Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti, Gatta, Heine

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 211
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 213 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Aleksia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 163477 z 29.09.2012

sklep "Lejdi" posiada w swoim asortymencie sukienki oryginalne i masz pewność, że będąc na jakimś evencie nie spotkasz innej kobiety w tej samej kreacji. Poza tym szybka wysyłka,

zakupy: sukienka; wrzesień 2012

plusy: szybka realizacja zamówienia,towar taki jak w ofercie

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 125701 z 21.05.2012

Wybrałam ten sklep ze wzgledu na produkt w tym wypadku odzież damską, która przypadła mi do gustu. Miło bardzo zaskoczyła mnie obsługa klienta - poprostu rewelacyjna oraz na wysokim poziomie kulturalnym. Czuje się pewnie zamawiając w danym sklepie, bez rzadnych obaw i strachu przed niedostarczeniem do mnie danej przesyłki. Polecam dany sklep z czystym sumieniem!!!!!

zakupy: 3 sukienki; maj 2012

plusy: Bardzo dobra obsługa klienta

minusy: Na chwilę obecną brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 114025 z 06.04.2012

Wybrałam ten sklep, ponieważ potrzebna mi była jakaś ciekawa, elegancka sukienka lub komplet. W tym sklepie zauważyłam wiele gustownych, o ciekawych fasonach sukienek i kompletów. Nie przeglądałam innych towarów, ale mam zamiar to uczynić i na pewno wrócę do tego sklepu:). Zakupiłam tu sukienkę z żakietem ecru Mona 039. Wczoraj ją otrzymałam, jestem bardzo zadowolona. Jest to polski wyrób, co mnie zszokowało, bo często mi się zdarzało ostatnio trafiać na chińskie, niezbyt dobrze wykończone rzeczy. Polecam ten sklep z całą odpowiedzialnością...

zakupy: Sukienka z żakietem ecru Mona 039; kwiecień 2012

plusy: Wspaniała obsługa, dobry jakościowo towar

minusy: Nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 95369 z 04.02.2012

Świetny, duży wybór, błyskawiczna wysyłka, fachowa obsługa. Gorąco polecam!

zakupy: sukienka; styczeń 2012

plusy: dobre zdjęcia wiernie przedstawiające towar, duży wybór

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PaulaK rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 94367 z 26.01.2012

niepowtarzalne wzornictwo, bardzo dobra jakosc w przystepnej cenie. Szybka obsluga, wszystko bez zarzutu, polecam w 100 procentach!

zakupy: dwie sukienki; styczeń 2012

plusy: zdjecia w pelni oddaja kolor, towar wysokiej jakosci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

soboli rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 93385 z 13.01.2012

W tym sklepie znalazłam prześliczną sukienkę. Szukałam jej w innych sklepach, ale odpowiadano mi, że takiego produktu nie ma. Natomiast sklepy24 jak zwykle nie zawiodły! :) Znalazłam wymarzoną rzecz właśnie u Państwa! Nie tylko sukienki są warte zwrócenia uwagi, pozostałe rzeczy są również przepiękne, na pewno będę do Państwa powracać i to wiele razy, pozdrawiam sklep24.pl i dziękuję za docenianie klienta ! :)

zakupy: szyfonowa sukienka z czerwoną kokardą; styczeń 2012

plusy: wspaniałe produkty, których nie ma w innych sklepach

minusy: nie zauważam :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angelika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 89938 z 06.12.2011

Bardzo podoba mi się obsługa sklepu, z którą był stały i bezproblemowy kontakt. Towar mnie nie zawiódł, do tego ekspresowa wysyłka. Na pewno wrócę do tego sklepu!!

zakupy: Bransoletka; listopad 2011

plusy: Miła i kontaktowa obsługa, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

milutenka1987 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 88667 z 21.11.2011

Bardzo ciekawy asortyment, duży wybór. Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka towaru.

zakupy: Sukienka z różami ecru; listopad 2011

plusy: łatwośc kontaktu

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 87208 z 31.10.2011

Sklep posiada ciekawy asortyment, kontakt na najwyższym poziomie, nie ma problemu ze zwrotem towaru.

zakupy: sukienki; październik 2011

plusy: dobry kontakt, dbałość o klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 83439 z 30.08.2011

Wybrałam ten sklep ponieważ ma niepowtarzalne wzory sukienek, uszyte są one z naprawdę dobrego materiału a co jest najważniejsze ceny są przystępne i każdy na pewno znajdzie coś dla siebie.

zakupy: Sukienka Goddess z tiulem turkus; sierpień 2011

plusy: dobry kontakt, szybka realizacja

minusy: nie można przymierzyć :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elka177 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 82635 z 17.08.2011

Bardzo ciekawy asortyment, przystęne ceny.

zakupy: sukienka; sierpień 2011

plusy: szybka realizacja, bardzo dobrej jakości materiały,

minusy: nie widzę wad sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGNIESZKA rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 80716 z 15.07.2011

sukieneczka dokładnie jak w opisie i na zdjęciu kontakt ze sprzedawca rewelacyjny a do tego bardzo przystępne ceny po prostu pełen profesjonalizm i satysfakcja gwarantowana

zakupy: sukienka szyfonowa goodess; lipiec 2011

plusy: SZYBKO SPRAWNIE I NA TEMAT

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 80337 z 11.07.2011

jestem zachwycona sukienką, którą kupiłam, a bardzo długo szukałam czegoś w tym stylu. Polecam wszystkim lejdi sklep. Szybka wysyłka, pełen profesjonalizm...

zakupy: sukienka; czerwiec 2011

plusy: dość duża oferta, oryginalne i niebanalne produkty

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneczka14266 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 79440 z 27.06.2011

Wybrałam ten sklep, ponieważ jest duży wybór odzieży jak i rozmiarów. Bardzo profesjonalne podejście do klienta szybka transakcja i łatwość dokonywania zakupów. Towar zgodny z opisem:)

zakupy: Żakiet/Marynarka krótki rękaw, kolor ecri; czerwiec 2011

plusy: ogromny wybór, młodzieżowy klimat:)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maja rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 78572 z 10.06.2011

Znalazłam sklep Lejdi, gdy przeszukiwałam Internet rozglądając się za sukienką dla druhny. Ujął mnie bardzo szeroki asortyment sklepu i wybór rozmiarów. Kupiłam cudną szyfonowa sukienkę ecri z czarnym paskiem, jest piękna, jestem nią zachwycona. Wygląda nawet lepiej niż na zdjęciu. Serdecznie polecam również ze względu na szybkość realizacji. W opisie produktu był zaznaczony czas oczekiwania do 2 tygodni, ja sukienkę otrzymałam po 5 dniach od wykonania przelewu. Polecam!

zakupy: Szyfonowa sukienka Kartes z paskiem, ecri; czerwiec 2011

plusy: Duży wybór, dobre opisy i zdjęcia, szybkość realizacji

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 78505 z 09.06.2011

Ciekawa i bogata oferta. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam.

zakupy: różowa sukienka z plisowaniami NR 398-3; czerwiec 2011

plusy: szeroki wybór oferty

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 77852 z 31.05.2011

Sklep ma szeroką ofertę, od razu znalazłam w nim sukienkę która mi się podoba i co dla mnie najważniejsze jest w odpowiadającej mi długości. Ceny przystępne. Zamierzam częściej przeglądać ofertę.

zakupy: sukienka; maj 2011

plusy: rzetelne informacje o rozmiarach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 77494 z 25.05.2011

Wybrała ten sklep ponieważ sukienka bardzo mi się podobała a nigdzie indziej nie mogłam kupić niczego podobnego, cena również była dostępna a koszt przesyłki był nie drogi.

zakupy: SZYFONOWA SUKIENKA Z KOKARDĄ KARTES - ECRU nr 582; maj 2011

plusy: Dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolcia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 77419 z 23.05.2011

Znalazłam poszukiwaną sukienkę pod względem rozmiaru i koloru tylko w tym sklepie.

zakupy: Sukienka; maj 2011

plusy: Szeroki asortyment

minusy: W zasadzie ok(jak na sklep internetowy)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lenana rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 77198 z 19.05.2011

Polecam ten sklep! Dokonałam pierwszego na razie zakupu, ale na pewno jeszcze skorzystam. 1. Świetna jakość produktu. Wszystko zgodne z opisem, a powiedziałabym nawet, że sukienka wygląda dużo lepiej, niż na zdjęciu, czego się nie spodziewałam. 2. Świetny kontakt ze sprzedającym. 3. Zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie.

zakupy: Romantyczna szyfonowa sukienka Kartes z paskiem ecri 578 -1; maj 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER