Zabawki oraz gry, maskotki pluszowe i układanki dla dzieci.
Sklep Mika.bazarek.pl

Kontakt

tel. 660 774 116
Grodzisk Maz.

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 23
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Mika.bazarek.pl > Opinie klientów

Sklep Mika.bazarek.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.03.2008r i posiada 24 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Martuśka rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 88442 z 18.11.2011

Sklep godny polecenia. W środę wieczorem puściłam przelew a w piątek rano przesyłka była już u mnie, tak więc szybko, przesyłka ładnie zapakowania tak aby towar nie uległ uszkodzeniu podczas transportu.

zakupy: puzlle fluorescyjne; listopad 2011

plusy: szybki czas realizacji, towar ładnie zapakowany

minusy: wszytko jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka nie poleca Mika.bazarek.pl opinia nr 67402 z 16.12.2010

Wybrałam ten sklep ze względu na dobre opinie. Jestem absolutnie rozczarowana. Zamówiłam klocki lego z myślą o świętach ponad tydzień temu - sprawdziłam, czy są dostępne i były dostępne. Paczka nie przychodziła, okazało się że klocki nie zostały wysłane. Po mojej interwencji dostałam krótkiego maila, że klocki są niedostępne i nie ma ich w hurtowni - totalna kpina. Nikt nie dał znać, ze ich nie ma! Oczywiście jest już za późno na zamówienie w innym sklepie. Zakupy od lat robię przez internet - po raz pierwszy tak się nacięłam. Synek nie dostanie wymarzonej zabawki! Szczerze nie polecam!

zakupy: klocki lego; grudzień 2010

plusy: brak

minusy: niesolidność, brak kontaktu, lekceważenie klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 63473 z 25.10.2010

polecam ten sklep szybko treściwie i wszystko ok

zakupy: puzzle; październik 2010

plusy: szybka i dobra realizacja zamówienia

minusy: --------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 60424 z 06.09.2010

Sklep wybrałam dlatego, że tylko tam dostępne były moje wymarzone puzzle-wyzwanie. A potem - wszystko poszło błyskawicznie. Przesyłka doszła w kilka dni po wpłacie na konto (na południe Polski, prawie 400 km od Warszawy). Mile zaskoczyła mnie jakość towaru.

zakupy: puzzle starry night van gogh; sierpień 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basia rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 54860 z 27.05.2010

Tam znalazłam poszukiwaną zabawkę, sprawna i szybka obsługa ułatwiła mi spełnienie pragnienia dziecka.

zakupy: rakieta peppa; maj 2010

plusy: szybkość i dostępność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ajka rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 53057 z 28.04.2010

Robiłam kolejne zakupy w Mika.bazarek.pl - jak zwykle 100 procent satysfakcji, serdecznie polecam.

zakupy: Figurki Schleich; kwiecień 2010

plusy: Otwartość na klienta, rzetelnośc, terminowośc.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 47133 z 21.01.2010

Córka znalazła w tym sklepie długo poszukiwaną zabawkę. Nowy klient jest wg regulaminu traktowany z pewną nieufnością, ale sklep i szybkość transakcji godne polecenia. Szczerze polecam

zakupy: LPS VIP; styczeń 2010

plusy: błyskawiczna transakcja, towar w pełni zgodny z zamówien

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tupo rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 47050 z 19.01.2010

Po raz pierwszy, trafiłem na ten sklep przez przypadek, ale drugie zakupy w nim to był w pełni świadomy wybór. Szczerze polecam.

zakupy: Puzzle; styczeń 2010

plusy: Dbałość o zadowolenie klienta

minusy: W przypadku moich zakupów, nie dopatrzyłem się wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 45396 z 18.12.2009

Sklep wybrałam ze względu na zainteresowania mojej córki. w 100% spełnił moje oczekiwania - szybka i solidna obsługa, towar wysokiej jakości.

zakupy: zabawki Schleich; grudzień 2009

plusy: wysokiej jakości towar, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 44624 z 07.12.2009

Doskonała i uczciwa obsługa.Polacam w 100%

zakupy: zabawka; grudzień 2009

plusy: Świetny kontakt ,błyskawiczna obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justyna rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 44536 z 04.12.2009

Duży wybór, świetny towar, no i błyskawiczna transakcja. Naprawdę sprzedawca godny polecenia!

zakupy: figurki Schleich; grudzień 2009

plusy: Same plusy.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 44349 z 02.12.2009

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. Towar bardzo starannie zapakowany, przez co nie trzeba się martwić o uszkodzenia, czy zarysowania. Katalog Schleich, który dodano też sprawił dzieciom przyjemność. Na pewno jeszcze w przyszłości będę tu robić zakupy, gdyż oprócz miłej obsługi są też konkurencyjne ceny. Serdecznie polecam !

zakupy: Figurki Schleich; grudzień 2009

plusy: Pełny profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anetta Stopińska rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 43997 z 25.11.2009

Polecam firma ok - " Szybko tanio i solidnie".

zakupy: Pet Shop maskotka VIP; listopad 2009

plusy: szybko tanio solidnie

minusy: na razie nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaz rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 43712 z 20.11.2009

Konkurencyjne ceny i profesjonalna obsługa

zakupy: Kolejka Brio; listopad 2009

plusy: przejrzysta oferta

minusy: nie dostrzegam wad, ale zrobiłem tylko jedną transakcję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ajka rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 42520 z 28.10.2009

Sklep mika.bazarek.pl bardzo pozytwnie odniósł się do mojej prośby o uzupełnienie asortymentu, dostałam informację o skompletowaniu wybranych przez moją córkę figurek, dzień po zrobieniu przelewu - paczka była u mnie w domu. Serdecznie polecam zakupy u tego sprzedawcy.

zakupy: Figurki Schleich; październik 2009

plusy: duży wybór, otwartość sprzedawcy, rzetelność dostawy,

minusy: wolałabym, by przesyłka nie miało logo firmy zabawkowej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TOMEK rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 42476 z 27.10.2009

Dokonałem zakupu w tym sklepie 2 przedmiotów. Zakupy zrobiłem poprzez Allegro ale z wielką przyjemnością wystawiam opinię także tutaj. Kontrahent uczciwy i godny polecenia.

zakupy: TAMAGOTCHI; październik 2009

plusy: szybkość, rzetelnośc, uczciwość

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 40436 z 16.09.2009

Wybrałam ten sklep ponieważ interesująca mnie zabawka była w bardzo konkurencyjnej cenie porównując z innymi sklepami internetowymi. Ponadto nawiązałam łatwy i szybki kontakt przez gg z przedstawicielem sklepu w celu dopytania o szczegóły. Przesyłkę dostałam dwa dni po tym, jak dokonałam przelewu. Nie miałam także żadnych zastrzeżeń co do opakowania. Obsługa profesjonalna. POLECAM!!!

zakupy: drewniana kolejka; wrzesień 2009

plusy: profesjonalizm i kompleksowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorotah16 rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 36476 z 22.06.2009

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko, na bieżąco mogłam sprawdzać co się dzieje z moim zamówieniem. Polecam zakupy w tym sklepie!!!

zakupy: figurka ", BEN 10 alien force", ; czerwiec 2009

plusy: duży wybór, przystępne ceny, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agi rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 36326 z 18.06.2009

Gra dotarła szybko, zapakowana bezpiecznie, Polecam

zakupy: Gra Junior Colorino; czerwiec 2009

plusy: dbałość o bezpieczne dostarczenie towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sworek rekomenduje Mika.bazarek.pl opinia nr 35156 z 29.05.2009

Zakupy Bardzo Udane, Towar solidnie zapakowany i pczywiście bardzo szybka dostawa. Polecam w 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: Zestaw klocków; maj 2009

plusy: przejrzystość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER