Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 320
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 325 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Rybka rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 156573 z 04.09.2012

Kupowałam w sklepie dekorhouse.pl po raz pierwszy i na pewno będę powtarzać zakupy, cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Mile zaskoczyła mnie wręcz błyskawiczna wysyłka zamówionego towaru :)

zakupy: farby, lakier i klej do decoupage; wrzesień 2012

plusy: sprawna realizacja transakcji, błyskawiczna wysyłka

minusy: jak na razie brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 155745 z 31.08.2012

Sklep jest dobrze zaopatrzony, kompetentna obsługa i szybka wysyłka:)

zakupy: produkty do decoupage; sierpień 2012

plusy: dobre produkty,konkretna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 150717 z 12.08.2012

Poszukiwałam w internecie złota innego niż w książeczkach do złocenia ikon, znalazłam ofertę w Dekorhouse. Zastanawiałam się dosyć długo (2-3 miesiące) nad zakupem. Zaryzykowałam, ale nie żałuję. Złoto wspaniale się rozprowadza, efekt zupełnie inny od dotychczasowego złocenia. Można bez problemu wyzłocić wszystkie załamania, kąciki itp. Wygląda to pięknie. Poza tym bardzo sprawna obsługa, towar zapakowany był bdb.

zakupy: złoto, srebro w płatkach w płynie, płyn; sierpień 2012

plusy: Szybka realizacja zlecenia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joasiaklon22 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 147637 z 02.08.2012

Dostałam dokładnie to, czego szukałam na allegro.

zakupy: toaletka drewniana, torba bawełniana; lipiec 2012

plusy: miły kontakt, szybka realizacja

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BARBARA rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 142205 z 18.07.2012

WYBRALAM SKLEP Z UWAGI NA BARDZO SZEROKI ASORTYMENT OFEROWANYCH MATERIALOW DO DECUPAGE.KUPOWALAM PAPIERY RYZOWE.MOJE ZAMOWIENIE ZOSTALO SZYBKO ZREALIZOWANE,A TOWAR BYL ODPOWIEDNIO ZAPAKOWANY.W SKLEPIE JEST PANI ANIA KTORA ZAWSZE SLUZY RADA I FACHOWA POMOCA.PANUJE TAM TWORCZA I ARTYSTYCZNA ATMOSFERA.POZDRAWIAM WLASCICIELI SKLEPU.

zakupy: PAPIERY DO DECUPAGE; lipiec 2012

plusy: FACHOWA OBSLUGA .

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 136725 z 02.07.2012

To były drugie zakupy w tym sklepie. Za pierwszym razem byłam bardzo zadowolona, więc postanowiłam skorzystać z niego po raz drugi. Wszystko porządnie, sprawnie. Zakup bardzo dobrze zabezpieczony na czas drogi.

zakupy: Materiały do decoupage; czerwiec 2012

plusy: Bardzo staranne zapakowanie zamówionego towaru.

minusy: Brak produktów firmy Maimeri.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 132637 z 18.06.2012

Duży wybór,szybka wysyłka i towar na najwyższym poziomie. Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: papier ryżowy, pędzel.; czerwiec 2012

plusy: duzy wybór i jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 130857 z 11.06.2012

Sklep wybrałam ze względu na szeroką ofertę. Znalazłam tutaj bardzo ładne wzory papieru ryżowego. Realizacja zamówienia - szybka, będę do tego sklepu wracać. POLECAM.

zakupy: Papier ryżowy; czerwiec 2012

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Nie znalazłam żadnej wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aura rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 129469 z 04.06.2012

sklep wybrałam przypadkowo, zamówione artykuły dotarły szybko

zakupy: kulki filcowe; czerwiec 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 128265 z 31.05.2012

Dobre ceny. Profesjonalna obsługa. Polecam.

zakupy: Pieczątki; maj 2012

plusy: Dobry towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 127905 z 30.05.2012

Fantastyczne wzory! Szybka dostawa! Polecam dekorhouse.pl wszystkim!!!

zakupy: serwetki i papier decoupage; maj 2012

plusy: świetna oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 127401 z 28.05.2012

Sklep posiada szeroką ofertę w konkurencyjnych cenach. Obsługa w pełni profesjonalna.

zakupy: kulki filcowe; maj 2012

plusy: Profesjonalizm.

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 126837 z 25.05.2012

Wybrałam sklep przypadkowo - zadecydowały konkretne produkty które tu znalazłam, natomiast błyskawiczna bezproblemowa obsługa i dostawa sprawiły, że będę do tego sklepu wracać

zakupy: papier ryżowy; maj 2012

plusy: rzetelność i zgodność oferty z rzeczywistością

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Apsik rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 124261 z 16.05.2012

Jestem tu po raz pierwszy. Wybrałam ten sklep ze względu na szeroką ofertę. Jestem zadowolona z szybkiej realizacji. Polecam wszystkim miłośnikom zdobienia.

zakupy: Przedmioty do decoupage; maj 2012

plusy: Duży wybór. Szybka realizacja.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 123917 z 15.05.2012

Robię w tym sklepie juz po raz kolejny zakupy i zawsze jestem z niego bardzo zadowolona. Rzetelny sprzedawca, szybka realizacja bez najmniejszych problemów. Polecam serdecznie.

zakupy: materiały do decoupage; maj 2012

plusy: duzy wybór materiałow

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 120413 z 27.04.2012

Duży wybór fajnych rzeczy :)

zakupy: materiały do decoupage; kwiecień 2012

plusy: miło i przytulnie :)

minusy: nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MNP rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 117897 z 19.04.2012

jestem tu stałym klientem - potwierdzam swoje poprzednie opinie!

zakupy: materiały do decoupage; kwiecień 2012

plusy: jak zwykle

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 90787 z 14.12.2011

Szukałam odpowiedniego papieru ryżowego i TUTAJ go znalazłam :) Oczekiwania spełnione w 100%

zakupy: Papier ryżowy, bombki styropian i plexi; listopad 2011

plusy: bardzo dobrze, bardzo miło, super szybko :)

minusy: zero, nic, wad brak ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 90773 z 14.12.2011

zawsze kiedy wpadam na GENIALNY pomysł w DEKOR HOUSE znajduję materiały do jego realizacji!

zakupy: materiały do decoupage; grudzień 2011

plusy: duży i bogaty wybór, nowości

minusy: po raz kolejny stwierdzam, że brak :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 90771 z 14.12.2011

super,szybka wysyłka,dobry kontakt,paczka zabezpieczona,miła obsługa:)

zakupy: papier, pudełka do dekorowania, farby; listopad 2011

plusy: szybka dostawa,duży wybór

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER