Akcesoria fotograficzne oraz karty pamięci do aparatów telefonicznych.
Sklep Bratex.org

Kontakt

tel. 602558333
Krosniewice

Popularne produkty

BATERIE, ALBUMY, AKUMULATORKI, NOŚNIKI PAMIĘCI, AKCESORIA DO FOTOGRAFII, PAPIER FOTO W ROLACH DO LABÓW, Gadżety dla każdego, ŁADOWARKI DO AKUMULATORKÓW, CHEMIA FOTOGRAFICZNA

Popularne marki

Bratex, Poldom, Fujifilm, Premium gold, Kodak, Maxell, Duracell, Fomei, Panasonic, Everactive, Goodram, Kingston, Gedeon, Varta, Ilford, Sandisk, Extreme, Collection

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 594
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Bratex.org > Opinie klientów

Sklep Bratex.org - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.03.2010r i posiada 595 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dionizos rekomenduje Bratex.org opinia nr 376750 z 18.03.2016

Atrakcyjne ceny, bardzo szybka realizacja zamówienia, produkty zgodne z oczekiwaniami. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Kostka sudoku; marzec 2016

plusy: Sensowne ceny, produkty zgodne z opisem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arta rekomenduje Bratex.org opinia nr 376646 z 17.03.2016

Polecam. Bardzo szybka dostawa. Cała transakcja przebiegła bezproblemowo.

zakupy: Karty pamięci Sandisk; marzec 2016

plusy: Szybko, dobre ceny, bezproblemowo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Bratex.org opinia nr 375798 z 09.03.2016

Obsługa na bardzo wysokim poziomie.Jestem bardzo usatysfakcjonowana z dokonanego zakupu.Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Polecam

zakupy: Drukarka termosublimacyjna Canon; marzec 2016

plusy: Szybko, terminowo, przyjemnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje Bratex.org opinia nr 374910 z 02.03.2016

Dobra jakość w przystępnej cenie. Polecam.

zakupy: Papier; marzec 2016

plusy: kontakt,cena, asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Draco rekomenduje Bratex.org opinia nr 372422 z 09.02.2016

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam

zakupy: Odnajdywacz kluczy; luty 2016

plusy: Przyjemn współpraca, ciekawe produkty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Bratex.org opinia nr 371734 z 03.02.2016

Jesten zadiwolona. Wysoka jakość i szybka dostawa.

zakupy: Płyty CD-R fujifilm cake; styczeń 2016

plusy: szybko, bogaty wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Bratex.org opinia nr 371138 z 28.01.2016

Profesjonalne podejście do klienta, bezproblemowy kontakt. Po prostu bardzo pozytywny sklep.

zakupy: Baterie; styczeń 2016

plusy: Obsługa, kontakt,asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leonidas rekomenduje Bratex.org opinia nr 370642 z 25.01.2016

Ciekawy asortyment, bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam

zakupy: Filmy kodak; styczeń 2016

plusy: bogaty asortyment, dobre ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Bratex.org opinia nr 364190 z 04.12.2015

Polecam sympatyczny sklep z sympatycznym personelem

zakupy: Wywoływacz Fuji; listopad 2015

plusy: Sympatyczn obługa, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław rekomenduje Bratex.org opinia nr 363814 z 02.12.2015

Wszystko super, w expresowym tempie. Sklep godny polecenia

zakupy: Papier foto; listopad 2015

plusy: Szybko, bardz miły kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lex rekomenduje Bratex.org opinia nr 363506 z 30.11.2015

Towar w dobrej cenie, przejrzystość procesu zamawiania na stronie internetowej i informacje na bieżąco o losie przesyłki.

zakupy: Papier foto; listopad 2015

plusy: Super pod każdym względem

minusy: Nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Bratex.org opinia nr 363498 z 30.11.2015

rewelacja i pełen profesionalizm polecam z pełną świadomościa

zakupy: Baterie i ładowarka; listopad 2015

plusy: kontakt, cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Bratex.org opinia nr 363038 z 26.11.2015

Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

zakupy: Papier termosublimacyjny; listopad 2015

plusy: Szybko, sprawnie, bezproblemowo

minusy: Nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eryk rekomenduje Bratex.org opinia nr 362606 z 23.11.2015

Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep

zakupy: Fimy fotograficzne; listopad 2015

plusy: Asortyment,ceny, czas realizacjl

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Bratex.org opinia nr 361694 z 16.11.2015

Świetnie, że taki profesjonalny sklep istnieje.

zakupy: Filmy fotograficzne; listopad 2015

plusy: Doskonale zapakowane, szybka wysyłka, towar ok

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje Bratex.org opinia nr 360741 z 06.11.2015

Tranzakcja przebiegla w ekspresowym tempie i wszystko zgodne z opisem! Polecam

zakupy: Pokrowiec na tablet; październik 2015

plusy: Szybko, Soildnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hilary rekomenduje Bratex.org opinia nr 359973 z 30.10.2015

Sklep znalazłem dzięki Google, bogaty wybór produktów, szybka wysyłka jestem zadowolony

zakupy: Karta pamięci; październik 2015

plusy: Konkurencyjne ceny, szybka i fachowa obsluga

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nowak rekomenduje Bratex.org opinia nr 357957 z 12.10.2015

Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem

zakupy: Papier termosublimacyjny; wrzesień 2015

plusy: Szybko, wysoka jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik rekomenduje Bratex.org opinia nr 357617 z 08.10.2015

Świetny sklep. Rewelacyjna obsługa klienta. Towar dobrze pakowany i zawsze zgodny z opisem. Polecam

zakupy: Papier do drukarek; wrzesień 2015

plusy: Dorba obsługa, solidne opakowanie, bogaty wybór

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zygmunt rekomenduje Bratex.org opinia nr 357613 z 08.10.2015

Jestem zadowolony z produktu, szybkości realizacji zamówienia i opakowania chroniącego produkt.

zakupy: Zegar Ścienny; wrzesień 2015

plusy: Dobry towar, szybka wysyłka, solidne opakowanie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER