Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 219
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 221 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

ELŻBIETA rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 205454 z 13.03.2013

Ponownie dokonałam zakupu i nie zawiodłam się.

zakupy: sweter turkusowy; marzec 2013

plusy: Szybkość dostawy towaru.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 203154 z 01.03.2013

sklep wybrałam ze względu na asortyment, wybór okazał się strzałem w dziesiątkę, szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep!

zakupy: sukienka, marka figl, numer M 003; luty 2013

plusy: terminowość dostawy

minusy: podczas transakcji nie było żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 203102 z 01.03.2013

Sklep godny polecenia, od zamówienia do doręczenia nie minął tydzień. Zamówiona sukienka i bluzeczka są rewelacyjne! Szkoda, że trafiłam na pojedyncze egzemplarze i nie mogłam zamówić koleżance. Przy niektórej odzieży zdecydowanie nie powinnien być umieszczany podpis "chwilowy brak towaru", ponieważ wprowadza się w błąd klientów, którzy mają nadzieję, że towar się pojawi.

zakupy: sukienka i bluzka; marzec 2013

plusy: W ciągu tygodnia złożyłam zamówienie i otrzymałam towar.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izo rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 200206 z 16.02.2013

niepowtarzalne wzory- niedostepne w innych sklepach

zakupy: sukienki; styczeń 2013

plusy: dopasowanie się do moich potrzeb

minusy: trochę za skąpe opisy produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 193233 z 16.01.2013

Super sklep, rzeczy oyginalne i bardzo dobrej jakości.

zakupy: sukienka; styczeń 2013

plusy: Bardzo szybka wysyłka towaru, dobry kontakt

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Parysada rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 192721 z 14.01.2013

Na sklep Lejdi.pl natknęłam się najzwyklejszym przypadkiem, poszukując nietuzinkowej sukienki na ważną rodzinną uroczystość. Sukienkę znalazłam, zachwyciłam się ofertą sklepu, a po dokonaniu zakupu miałam okazję zachwycać się nadal: profesjonalną obsługą, zgodnością zamówionej sukienki z opisem. to sklep, do którego z pewnością wrócę. Gorąco polecam!!!

zakupy: sukienka z żakietem, Mona 039; styczeń 2013

plusy: unikatowa oferta, przystępne ceny, znakomita obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 177573 z 22.11.2012

Szybko i sprawnie

zakupy: Zegarek; listopad 2012

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 163633 z 30.09.2012

ciekawy wybór sukienek w rewelacyjnej cenie ;-)

zakupy: sukienka; wrzesień 2012

plusy: miła obsługa, szybkość przesyłki

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 163477 z 29.09.2012

sklep "Lejdi" posiada w swoim asortymencie sukienki oryginalne i masz pewność, że będąc na jakimś evencie nie spotkasz innej kobiety w tej samej kreacji. Poza tym szybka wysyłka,

zakupy: sukienka; wrzesień 2012

plusy: szybka realizacja zamówienia,towar taki jak w ofercie

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 125701 z 21.05.2012

Wybrałam ten sklep ze wzgledu na produkt w tym wypadku odzież damską, która przypadła mi do gustu. Miło bardzo zaskoczyła mnie obsługa klienta - poprostu rewelacyjna oraz na wysokim poziomie kulturalnym. Czuje się pewnie zamawiając w danym sklepie, bez rzadnych obaw i strachu przed niedostarczeniem do mnie danej przesyłki. Polecam dany sklep z czystym sumieniem!!!!!

zakupy: 3 sukienki; maj 2012

plusy: Bardzo dobra obsługa klienta

minusy: Na chwilę obecną brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 114025 z 06.04.2012

Wybrałam ten sklep, ponieważ potrzebna mi była jakaś ciekawa, elegancka sukienka lub komplet. W tym sklepie zauważyłam wiele gustownych, o ciekawych fasonach sukienek i kompletów. Nie przeglądałam innych towarów, ale mam zamiar to uczynić i na pewno wrócę do tego sklepu:). Zakupiłam tu sukienkę z żakietem ecru Mona 039. Wczoraj ją otrzymałam, jestem bardzo zadowolona. Jest to polski wyrób, co mnie zszokowało, bo często mi się zdarzało ostatnio trafiać na chińskie, niezbyt dobrze wykończone rzeczy. Polecam ten sklep z całą odpowiedzialnością...

zakupy: Sukienka z żakietem ecru Mona 039; kwiecień 2012

plusy: Wspaniała obsługa, dobry jakościowo towar

minusy: Nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 95369 z 04.02.2012

Świetny, duży wybór, błyskawiczna wysyłka, fachowa obsługa. Gorąco polecam!

zakupy: sukienka; styczeń 2012

plusy: dobre zdjęcia wiernie przedstawiające towar, duży wybór

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PaulaK rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 94367 z 26.01.2012

niepowtarzalne wzornictwo, bardzo dobra jakosc w przystepnej cenie. Szybka obsluga, wszystko bez zarzutu, polecam w 100 procentach!

zakupy: dwie sukienki; styczeń 2012

plusy: zdjecia w pelni oddaja kolor, towar wysokiej jakosci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

soboli rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 93385 z 13.01.2012

W tym sklepie znalazłam prześliczną sukienkę. Szukałam jej w innych sklepach, ale odpowiadano mi, że takiego produktu nie ma. Natomiast sklepy24 jak zwykle nie zawiodły! :) Znalazłam wymarzoną rzecz właśnie u Państwa! Nie tylko sukienki są warte zwrócenia uwagi, pozostałe rzeczy są również przepiękne, na pewno będę do Państwa powracać i to wiele razy, pozdrawiam sklep24.pl i dziękuję za docenianie klienta ! :)

zakupy: szyfonowa sukienka z czerwoną kokardą; styczeń 2012

plusy: wspaniałe produkty, których nie ma w innych sklepach

minusy: nie zauważam :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angelika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 89938 z 06.12.2011

Bardzo podoba mi się obsługa sklepu, z którą był stały i bezproblemowy kontakt. Towar mnie nie zawiódł, do tego ekspresowa wysyłka. Na pewno wrócę do tego sklepu!!

zakupy: Bransoletka; listopad 2011

plusy: Miła i kontaktowa obsługa, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

milutenka1987 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 88667 z 21.11.2011

Bardzo ciekawy asortyment, duży wybór. Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka towaru.

zakupy: Sukienka z różami ecru; listopad 2011

plusy: łatwośc kontaktu

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 87208 z 31.10.2011

Sklep posiada ciekawy asortyment, kontakt na najwyższym poziomie, nie ma problemu ze zwrotem towaru.

zakupy: sukienki; październik 2011

plusy: dobry kontakt, dbałość o klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 83439 z 30.08.2011

Wybrałam ten sklep ponieważ ma niepowtarzalne wzory sukienek, uszyte są one z naprawdę dobrego materiału a co jest najważniejsze ceny są przystępne i każdy na pewno znajdzie coś dla siebie.

zakupy: Sukienka Goddess z tiulem turkus; sierpień 2011

plusy: dobry kontakt, szybka realizacja

minusy: nie można przymierzyć :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elka177 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 82635 z 17.08.2011

Bardzo ciekawy asortyment, przystęne ceny.

zakupy: sukienka; sierpień 2011

plusy: szybka realizacja, bardzo dobrej jakości materiały,

minusy: nie widzę wad sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGNIESZKA rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 80716 z 15.07.2011

sukieneczka dokładnie jak w opisie i na zdjęciu kontakt ze sprzedawca rewelacyjny a do tego bardzo przystępne ceny po prostu pełen profesjonalizm i satysfakcja gwarantowana

zakupy: sukienka szyfonowa goodess; lipiec 2011

plusy: SZYBKO SPRAWNIE I NA TEMAT

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER