Akcesoria fotograficzne oraz karty pamięci do aparatów telefonicznych.
Sklep Bratex.org

Kontakt

tel. 602558333
Krosniewice

Popularne produkty

BATERIE, AKUMULATORKI, NOŚNIKI PAMIĘCI, ALBUMY, AKCESORIA DO FOTOGRAFII, PAPIER FOTO W ROLACH DO LABÓW, Gadżety dla każdego, RAMKI NA ZDJĘCIA, PAPIER DO DRUK. ATRAMENT. W ARKUSZACH

Popularne marki

Bratex, Fujifilm, Poldom, Premium gold, Kodak, Duracell, Panasonic, Maxell, Fomei, Everactive, Kingston, Goodram, Ilford, Varta, Extreme, Sandisk, Collection, Energizer

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 594
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Bratex.org > Opinie klientów

Sklep Bratex.org świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.03.2010r i posiada 595 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dionizos rekomenduje Bratex.org opinia nr 376750 z 18.03.2016

Atrakcyjne ceny, bardzo szybka realizacja zamówienia, produkty zgodne z oczekiwaniami. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Kostka sudoku; marzec 2016

plusy: Sensowne ceny, produkty zgodne z opisem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arta rekomenduje Bratex.org opinia nr 376646 z 17.03.2016

Polecam. Bardzo szybka dostawa. Cała transakcja przebiegła bezproblemowo.

zakupy: Karty pamięci Sandisk; marzec 2016

plusy: Szybko, dobre ceny, bezproblemowo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Bratex.org opinia nr 375798 z 09.03.2016

Obsługa na bardzo wysokim poziomie.Jestem bardzo usatysfakcjonowana z dokonanego zakupu.Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Polecam

zakupy: Drukarka termosublimacyjna Canon; marzec 2016

plusy: Szybko, terminowo, przyjemnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje Bratex.org opinia nr 374910 z 02.03.2016

Dobra jakość w przystępnej cenie. Polecam.

zakupy: Papier; marzec 2016

plusy: kontakt,cena, asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Draco rekomenduje Bratex.org opinia nr 372422 z 09.02.2016

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam

zakupy: Odnajdywacz kluczy; luty 2016

plusy: Przyjemn współpraca, ciekawe produkty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Bratex.org opinia nr 371734 z 03.02.2016

Jesten zadiwolona. Wysoka jakość i szybka dostawa.

zakupy: Płyty CD-R fujifilm cake; styczeń 2016

plusy: szybko, bogaty wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Bratex.org opinia nr 371138 z 28.01.2016

Profesjonalne podejście do klienta, bezproblemowy kontakt. Po prostu bardzo pozytywny sklep.

zakupy: Baterie; styczeń 2016

plusy: Obsługa, kontakt,asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leonidas rekomenduje Bratex.org opinia nr 370642 z 25.01.2016

Ciekawy asortyment, bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam

zakupy: Filmy kodak; styczeń 2016

plusy: bogaty asortyment, dobre ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Bratex.org opinia nr 364190 z 04.12.2015

Polecam sympatyczny sklep z sympatycznym personelem

zakupy: Wywoływacz Fuji; listopad 2015

plusy: Sympatyczn obługa, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław rekomenduje Bratex.org opinia nr 363814 z 02.12.2015

Wszystko super, w expresowym tempie. Sklep godny polecenia

zakupy: Papier foto; listopad 2015

plusy: Szybko, bardz miły kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lex rekomenduje Bratex.org opinia nr 363506 z 30.11.2015

Towar w dobrej cenie, przejrzystość procesu zamawiania na stronie internetowej i informacje na bieżąco o losie przesyłki.

zakupy: Papier foto; listopad 2015

plusy: Super pod każdym względem

minusy: Nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Bratex.org opinia nr 363498 z 30.11.2015

rewelacja i pełen profesionalizm polecam z pełną świadomościa

zakupy: Baterie i ładowarka; listopad 2015

plusy: kontakt, cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Bratex.org opinia nr 363038 z 26.11.2015

Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

zakupy: Papier termosublimacyjny; listopad 2015

plusy: Szybko, sprawnie, bezproblemowo

minusy: Nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eryk rekomenduje Bratex.org opinia nr 362606 z 23.11.2015

Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep

zakupy: Fimy fotograficzne; listopad 2015

plusy: Asortyment,ceny, czas realizacjl

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Bratex.org opinia nr 361694 z 16.11.2015

Świetnie, że taki profesjonalny sklep istnieje.

zakupy: Filmy fotograficzne; listopad 2015

plusy: Doskonale zapakowane, szybka wysyłka, towar ok

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje Bratex.org opinia nr 360741 z 06.11.2015

Tranzakcja przebiegla w ekspresowym tempie i wszystko zgodne z opisem! Polecam

zakupy: Pokrowiec na tablet; październik 2015

plusy: Szybko, Soildnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hilary rekomenduje Bratex.org opinia nr 359973 z 30.10.2015

Sklep znalazłem dzięki Google, bogaty wybór produktów, szybka wysyłka jestem zadowolony

zakupy: Karta pamięci; październik 2015

plusy: Konkurencyjne ceny, szybka i fachowa obsluga

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nowak rekomenduje Bratex.org opinia nr 357957 z 12.10.2015

Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem

zakupy: Papier termosublimacyjny; wrzesień 2015

plusy: Szybko, wysoka jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik rekomenduje Bratex.org opinia nr 357617 z 08.10.2015

Świetny sklep. Rewelacyjna obsługa klienta. Towar dobrze pakowany i zawsze zgodny z opisem. Polecam

zakupy: Papier do drukarek; wrzesień 2015

plusy: Dorba obsługa, solidne opakowanie, bogaty wybór

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zygmunt rekomenduje Bratex.org opinia nr 357613 z 08.10.2015

Jestem zadowolony z produktu, szybkości realizacji zamówienia i opakowania chroniącego produkt.

zakupy: Zegar Ścienny; wrzesień 2015

plusy: Dobry towar, szybka wysyłka, solidne opakowanie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER