupy: gniazda, zatyczki, panele, suporty itp.; sierpień 2012

plusy: czas realizacji, profesjonalizm obsługi, potwierdzenie c...

minusy: nie dopatrzyłem się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hardturning-pl rekomenduje AVstore.pl opinia nr 158549 z 11.09.2012

Wybrałem AVSTORE ponieważ posiadał w ofercie oploty, które stosunkowo ciężko znaleźć w ofercie innych firm.

zakupy: oploty nylonowe; sierpień 2012

plusy: ofera

minusy: brak w tym momencie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje AVstore.pl opinia nr 117569 z 18.04.2012

Atrakcyjne ceny kabli serii Profigold. Szybka realizacja zamówienia (1 dzień). Miły i profesjonalny sprzedawca w sklepie.

zakupy: kable serii Profigold; kwiecień 2012

plusy: szeroki asortyment, dobre ceny, płatność kartą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

erbs rekomenduje AVstore.pl opinia nr 101349 z 23.02.2012

Dobra lokalizacja, świetne ceny, profesjonalna i fachowa obsługa.

zakupy: Przewody Toslink, Coaxial, glośnikowe; luty 2012

plusy: Fachowa obsługa, dobre ceny

minusy: Nie posiada takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje AVstore.pl opinia nr 94179 z 24.01.2012

szybko i bez problemów

zakupy: mini HDMI; styczeń 2012

plusy: żadnych problemów

minusy: żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qris rekomenduje AVstore.pl opinia nr 93463 z 16.01.2012

Znakomita i zachęcająca do zakupów witryna. Po osobistym odbiorze potwierdziły się założenia serwisu: kompetencja i doradztwo, niewymuszona życzliwość (!) przy obsłudze, dobra cena czyli podstawy biznesu...

zakupy: uchwyt do tv, kable; styczeń 2012

plusy: j.w. + lokalizacja

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edi_pg rekomenduje AVstore.pl opinia nr 41825 z 15.10.2009

Wybrałem sklep ponieważ miał interesujący mnie produkt w przystępnej cenie. Do tego wszystko załatwiłem w jeden dzień.

zakupy: Kabel HDMI Kauber; wrzesień 2009

plusy: Dobry i szybki kontakt

minusy: Nie rzuciło mi się nic w oczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER