Oryginalne gadżety oraz śmieszne prezenty i upominki na każdą okazję.
Sklep MrJoY.pl

Kontakt

tel.
Poznań

Popularne produkty

Pomysł na Prezent, Mężczyzna, Dziecko, Kobieta, Wszystkie, Gry i Zabawki, Dom, Alleodjechane

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 45
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

MrJoY.pl > Opinie klientów

Sklep MrJoY.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.12.2007r i posiada 46 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Abecadło rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 146721 z 31.07.2012

Bardzo fajny sklep! Teraz już tylko tu będę kupować prezenty!Taki wybór tego wszystkiego.... I do tego natychmiastowa wysyłka! To jest to! :)

zakupy: kubek granat; lipiec 2012

plusy: wybór ogromny :)

minusy: nie znalazłam póki co :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Max rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 146637 z 31.07.2012

Niesamowicie szybko dostałem towar (zamówiony rano, następnego dnia już miałem) :) A okulary Incognito robi a szał! Polecam ten sklep!

zakupy: Okulary Incognito; lipiec 2012

plusy: ogromny wybór gadżetów na każdą okazje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karina rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 133477 z 20.06.2012

Fajny, duży wybór różnego rodzaju gadżetów, spoko ceny. Dobry sklep.

zakupy: Kubek granat; czerwiec 2012

plusy: profesjonalizm i dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Amanda rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 109625 z 21.03.2012

Super sklep. Wszystko poszło zgodnie z moimi oczekiwaniami, towar dostałem praktycznie natychmat, nieuszkodzony no i dobry kontakt z obsługą. Polecam

zakupy: Echoludek; marzec 2012

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 90200 z 08.12.2011

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%. Pomimo problemu z kurierem który nie dał mi znać o przesyłce, jestem pod wrażeniem profesjonalizmu- sami zadzwonili do kuriera i znaleźli moją paczkę. Świetny kontakt, oby tak dalej. Polecam!

zakupy: Jelly shots; listopad 2011

plusy: profesjonalne traktowanie klienta, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Staś rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 90089 z 07.12.2011

dla dzieci pokupowałem u nich prezenty ciekawy sklep, fajne gadżety Euro2012, ogólnie polecam

zakupy: euro; grudzień 2011

plusy: dużo zabawek

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 90087 z 07.12.2011

kupiłam prezent dla męża na dzień darmowej dostawy raz że fajny dwa że darmo dostawa i szybko:)) polecam sklep

zakupy: dla niego; grudzień 2011

plusy: jest w czym wybierać

minusy: a nie powiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Benek rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 90086 z 07.12.2011

ciekawy sklep duży wybór

zakupy: gadżet; grudzień 2011

plusy: cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

G rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 89222 z 28.11.2011

ciekawy sklep, za nie drogie pieniądze fajne prezenty dostałem

zakupy: prezent; listopad 2011

plusy: duzy wybór

minusy: mało gadżetów z euro

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

troti rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 76494 z 06.05.2011

Rewelacyjny sklep, profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Szczerze polecam!!!

zakupy: partner biurowy; maj 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr nie poleca MrJoY.pl opinia nr 57791 z 20.07.2010

Dobra oferta . Sklep nie spełnił moich oczekiwań a wręcz je bardzo zawiódł, ponieważ sposób realizacji (przyjęcie zamówienia a następnie informacja o częściowej likwidacji zamówienia, połączona z całkowitym wycofaniem - pomimo mojego sprzeciwu- całego zamówionego asortymentu z sprzedaży) to jawna kpina z zasad prowadzenia handlu i zawierania umów z klientem.

zakupy: 1- tablica szpilkowa, 2- kołyska Newtona; lipiec 2010

plusy: dobra oferta internetowa

minusy: brak poszanowania klienta i dowolność działań

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urlich rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 43648 z 19.11.2009

Sklep godny polecenia :)

zakupy: Zegar cofający czas; listopad 2009

plusy: termin dostarczenia przesyłki

minusy: nie miałem okazji poznać wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 42425 z 26.10.2009

Sklep spełnił moje oczekiwania kolejny raz.Przesyłka dotarła bardzo szybko w idealnym stanie.przystępna cena.POLECAM !!!!

zakupy: Bateria słoneczna do iPhone; październik 2009

plusy: szybka dostawa,idealny stan przesyłki,przystępna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 42282 z 23.10.2009

paczka dostarczona następnego dnia,szybko,łatwo i przyjemnie.Polecam :)

zakupy: szpilkowa tablica; październik 2009

plusy: tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darcio1985 rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 40380 z 15.09.2009

Znalazlem sklep przypadkowo w internecie ale sie nie zawiodlem. Spelnil moje oczekiwania w 100% super kontakt, ekspresowa wysylka. Towar rowniez zgodny z opisem i oczekiwaniami. Zdecydowanie polecam

zakupy: Skarbonka-sejf; wrzesień 2009

plusy: Szybkosc dostawy

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ze-niby-ja rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 40126 z 09.09.2009

Szybka przesyłka oraz miły kontakt. Polecam oczywiście i pozadrawiam :)

zakupy: Naklejki XXL Kubuś Puchatek; wrzesień 2009

plusy: Szybko, miło, profesjonalnie

minusy: Bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AzUrEs$s rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 39403 z 21.08.2009

Zamawiałem Perkusje V-beat w sklepie MrJoy i bardzo z niego zadowolony a dokładniej z przebiegu transakcji. 1 dzień po wysłaniu czeku dostałem maila że produkt został wysłany po czym po 2 dniach kurier zapukał do mych drzwi i perkusja jest moja. ^^

zakupy: Elektroniczna perkusja; sierpień 2009

plusy: Czas dostawy, Wolne linie telefoniczne

minusy: Według mnie nie posiada ^^

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m. rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 39368 z 21.08.2009

Bardzo szybka przesyłka, produkt doskonały, zapakowany tak,że nawet granat by go nie uszkodził. 100%usatysfakcjonowania obsługą i 99,8% zadowolenia z produktu:) (minus za symbole na pilocie,które nie są w pełni spójne z tym co powinien wyświetlać komunikator-ale nie jest to na tyle fatalne,żeby nie móc się zorientować co i jak)polecam:)

zakupy: komunikator samochodowy LED; sierpień 2009

plusy: przesyła-bardzo szybka i bezpieczna dla towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Skrzypek rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 39310 z 19.08.2009

Dziękuję za szybkie zrealizowanie zamówienie,towar zgodny z opisem.Polecam wszystkim,jeszcze raz bardzo dziękuję.

zakupy: Skarbonka na szyfr; sierpień 2009

plusy: szybka dostawa,towar zgodny z opisem

minusy: jak na razie nie mam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata i Marcin rekomenduje MrJoY.pl opinia nr 37826 z 17.07.2009

Bardzo szybko, bardzo sprawnie, super kontakt mail'owy, śledzenie przesyłki - jednym słowem pełen profesjonalizm. Towar odpowiada w pełni opisowi, jest super. Jesteśmy bardzozadowoleni z transakcji i szczerze polecamy MrJoY !!!

zakupy: Naklejki na ścianę z filmu AUTA - Disney; lipiec 2009

plusy: Wszysko na najwyższym poziomie !!!

minusy: BRAK !!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER