Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti, Gatta, Heine

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 208
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 210 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Karolina rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 95369 z 04.02.2012

Świetny, duży wybór, błyskawiczna wysyłka, fachowa obsługa. Gorąco polecam!

zakupy: sukienka; styczeń 2012

plusy: dobre zdjęcia wiernie przedstawiające towar, duży wybór

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PaulaK rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 94367 z 26.01.2012

niepowtarzalne wzornictwo, bardzo dobra jakosc w przystepnej cenie. Szybka obsluga, wszystko bez zarzutu, polecam w 100 procentach!

zakupy: dwie sukienki; styczeń 2012

plusy: zdjecia w pelni oddaja kolor, towar wysokiej jakosci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

soboli rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 93385 z 13.01.2012

W tym sklepie znalazłam prześliczną sukienkę. Szukałam jej w innych sklepach, ale odpowiadano mi, że takiego produktu nie ma. Natomiast sklepy24 jak zwykle nie zawiodły! :) Znalazłam wymarzoną rzecz właśnie u Państwa! Nie tylko sukienki są warte zwrócenia uwagi, pozostałe rzeczy są również przepiękne, na pewno będę do Państwa powracać i to wiele razy, pozdrawiam sklep24.pl i dziękuję za docenianie klienta ! :)

zakupy: szyfonowa sukienka z czerwoną kokardą; styczeń 2012

plusy: wspaniałe produkty, których nie ma w innych sklepach

minusy: nie zauważam :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angelika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 89938 z 06.12.2011

Bardzo podoba mi się obsługa sklepu, z którą był stały i bezproblemowy kontakt. Towar mnie nie zawiódł, do tego ekspresowa wysyłka. Na pewno wrócę do tego sklepu!!

zakupy: Bransoletka; listopad 2011

plusy: Miła i kontaktowa obsługa, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

milutenka1987 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 88667 z 21.11.2011

Bardzo ciekawy asortyment, duży wybór. Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka towaru.

zakupy: Sukienka z różami ecru; listopad 2011

plusy: łatwośc kontaktu

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 87208 z 31.10.2011

Sklep posiada ciekawy asortyment, kontakt na najwyższym poziomie, nie ma problemu ze zwrotem towaru.

zakupy: sukienki; październik 2011

plusy: dobry kontakt, dbałość o klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 83439 z 30.08.2011

Wybrałam ten sklep ponieważ ma niepowtarzalne wzory sukienek, uszyte są one z naprawdę dobrego materiału a co jest najważniejsze ceny są przystępne i każdy na pewno znajdzie coś dla siebie.

zakupy: Sukienka Goddess z tiulem turkus; sierpień 2011

plusy: dobry kontakt, szybka realizacja

minusy: nie można przymierzyć :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elka177 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 82635 z 17.08.2011

Bardzo ciekawy asortyment, przystęne ceny.

zakupy: sukienka; sierpień 2011

plusy: szybka realizacja, bardzo dobrej jakości materiały,

minusy: nie widzę wad sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGNIESZKA rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 80716 z 15.07.2011

sukieneczka dokładnie jak w opisie i na zdjęciu kontakt ze sprzedawca rewelacyjny a do tego bardzo przystępne ceny po prostu pełen profesjonalizm i satysfakcja gwarantowana

zakupy: sukienka szyfonowa goodess; lipiec 2011

plusy: SZYBKO SPRAWNIE I NA TEMAT

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 80337 z 11.07.2011

jestem zachwycona sukienką, którą kupiłam, a bardzo długo szukałam czegoś w tym stylu. Polecam wszystkim lejdi sklep. Szybka wysyłka, pełen profesjonalizm...

zakupy: sukienka; czerwiec 2011

plusy: dość duża oferta, oryginalne i niebanalne produkty

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneczka14266 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 79440 z 27.06.2011

Wybrałam ten sklep, ponieważ jest duży wybór odzieży jak i rozmiarów. Bardzo profesjonalne podejście do klienta szybka transakcja i łatwość dokonywania zakupów. Towar zgodny z opisem:)

zakupy: Żakiet/Marynarka krótki rękaw, kolor ecri; czerwiec 2011

plusy: ogromny wybór, młodzieżowy klimat:)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maja rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 78572 z 10.06.2011

Znalazłam sklep Lejdi, gdy przeszukiwałam Internet rozglądając się za sukienką dla druhny. Ujął mnie bardzo szeroki asortyment sklepu i wybór rozmiarów. Kupiłam cudną szyfonowa sukienkę ecri z czarnym paskiem, jest piękna, jestem nią zachwycona. Wygląda nawet lepiej niż na zdjęciu. Serdecznie polecam również ze względu na szybkość realizacji. W opisie produktu był zaznaczony czas oczekiwania do 2 tygodni, ja sukienkę otrzymałam po 5 dniach od wykonania przelewu. Polecam!

zakupy: Szyfonowa sukienka Kartes z paskiem, ecri; czerwiec 2011

plusy: Duży wybór, dobre opisy i zdjęcia, szybkość realizacji

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 78505 z 09.06.2011

Ciekawa i bogata oferta. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam.

zakupy: różowa sukienka z plisowaniami NR 398-3; czerwiec 2011

plusy: szeroki wybór oferty

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 77852 z 31.05.2011

Sklep ma szeroką ofertę, od razu znalazłam w nim sukienkę która mi się podoba i co dla mnie najważniejsze jest w odpowiadającej mi długości. Ceny przystępne. Zamierzam częściej przeglądać ofertę.

zakupy: sukienka; maj 2011

plusy: rzetelne informacje o rozmiarach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 77494 z 25.05.2011

Wybrała ten sklep ponieważ sukienka bardzo mi się podobała a nigdzie indziej nie mogłam kupić niczego podobnego, cena również była dostępna a koszt przesyłki był nie drogi.

zakupy: SZYFONOWA SUKIENKA Z KOKARDĄ KARTES - ECRU nr 582; maj 2011

plusy: Dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolcia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 77419 z 23.05.2011

Znalazłam poszukiwaną sukienkę pod względem rozmiaru i koloru tylko w tym sklepie.

zakupy: Sukienka; maj 2011

plusy: Szeroki asortyment

minusy: W zasadzie ok(jak na sklep internetowy)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lenana rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 77198 z 19.05.2011

Polecam ten sklep! Dokonałam pierwszego na razie zakupu, ale na pewno jeszcze skorzystam. 1. Świetna jakość produktu. Wszystko zgodne z opisem, a powiedziałabym nawet, że sukienka wygląda dużo lepiej, niż na zdjęciu, czego się nie spodziewałam. 2. Świetny kontakt ze sprzedającym. 3. Zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie.

zakupy: Romantyczna szyfonowa sukienka Kartes z paskiem ecri 578 -1; maj 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renata55 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 77012 z 16.05.2011

Obsługa sklepu Lejdi okazała pełny profesjonalizm w podejściu do klienta, przesyłka towaru w exxxxxpresowym tempie, jeste bardzo zadowolona i w pełni polecam ten sklep!

zakupy: Delikatna kobieca sukienka w kwiaty czerwona 643 -3; maj 2011

plusy: szybkość wysłania , profesjonane podejście do klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 76929 z 14.05.2011

Bardzo bogata oferta, produkty zgodne z opisem i zdjęciem, dobra rozmiarówka. Bardzo dobry kontakt. a przede wszystkim wiarygodny sprzedawca .Ekstraszybka realizacja zamówień. Polecam w 100%

zakupy: sukienka; maj 2011

plusy: dobry kontakt i szybka realizacja zamówień

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 75773 z 21.04.2011

Ciekawa i bogata oferta. Przystępne ceny. Szybka realizacja zamówienia. jestem bardzo zadowolona goraco polecam.

zakupy: top NR 619-3; grudzień 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: wszystko mi sie podobalo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER