Obuwie damskie, męskie i dziecięce oraz galanteria skórzana
Sklep Eobuwie.com.pl

Kontakt

tel. 0 801 002 024
Zielona Góra

Popularne produkty

Damskie, Torebki, Męskie, Dziecięce, Akcesoria, Sport

Popularne marki

Geox, Carinii, Gino rossi, Coccinelle, Furla, Sergio bardi, Adidas, Guess, Tommy hilfiger, Lasocki, Clarks, Calvin klein black label, Creole, Nobo, Caprice, Fly london

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 710
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 25
Podsumowanie

Eobuwie.com.pl > Opinie klientów

Sklep Eobuwie.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  47% - kontakt i obsługa

  63% - terminowość realizacji zamówienia

  43% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.01.2007r i posiada 740 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Aneta nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 411418 z 08.05.2017

Byłam zadowolona z poprzednich zakupów, bo kupuje już tam buty i torebki od prawie 2 lat

zakupy: szpiltki; listopad 2016

plusy: szybko i w dobrych cenach

minusy: po złożeniu reklamacji sklep uznaje klienta za śmiecia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zła nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 411290 z 05.05.2017

Zakupy w sklepie są szybkie i sprawne, gorzej jeśli chodzi o reklamację. Rzeczoznawca ma się za jedyną i nieomylną wyrocznię. Wmówiono mi, że obuwie uszkodziłam podczas prowadzenia samochodu, w ja nigdy nie byłam kierowcą. Taka sytuacja.

zakupy: obuwie; kwiecień 2017

plusy: kontakt

minusy: nie uznają oczywistej wady towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

turbo nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 406986 z 03.03.2017

Zakupiłem w tym sklepie buty firmy Pepe Jeans. Buty zakupione były w maju zeszłego roku. Chodziłem w nich na zmianę z innym obuwiem. Niestety po krótkim czasie - czyli po pięciu miesiącach! Buty kosztowały 279 zł więc nie były to bazarowe botki- moim zdaniem powinny wytrzymać dłużej. Po jakimś czasie postanowiłem złożyć reklamację w sklepie Eobuwie.pl. Ku mojemu rozczarowaniu reklamacja została odrzucona. Dostałem decyzję ze sklepu Eobuwie o nieuznaniu reklamacji. Decyzja została wystawiona nie przez rzeczoznawcę tylko przez jakąś Panią "Starszą specjalistkę" Jedno ze zdań w decyzji bardzo mnie rozbawiło- cytuję "Obuwie nosi ślady intensywnego użytkowania a wady powstały adekwatnie do czasu i formy czasu i formy eksploatacji." Więc Pani- nie wiadomo kto- twierdzi że dziura powstała po 5-ciu miesiącach jest adekwatna do czasu eksploatacji przy butach za 280 zł. Sklep umywa ręce. Więc jeżeli chcecie kupić sobie obuwie na pare miesięcy za dużą kasę to proszę bardzo. Nie polecam sklepu w żadnym wypadku! Oczywiście wynajmę prawdziwego rzeczoznawcę i skieruję sprawę do sądu, ale niestety to zajmie mój czas.

zakupy: Buty Pepe Jeans; maj 2016

plusy: nic

minusy: Wszystko ok jak się kupuje, a potem to już coraz gorzej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

djwn rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 394966 z 11.10.2016

Wybrałam ten sklep, gdyż sprzedaje w dobrej cenie obuwie tych producentów, których buty lubię. E-obuwie ma bogatą ofertę, dobre ceny i ciągle oferuje nowości.

zakupy: Półbuy, sandały damskie i męskie; czerwiec 2016

plusy: Szeroka oferta, szybka obsługa, dobre ceny.

minusy: Dostawa mogłaby być szybsza, ale 7 dni też nie jest źle.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 370662 z 25.01.2016

Klapki za 150 zł rozkleił się pod 3 dniach. Przy reklamacji sklep robił problemy. Nie polecam.

zakupy: klapki; grudzień 2015

plusy: NIC

minusy: towar, który oferują

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aadamek nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 328793 z 23.01.2015

zakupiłam towar dostałam inny niż chciałam, sklep nie widzi błędu ze swojej strony i żebym dostałam swoje pieniądze musze stracić swój czas i iśc na pocztę aby odesłać im towar dlatego bo jakiś nieumiejętny człowiek się pomylił.

zakupy: TOREBKA CREOLE; styczeń 2015

plusy: nic

minusy: bok to dno, na emaile odpowiada chyba 15-letnia dziewczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 327869 z 18.01.2015

zakupilam buciki ktorych nie otrzymalam czekam juz trzy tygodnie nie mam butow ani pieniedzy.uwazam ze firma oszukuje klientow,ja osobiscie zglosze sprawe na policji

zakupy: polbuty gino rosi; styczeń 2015

plusy: duzy wybor

minusy: nie wysylaja zaplaconego towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jula1508 rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 326665 z 09.01.2015

Szukałam butów marki EKSBUT i znalazłam właśnie w tym sklepie. Towar przyszedł dobrze zapakowany. Nie byłam pewna czy otrzymałam "te"buty, które zamówiłam bo wg zdjęć tańsze i droższe wyglądały tak samo. Zadałam pytanie do sklepu, jak moge to sprawdzić i odp. mi, że mogę oddać i tyle :-)

zakupy: sztyblety EKSBUT-63-2143-691-1G; październik 2014

plusy: Szybka dostawa, dobrze zapakowane.

minusy: Niedostateczna informacja o produkcie po zadaniu pytania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

plevson nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 326549 z 08.01.2015

nie spełnił ponieważ oszukano moją żonę w sposób bezszczelny gdy wysłała buty gdyż były za małe po dwóch tygodniach łaskawie ktoś się skontaktował i oznajmił ze w tych butach żona chodziła i zonk. a tych butów nawet żona nie może załozyć . Oszóstwo i bezszczelnośc złodzieje.

zakupy: buty zimowe; grudzień 2014

plusy: nic

minusy: oszukują klientów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 312665 z 27.09.2014

Buty zakupione w tym sklepe spelnily moje oczekiwania ,wszystko zgodne wg opisu i zdjec .Polecam ten sklep.

zakupy: Buty Nike Elastico; wrzesień 2014

plusy: rzetelnosc, brak oplat za przesylke

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 312661 z 27.09.2014

Buty zakupione w tym sklepe spelnily moje oczekiwania ,wszystko zgodne wg opisu i zdjec .Polecam ten sklep.

zakupy: Buty Nike Elastico; wrzesień 2014

plusy: rzetelnosc, brak oplat za przesylke

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANDRZEJ rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 301665 z 17.07.2014

DOBRA CENA ,DOBRY TOWAR

zakupy: Buty damskie: FLY-YAZ DEVILRED; lipiec 2014

plusy: SZYBKA REALIZACJA ,CENA

minusy: W MOIM PRZYPADKU BEZ WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dumapikura rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 296361 z 13.06.2014

Mimo obaw po przeczytaniu wielu negatywnych opinii na temat sklepu zaryzykowałam zamówienie trampek Canvas Tommy Petersena. Buty zamówiłam w sobotę, a w środę do południa zostały mi dostarczone UPSem. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Canvas Tommy Petersen; czerwiec 2014

plusy: szybkość realizacji

minusy: to pierwsze i udane zamówienie, więc nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 287113 z 12.04.2014

Na buty opisane jako "wysyłane w 24 h" czekałam... ponad 2 tygodnie. Nie odwołałam zamówienia tylko dlatego, że trafiłam na akcję promocyjną i buty były w bardzo dobrej cenie. Zero wiadomości ze strony sklepu, żadnego maila, nic - sama dzwoniłam na infolinię. Panie na słuchawce miłe, ale co z tego, skoro ich informacje nie były spójne - w środę "buty do końca tygodnia będą u pani", w czwartek "czekamy na dostawę, nie było akurat pani rozmiaru, buty będą u pani za 5-6 dni". Skończyło się na 2 tygodniach - bez komentarza. Jak ktoś ma czas i nerwy, niech kupuje. Ja nie polecam.

zakupy: Baleriny MACIEJKA - 01302-33/00-1; marzec 2014

plusy: dobre ceny po akcjach zniżkowych

minusy: sprzedaż butów, których sklep nie ma na stanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 286685 z 10.04.2014

Jestem bardzo zadowolona z całej transakcji dokonanej w eobuwie.pl Infolinia bardzo pomocna i miła, przesyłka na drugi dzień po wpłacie, towar cudownie zapakowany, buty genialne w stanie idealnym. Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Polecam wszystkim.

zakupy: sandały terrain ecco; kwiecień 2014

plusy: szybkość, uczciwości, przesyłka idealna

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 281033 z 05.03.2014

sklep miał w ofercie interesujące mnie buty których nie mogłem dostać w tradycyjnych sklepach niestety nigdy wiecej nie skorzystam z tego sklepu obsługa jest skandaliczna

zakupy: buty; luty 2014

plusy: nie ma

minusy: totalny chaos, nikt nic nie wie, arogancja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna-Kraków rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 280297 z 28.02.2014

Z uwagi na wysoką jakość i jednostkową / niską/ cenę produktu.Ponadto kontakt i dostawa bezproblemowa i błyskawiczna.Kupuję któryś już raz i nie zdarzyło się bym miała jakiekolwiek problemy lub była niezadowolona z jakości produktu.

zakupy: Obuwie firmy Ecco i Geox; luty 2014

plusy: zakupy bez bolących nóg w poszukiwaniu marki i fasonu

minusy: Nie zetknęłam się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 279697 z 25.02.2014

Superszybka dostawa. W przypadku zwrotu otrzymałam szybki zwrot kosztów. Oddawalam Paczkomatem, więc zwrot był bezkosztowy.

zakupy: czółenka Ryłko; luty 2014

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krupim01 nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 255825 z 04.11.2013

Niejednokrotnie wybierałam ten sklep i nigdy nie było problemu z realizacją zamówień. Ostatnio coś czesto zdarzają się opóźnienia w wysyłce (bez uprzedzenia), a w chcili obecnej czekam już 2 tygodnie na wymianę obuwia. Oczywiscie dopiero po moim telefonie otrzymałam informację o opóźnionej przesyłce... Ciężko się dodzwonić, nie odpisują na mail.e

zakupy: BUTY; październik 2013

plusy: duży asortyment

minusy: brak kontaktu, opóżnienia w wysyłce

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BUCIKARA nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 253061 z 20.10.2013

Nie spełnił oczekiwań . Ostrzegam przed nierzetelnością. BRAK KONTAKTU, UNIKANIE NIEDOTRZYMANIE WARUNKÓW ZLECENIA. CZĘSTO SPRZECZNE INFORMACJE. BRAK ZWROTU KASY.

zakupy: ZAMÓWIENIE ANULOWANE MIESIĄC ZWŁOKI; październik 2013

plusy: BRAK POZYTYWÓW

minusy: NIERZETELNOŚĆ

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER