Lustra oraz szkło piaskowane.
Sklep IDEA GLASS

Kontakt

tel. 665999749
Ścinawa

Popularne marki

Idea glass

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 30
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

IDEA GLASS > Opinie klientów

Sklep IDEA GLASS świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 31.10.2013r i posiada 30 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

marko_o rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 397230 z 08.11.2016

Świetna obsługa, profesjonalne podejście do tematu. Szkło się dobrze prezentuje.

zakupy: Tablica nagrobna szklana; październik 2016

plusy: Terminowość, jakość produktu, obsługa

minusy: nie zanotowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 396058 z 23.10.2016

Karafka bardzo dobrze wykonana, profesjonalna,miła obsługa, szybki termin realizacji oraz bardzo dobry kontakt ze sklepem

zakupy: Karafkaserce + 2 kieliszk + opakowanie i; październik 2016

plusy: wykonanie produktu, kontakt ze sprzedawcą,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 395698 z 19.10.2016

Bardzo dobry kontakt, profesjonalizm pod kazdym wzgledem. Podejscie do Klienta na 6 w koronie :) Jestem bardzo zadowolona, serce z grawerem przepieknie wykonane. Polecam w 100%

zakupy: Statuetka Szklane Serce XXL; październik 2016

plusy: Mega duży profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 388878 z 18.07.2016

Wybrałem Idea Glass ponieważ ich wyrób spełniał moje oczekiwania. Zamówione pamiątki zostało wykonana profesjonalnie i za przyzwoitą cenę. Na zdjęciach wazony wyglądały mniejsze okazały się dużo większe oczywiście na plus. Kontakt bardzo dobry. Gorąco polecam

zakupy: Wazony z grawerem; lipiec 2016

plusy: Profesjonalizm i super estetyka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 385462 z 10.06.2016

Wszystko na wysokim poziomie, od samego początku do końca duży profesjonalizm.Produkt jest śliczny i z pewnościa skorzystam jeszcze z usług tej firmy i bede polecała bo naprawdę warto Nie bedzie rozczarowania korzystając z usług tej firmy Pozdrawiam Monika B.

zakupy: Karafka na wódkę z wygrawerowanym koniem + 6 kieliszków; czerwiec 2016

plusy: Profesjonalizm na każdym poziomie

minusy: Nie ma wad :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek1308 rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 383054 z 18.05.2016

Wybrałem Idea Glass ponieważ ich wyrób spełniał moje oczekiwania. Zamówiona pamiątka zostało wykonana profesjonalnie i za przyzwoitą cenę . Kontakt bardzo dobry, szybka realizacja zamówienia, towar super zabezpieczony do wysyłki dotarł do mnie w stanie idealnym. Wszystko odbyło się bez żadnej ściemy , myślę że to nie będzie jedyna zakupiona pamiątka w firmie Idea Glass. Firmę i wykonaną usługę oceniam na 6 z plusem.

zakupy: Karafka ze zdjęciem plus szklanki; maj 2016

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 380882 z 25.04.2016

Na sklep trafiłam szukając ciekawego prezentu. Spełnił moje oczekiwania, szybko zareagował na moje zapotrzebowanie, usługę wykonał pięknie i z polotem i szybko i bezawaryjnie. Jestem na 150% zadowolona

zakupy: wazon z ciekawą grawerką; kwiecień 2016

plusy: mozna na nim polegac

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sabina rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 377350 z 23.03.2016

Szukałam fajnego pomysłu na prezent dla koleżanki i znalazłam grawerowane kieliszki w sklepie IdeaGlass. Jestem bardzo zadowolona z wyboru. Kieliszek był bardzo ładny. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Szybka realizacja.

zakupy: kieliszek grawerowany; październik 2015

plusy: dobry kontakt i współpraca.

minusy: wszystko było Ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucy rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 372754 z 11.02.2016

Profesjonalna, sympatyczna obsługa, ekspresowe wykonanie i wysyłka za granicę.

zakupy: Karafka; luty 2016

plusy: Profesjonalizm, szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia P. rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 372442 z 09.02.2016

Szukałam oryginalnego prezentu na 30stke siostry. Trafiłam na profesjonalistów. Kontakt ze sprzedawcą ekspresowy, profesjonalny i przede wszystkim przesympatyczny!!!! Jestem mega zadowolona i polecam skorzystanie z usług firmy Idea Glass!!!!! :D

zakupy: Grawerowana karafka do whisky ze szklankami; luty 2016

plusy: interesująca oferta, indywidualne podejście do klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolinapb80 rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 371922 z 04.02.2016

Sklep wybrałam przypadkowo, szukając prezentu dla męża na 40 urodziny od przyjaciół. Kontakt ze sprzedawcą ekspresowy, rzeczowy, profesjonalny i przede wszystkim baardzo sympatyczny. Przesyłka od momentu zaakceptowania projektu wysłana i dostarczona błyskawicznie. Zapakowana tak jak by to była przynajmniej porcelana chińska jedyny egzemplarz na Świecie :) Nie ma szans, żeby się coś stało podczas transportu. Jestem bardzo zadowolona i oczywiście szczerze polecam!!!

zakupy: karafka; luty 2016

plusy: profesjonalna obsługa, ekspresowa dostawa,

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maugorzataa91 rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 359669 z 28.10.2015

Na stronę trafiłam przypadkowo, gdy szukałam pomysłu na prezent pożegnalny dla pracownika. Zamówiłam grawerowaną karafkę z dwiema szklankami. Przesyłka była doskonale zabezpieczona przed uszkodzeniem (papier, folie, kartony), a czas dostawy błyskawiczny. Kontakt ze sprzedawca bardzo dobry. Dostałam trzy projekty do wyboru (każdy bardzo ciekawy). Polecam skorzystanie z usług firmy Idea Glass, jeżeli chcesz dobrze wykonany towar!

zakupy: Grawerowana karafka do whisky ze szklankami; październik 2015

plusy: Błyskawiczna dostawa, perfekcyjnie wykonany towar

minusy: Brak !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena K. rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 358077 z 13.10.2015

Szukałam eleganckiego, ciekawego i ładnego prezentu z okazji ważnego jubileuszu. Z wielu pomysłów wybrałam karafkę. Po długich wyszukiwaniach w internecie, tylko firma Idea Glass spełniła moje oczekiwania. Jakość, profesjonalizm, szybkość - największe atuty sklepu. Szczerze polecam zakupy i kontakt z przemiłą obsługą, która w kryzysowych sytuacjach nie pozostawia klienta bez pomocy. Dziękuję za radość, którą wywołał u jubilatów zamówiony u Was prezent.

zakupy: Zestaw ", Karafka+2 kieliszki do nalewek + ozdobne opakowanie; październik 2015

plusy: Ciekawa oferta, szybkość realizacji, dopasowanie

minusy: ceny mogłyby być niższe :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof K. rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 349417 z 17.07.2015

Sklep wybrałem ze względu na atrakcyjne ceny, szybki czas realizacji, szeroki asortymrnt produktów i elastyczną, szybką komunikację ze sklepem. Zarówno ustalenia, jak i realizacja zamówienia, w tym terminowa wysyłka i jakość produktów - kieliszków i kufla do piwa z grawerem - w pełni spełniły moje oczekiwania. Bardzo polecam sklep Idea Glass. To firma, której zależy na jakości i opiniach klientów. Brawo.

zakupy: kieliszki i kufel z grawerem; czerwiec 2015

plusy: terminowość, komunikacja, oferta

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomash rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 347477 z 30.06.2015

Ciekawa, inna niż w większości sklepów oferta, miła obsługa, nie ma rzeczy niemożliwych, staranne wykonanie, ładnie i bezpiecznie zapakowane i wszystko na czas.

zakupy: Karafka i szklanki z grawerem twarzy; czerwiec 2015

plusy: Obsługa, jakość, czas realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 345369 z 11.06.2015

Ciekawa oferta, duży wybór, dobry kontakt, solidne wykonanie i bezpieczne zapakowanie do wysyłki. Nic więcej nie można wymagać.

zakupy: wazon; czerwiec 2015

plusy: projekt dopasowany do wymagań klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabella rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 338781 z 14.04.2015

Wybrałam tego sprzedawcę, ponieważ jego grawer na kieliszkach jest ładniejszy i wyższej jakości niż u pozostałych usługodawców. Pracownikom Idea Glas zależy na zadowoleniu klientów i jest to wyraźnie odczuwalne, dopasowali swoją ofertę do moich indywidualnych preferencji, a same kieliszki przewyższyły moje oczekiwania. Gorąco polecam!

zakupy: zestaw kieliszków ślubnych; kwiecień 2015

plusy: indywidualne podejście, starania i rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 317277 z 02.11.2014

Płyta piękna. Dobry kontakt ze sprzedającym.

zakupy: płyta nagrobkowa; listopad 2014

plusy: komunikatywność, termonowość, super towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 312193 z 24.09.2014

Witam. Na stronę firmy Idea Glass trafiłam przypadkiem, gdy szukałam pomysłu na prezent dla rodziców. Zamówiłam grawerowany wazon. Realizacja zamówienia trwała bardzo krótko, a przesyłka była doskonale zabezpieczona przed uszkodzeniem. Kontakt ze sprzedawca bardzo dobry. Dostałam kilka projektów do wyboru, które zawierały wszystkie moje pomysły i uwagi. Serdecznie polecam wszystkim skorzystanie z usług tej firmy. W przyszłości nie zawaham się skorzystać ponownie.

zakupy: Grawerowany wazon; wrzesień 2014

plusy: rzetelność, indywidualne podejście do klienta

minusy: Nie ma wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcia78sz rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 308293 z 29.08.2014

Sklep Idea Glass znalazłam na Allegro, oferta wyróżniała się z innych oryginalnymi wzorami. Kontakt z firmą rewelacyjny, zamówiony wazon dotarł w ciągu kilku dni od zamówienia, solidnie zapakowany i zabezpieczony. Sam wazon przepięknie wykonany. Gorąco i z całą odpowiedzialnością polecam ten sklep.

zakupy: Wazon na rocznicę ślubu.; sierpień 2014

plusy: solidność,oryginalność, przemiła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER