Odżywki i suplementy wspomagające trening.
Sklep Kulturystyka.sklep.pl

Kontakt

tel. 32 234 0990
Gliwice

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 12
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Kulturystyka.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Kulturystyka.sklep.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.01.2006r i posiada 15 opinii klientów w tym 80% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr Galica rekomenduje Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 210269 z 05.04.2013

Zrobiłem w tym sklepie internetowym już zakupów w całym okresie na grubo ponad 2000 zł, były to większe i mniejsze zamówienia. Nigdy nie było żadnych problemów, wszystko sprawnie, szybko i bezproblemowo. Szczerze polecam

zakupy: kraetyny, białka, bcaa, witaminy i inne; kwiecień 2013

plusy: czytelny serwis, powiadomienia e-mail o stanie przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lux nie poleca Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 122509 z 09.05.2012

Beznadziejna obsługa klienta. Początkowy kontakt, do momentu wpłaty, był w porzadku. Potem zaczęły sie kłopoty z przesylką, zresztą do chwili obecnej jej nie otrzymałem i nie mam pewności, że ją w ogóle otrzymam. W konsekwencji, brak należytej realizacji zamówienia. Z firmą UPS poza stroną internetową nie ma właściwie kontaktu (automatyczna sekretarka na infolinii...). Sklep się wypiął i odmówił pomocy czy jakiegokolwiek wsparcia - żałosne... Za swoich kooperantów (ich dobór) ponosi się również odpowiedzialność. Słowem, totalna amatorszczyzna, dno i 2 metry mułu - nie polecam. Ostatecznie przesyłka doszła, ale głównie dzięki własnym wysiłkom, bo na sklep nie ma co liczyć - nic nie pomoże, wręcz odmawia pomocy - i spędzeniu długiego czasu na wielokrotnych próbach kontaktu z UPS. Myślę, że rynek zweryfikuje takich sprzedawców, ich lekceważący stosunek do klientów oraz pogarszającą się obsługę.

zakupy: HMB; maj 2012

plusy: strona internetowa

minusy: fatalna obsługa klienta

Odpowiedź sklepu 09.05.2012

Klient już wcześniej wystawił nam negatywną opinię na sklepy24.pl - jednak po zamieszczeniu naszych odpowiedzi, anulował ją i.... wystawił ponownie...: 1 komentarz sklepu: Zamówienie zagraniczne. Dostawa firmą kurierską UPS jest jednym możliwym wyborem sposobu dostawy przy zamówieniach do UE. Z systemu trackingowego firmy UPS widać że: CONTERN, Luxembourg 04.05.2012 godz. 12:27 Klient nie był osiągalny przy pierwszej próbie. zostanie podjęta 2 próba doręczenia. Cytat z maila Klienta: "Zostawili mi powiadomienie, ze byli dzis o 12.35..." (...) "Na stronie internetowej jest tylko notyfikacja, ze kolejna proba dostarcznia przesylki bedzie miala miejsce w poniedzialek" Sklep przekazał Klientowi numer nadawczy oraz link do strony kontaktowej z firmą kurierską, aby Klient mógł się skontaktować i umówić na dostawę. Kontakt z firmą UPS w piątek w godzinach późnopopołudniowych może być utrudniony. Na każdy mail Klienta sklep odpowiadał w ciągu kilkunastu minut od jego otrzymania. Zarzuty, że Klient nie otrzyma przesyłki są bezpodstawne, tak jak zarzuty, że sklep odmówił Klientowi pomocy. 2 komentarz sklepu: Jak widać i sklep i UPS wywiązał się z umowy: Doręczono dnia: Poniedziałek, 07.05.2012 o godzinie 14:13 Miejsce pozostawienia: Adres domowy Podpisano: BOITES AUX LETT Nie było potrzeby jakiejkolwiek interwencji....

Odpowiedź Lux 09.05.2012

Cała sytuacja kompletnie obnażyła braki sklepu w sposobie komunikacji i traktowania klienta. Gdybym sam nie musiał interweniować, poświęcać własny czas i załatwiać sprawy za sklep, najpewniej cała transakcja zakończyłaby się zwrotem. Jeśli ktoś lubi problemy i zasadę 'kliencie radź sobie sam' ten sklep jak najbardziej się nadaje.

Odpowiedź sklepu 09.05.2012

Dostarczenie przesyłki nie wymagało ze strony Klienta żadnej interwencji. Przesyłka została dostarczona przez firmę kurierską w sposób prawidłowy.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

th.pl rekomenduje Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 55393 z 05.06.2010

polecam ten sklep kazdemu.czolowka w polskich sklepach internetowych pod katem serwisu (bardzo sprawny) cennika (b.dobre ceny i przejrzysty system rabatowy,zachecajacy i promujacy dlugotrwala wspolprace) duzy asortyment produktow (sprzed treningowy,fachowa literatura i oczywiscie suplementy,ktorych lista wciaz sie powieksza) bonus to pomoc w temacie odzywiania,treningu i suplementacji. moja wspolpraca z kulturystyka.pl trwa od jakiegos czasu i przebiega bez zgrzytow.w tym czasie mialem tylko jedna sytuacje do wyjasnienia ze sklepem.komunikowalem sie droga mailowa z panem Dłużakiem i sprawa zakonczyla sie pomyslnie dla mnie.pozdrawiam pana Dłużaka i caly zaloge sklepu i dziekuje za profesjonalny serwis. kupuje w kilku sklepach internetowych i b.zadko wystawiam opinie ale w wypadku tego sklepu jestem zadowolony w 100% Polecam!

zakupy: suplementy, odziez, akcesoria treningowe..; maj 2010

plusy: ceny i rabaty,duzy asortyment,szybki serwis,doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cezary rekomenduje Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 53577 z 08.05.2010

klientem sklepu jestem od 2 lat, jak do tej pory żadnych istotnych problemów, uważam jednak, że na stronie każdego produktu powinna być podawana data ważności, wtedy uznałbym sklep za doskonały, kiedyś kupiłem kreatynę PEAK (nie w promocji czy po obniżce) i miała 3 m-ce ważności, moim zdaniem trochę mało

zakupy: białka, gainery, kreatyna, tribulus itd; maj 2010

plusy: duży wybór towaru

minusy: brak info o dacie przydatności przy każdym produkcie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krz nie poleca Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 51901 z 13.04.2010

sklep wybralem bo "wyskoczyl" w google wysoko przy wyszukiwaniu odzywek

zakupy: Tauryna 100%, Whey Dimatize; kwiecień 2010

plusy: przyjazna strona

minusy: szatntaz i grozby ze strony wlasciciela, donos do pracy

Odpowiedź sklepu 13.04.2010

Klient zamówił: AMINOSTAR Taurine 360 kaps. + 120 kaps. [przecena -50%] http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/cPath/76/products_id/1140854792 Pierwsza informacja na stronie brzmii: Stara cena: 85,89 zł Przecena: 50% Nowa cena: 42,95 zł Data ważności: Tauryna 360 kaps. 22.04.2010r / Tauryna 120 kaps. 25.04.2011r Klient twierdzi: "zapewne przez pomylke w ostanim zamowieniu dotarla do mnie tuaryna (360 tabletek) z data waznosci do 22 kwietnia 2010 (...) dlatego tez prosze o przeslanie nowego opakowania z odlegla data przydatnosci." Podsumowując: Klient kupił produkt z przeceny z rabatem 50% i żąda wymiany na pełnowartościowy. Kiedy sklep nie przychylił się do prośby Klient pisze: - "sprzedaz towaru ktorego nie mozna wykorzystac jest nietylko nieetyczna ale takze nie do konca zgoda z prawem konsumenckim". Na sklepie są również produkty z długą datą ważności, ale 50% droższe. Dlaczego tego produktu Klient nie wybrał? - "informacj o przydatnosci do spozycia, ktora wydaje sie kluczowa nie byla widoczna wyraznie przy opisie produktu". Informacja jest podana na czerwono w pierszych 4 linijkach opisu. - "Klient nie ma obowiazku przegladac calej strony w poszukiwaniu innych wiadomosci niz te podane przy opisie produktu." Jak wyżej. - "W wypadku odp negatywnej bedzie ona dowodem przedstawionym rzecznikowi praw konsumenta a takze wspolpracujacej ze mna kancelarii prawnej." No i mamy groźby ze strony Klienta. - "odeslanie na moj koszt nie jest opcja. wiec kieruje sprawe do odpowiednich urzedow". Każdy Klient ma prawo zwrotu, wymiany i itd... Jednak Klienta również to nie satysfakcjonuje. - "malgorzata.bernat@hyatt.com to dyrektor ds personalnych" - Klient sam podał nam ten adres... Sklep ze swojej strony zrobił wszystko aby prawidłowo oznaczyć towar, który jest przeceniony - towar znajduje się również w kategorii "Przecena".

Odpowiedź Krz 15.04.2010

Celem forow intenetowych jest promowanie dobrych sklepow internetowych i pietnowanie nagannych zachowan. Dzialania skelpu kulturystyka.skelp.pl wpadaja jaknajbardziej w te druga kategorie. Pan Dluzak a) grozil doniesieniem do pracodawcy i b) nastepnie grozbe swa zrealizowal. Sa to czyny podle i nikczemne. Jedynym celem pana Dluzaka byla chec zrobienia mi na zlosc, na wszelki mozliwy sposob. Wszscy potencjalni klienci powinni wiedziec co moze ich spotkac. Jezeli Pan Dluzak nie rozumie o co tu chodzi to ja nie moge pomoc. Jesli ktos nie rozroznia dobra i zla, dzialan poprawnych i nagannych, to nie tu jest miejsce na nauke. Faktem jest ze maile z grozbmi byly wyslane. Powinni o tym dowiedziec sie wszyscy obecni i przyszli klienci skelpu. Jezeli zgodza sie z Panem Dluzakiem ze w tych grozbach nie bylo niczego niestosowenego, to beda kontynowac zakupy. Jesli zgodza sie ze mna to pojda gdzie indziej. To wolny rynek wyeliminuje nieetycznych i nieuczciwych uczestnikow. Jezeli kupujacy zgodza sie ze grozby do pracodawcy to normalne zachowanie, beda kontynuowac zakupu w tym sklepie. Tak wiec skoro wg p. Dluzaka sie nic nie stalo to ja nie rozumie czego Pan Dluzak sie boi ? Czemu chce blokowac fakty przed swiatlem publicznym i cenzurowac internet ?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kingawa1 rekomenduje Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 27089 z 26.01.2009

Zamówienie sprawnie i szybko przygotowane, bezpiecznie zapakowana przesyłka, fajne gratisy

zakupy: Karityna, Lecytyna, Beta Karoten; grudzień 2008

plusy: Szybkość i bezpieczeństwo przesyłki

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asea rekomenduje Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 22626 z 09.11.2008

Bardzo miła i fachowa obsługa. Mega szybkość w realizacji zamówienia.

zakupy: Fitmax Slim Diet; listopad 2008

plusy: Mega szybkość w realizacji zamówienia

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radzio rekomenduje Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 18051 z 27.07.2008

Generalnie zakupy na kulturystyka.sklep.pl przebiegają bez żadnych problemów ceny nie są wygórowane wybór jest duży. Najbardziej podoba mi sie obsługa zamawiam odzywke żeby potwierdzic zamówienie dźwoni miła pani i prosi o potwierdzenie pyta o wybór samku odżywki pieknie poprostu. Ważne jest zeby dbac o klienta i tutaj nie mam do tego żadnych zastrzeżeń!! pozdrawiam

zakupy: Carbo i chelat creatyny olimpa; lipiec 2008

plusy: Doskonała obsługa i dbanie o klienta

minusy: Za małe zniżki dla stałych klientów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz Zera rekomenduje Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 17858 z 22.07.2008

Po kilku bardzo udanych tranzakcjach oczywistością jest, że moja współpraca z kulturystyka.sklep.pl będzie trwała długo i mam nadzieję, że z podobnym skutkiem jak dotychczas. Fachowa i miła obsługa, stosunkowo niskie ceny oraz bogata oferta, dbałość o klienta, szybka i bezproblemowa przesyłka to tylko niektóre zalety kulturystyka.sklep.pl, a przecież to i tak bardzo wiele w porównaniu do innych internetowych sklepów. Jeśli chcesz otrzymać produkt bardzo dobrej jakości, z pewnego źródła, szybko a do tego w dobrej cenie to nie musisz szukać godzinami i porównywać sklepów, bowiem kulturystyka.sklep.pl zapewni Ci doskonałą obsługę i sprawdzony towar. Sprawdziłem i polecam wszystkim.

zakupy: kreatyna, bcaa, tauryna, l-karnityna, itd; lipiec 2008

plusy: Fachowość, profesjonalizm, bogata oferta

minusy: w zasadzie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 17687 z 17.07.2008

Witam! Od ok 3 lat zamawiam w tym sklepie internetowym i nigdy się nie zawiodłem,zawsze jestem usatysfakcjonowany! Naprawdę profesjonalny sklep pod każdym względem.Co ważne duża wyrozumiałość i rzetelność (nie wspominając o uprzejmości) wobec klijenta. Fachowe porady na temat diety,odżywiania,treningu,suplementacji,wyboru i doboru suplementów i odżywek dostosowane do potrzeb i zasobów finansowych zamawiającego! Najniższe ceny do których dochodzą upusty,promocje (bardzo duży wybór zestawów promocyjnych),przeceny,upominki i nawet gratisy! Bardzo duży asortyment produktów,oprócz odżywek i suplementów akcesoria treningowe i literatura. Wszystko przejżyście i dokładnie opisane. Każdy kto chce zadbać o swoje zdrowie zarówno fizyczne jak i psychiczne lub nawet kupić prezent dla bliskiej osoby znajdzie coś interesującego! Z czystym sumieniem i przyjemnością polecam ten sklep!!! Pozdrawiam!

zakupy: Suplementy, odżywki, akcesoria treningowe; lipiec 2008

plusy: Pełen profesjonalizm,rzetelność i fachowość

minusy: jak dla mnie nie ma :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kicha rekomenduje Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 17426 z 11.07.2008

Jak dla mnie MASAKRA! szybka obsługa i wysyłka, tania wysyłka, niezłe opisy odżywek. robie zakupy w tym sklepie od ponad roku i ani razu mnie nie oszukali. naprawdę pełen profesjonalizm. gdy miałem problem z dobraniem suplementów przeczytałem opisy i sytuacja sie wyklarowała.ponadto można sobie wybrac upominek typu:długopis, szejker czy baton. miła niespodzianką było to, przysłali mi kilka razy magazyn kulturystyczny choć wcale sie tego nie spodziewałem.na stronie sklepu mozna również dostac plan treningowy o roznej intensywności i schemat suplementacji zupełnie za darmo. moim zdaniem najlepszy sklep w sieci. polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: Gainery, hmb, kreatyna, l-glutamina, carbo; lipiec 2008

plusy: szybkosc, profesjonalizm, uczciwość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz Dłużakl nie ma zdania o Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 16780 z 21.06.2008

12 maja Pan Widzewicz złożył zamówienie na kwotę 540 zł i przelał pieniądze na konto sklepu. Przesyłka została nadana pocztą priorytetem 12 maja. 26 maja otrzymaliśmy informację że Klient przesyłki nie otrzymał. Zgodnie z regulaminem poczty po 14 dniach licząc od dnia nadania złożyliśmy pisemną reklamację w sprawie niedostarczenia przesyłki. Klientowi próbowaliśmy wytłumaczyć, że zwrot wpłaconej kwoty otrzyma po odpowiedzi reklamacyjnej z poczty, która musi potwierdzić słowa Klienta o niedostarczenieniu zamówienia. Pan Widziewicz niestety zabronił nam kontaktu z sobą i zaczął wysyłać maile, które cytuję poniżej : 2.06 Od 12-05-2008 minęło sporo czasu a ja nie mam ani przesyłki ani zwrotu pieniędzy. NACIĄGACZE OKREŚLCIE SIĘ CO ROBICIE. P.S DNO I TRZY METRY MUŁU. 4.06 Co z moimi pieniędzmi ZŁODZIEJE! 9.06 Mija 4 tygodnie jak okradliście mnie na ponad 500zł. ZŁODZIEJE-nie okradajcie więcej kupujących,ODDAJCIE PIENIADZE. 11.06 A CO Z MOIMI PIENIĘDZM. CZY DALEJ CHCECIE UCHODZIĆ ZA ZŁODZIEJI I NACIĄGACZY. 13.06 LUDZIE PIPRZNIJCIE SIĘ W ŁEB (MOCNO).WAM PRZELAŁEM PIENIĄDZE A NIE POCZCIE.DBAJCIE O SWÓJ WIZERUNEK A NIE POCZTY. N A C I Ą G A C Z E!!!! 13 maja otrzymaliśmy pismo wyjaśniające, że reklamacja jest w toku. Skan pisma został przesłany do Pana Widzewicza // http://www.kulturystyka.sklep.pl/52854_widziewicz.pdf Odpowiedź Pana Widziewicza: 14.06 Naprawdę pieniądze wpłaciłem na konto ,,sklepu" a nie poczty. Reklamujcie sobie co chcecie i gdzie chcecie a mi oddajcie moje pieniądze. Powoli zaczynam wyrażać swoją opinię o wsółpracy z waszym ,,sklepem" żeby przestrzec innych przed złodziejstwem jakiego na obecną chwilę się dopuściliście. Uważam, Pana Widziewicza za bardzo dobrego Klienta i w tej trudnej sytuacji sklep robi wszystko co może zrobić aby wyjaśnić reklamację, współpracując z tak trudnym partnerem jak Poczta.... Na bieżąco Klient był informowany o tym co sklep robi aby sytuację wyjaśnić, jak wygląda tryb reklamacji oraz kiedy otrzyma zwrot wpłaconej kwoty. Z poważaniem, Mariusz Dłużak, Biuro Obsługi Klienta

zakupy: Odpowiedź sklepu kulturystyka.sklep.pl:; czerwiec 2008

plusy: kontakt ze sprzedawcą

minusy: problemy z dostarczeniem przesyłki przez pocztę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Spidi rekomenduje Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 14146 z 17.03.2008

co tu wiele pisać..sklep genialny..szybka obsługa i dostawa..tani towar:)..najlepszy sklep w internecie:)..wszystko pozytywnie:) POLECAM!!!

zakupy: ogólna opinia; marzec 2008

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

flash608 rekomenduje Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 10409 z 23.11.2007

Bardzo podoba mi się sposób w jaki działacie (telefoniczne potwierdzenie zamówienia, szybkie odpowiedzi na e-mail`e), błyskawiczna wysyłka zamówienia. Podoba mi się również szata graficzna sklepu internetowego, interfejs obłsugi konta, sposób wyszukiwania produktów, możliwość wyrażenia opini o produkcie wraz z oceną produktu, podział produktów na kategorie, przecena itd. Widać, że wszystko jest bardzo dobrze przemyślane. Wszelkie informacje odnośnie sposobu zapłaty, cen wysyłki są umieszczone w odpowiednim miejscu i szybko dostępne, podczas gdy w wielu sklepach trzeba się tych informacji doszukiwać. Dodatkowymi czynnikami zachęcającymi do zakupów w Waszym sklepie są niewątpliwie: niska cena produktów, dodatkowe upusty, upominki, a także tania wysyłka. Wasz sklep to sklep na 6+ Jesteście prawdziwymi profesjonalistami, tak trzymać ;)

zakupy: białka, gainery, kreatyna, witaminy; listopad 2007

plusy: niska cena, szybkość działania, szeroka oferta, obługa

minusy: zero wad :]

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mex_ASR rekomenduje Kulturystyka.sklep.pl opinia nr 4426 z 08.03.2007

Polecam ten sklep każdemu znajomemu, wiem że sporo z nich dokonuje tutaj zakupów i wiem że w 100% jesteśmy wszyscy zadowoleni w proponowanej oferty, realizacji zamówień i wzorowej obsługi klienta. P O L E C A M !!!

zakupy: kreatyna, HMB, gainer, aminokwasy BCAA; 05.03.2007

plusy: stały kontakt telefoniczny i mailowy ze sprzedawcami - n...

minusy: trochę wolno ładowały się strony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER