Lampy wiszące i sufitowe oraz żyrandole i kinkiety.
Sklep Multilampy.pl

Kontakt

tel.
Częstochowa

Popularne produkty

Wszystkie kategorie

Popularne marki

Lemir, Italux, Nowodvorski, Spot-light, Fotolampy, Candellux, Alfa, Aldex, Lampex, Britop, Sigma, Maxlight, Tk lighting, Eurostar, Milagro, Lis lighting, Redlux

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 148
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Multilampy.pl > Opinie klientów

Sklep Multilampy.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.08.2008r i posiada 148 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Patrycja rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 430478 z 28.02.2018

Wybrałam ten sklep, ponieważ oferował najniższą cenę za lampę, którą sobie upatrzyłam, a dodatkowo dostałam rabat. Oczywiście, że spełnił moje oczekiwania. Czas wysyłki mieli do 14 dni, a ja od wczoraj gdzie minął zaledwie tydzień cieszę się pięknym żyrandolem

zakupy: lampa wisząca Luto; luty 2018

plusy: kontakt, termin i super towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 427270 z 10.01.2018

duży wybór. Jak najbardziej sklep spełnił oczekiwania

zakupy: lampy; styczeń 2018

plusy: bardzo duży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basia rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 425914 z 15.12.2017

jestem bardzo zadowolona z towaru i obsługi klienta

zakupy: Capri żyrandol, Gera kinkiet; grudzień 2017

plusy: czas wysylki zgodny z ofertą, stały kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wb rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 425638 z 12.12.2017

Duży wybór wyposażenia, produkty dobrej jakości, dobra strona www

zakupy: Kinkiet Italux; grudzień 2017

plusy: szweroki wybór towaru, czytelna strona www

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keszel-l rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 423242 z 06.11.2017

Alkaraz lampa sufitowa 11-punktowa zakupiona 1.11 wieczorem odbiór 3.11 rano wszystko extra.

zakupy: Alkaraz lampa sufitowa 11-punktowa; listopad 2017

plusy: dostepność 24 h

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa2333 rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 422582 z 26.10.2017

Super sklep! Przemiła obsługa! Realizacja błyskawiczna! Żyrandol prześliczny w dodatku bardzo tani !!! Przejechałam pół śląska w poszukiwaniach czegoś ładnego i do tego w przyzwoitej cenie zmarnowałam czas i benzynę !! Polecam gorąco Multilampy.pl ! A tak na dzień dobry dostałam rabat na lampę więc miły gest od sklepu !! SUPER POLECAM

zakupy: Żyrandol TABA 5-punktowy; październik 2017

plusy: Miła obsługa,szybka realizacja, lampy w dobrej cenie

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 422502 z 25.10.2017

Szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem.

zakupy: lampa pogłogowa seria Victoria; październik 2017

plusy: Duży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Czaja rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 421706 z 13.10.2017

Wszystko przebiegło sprawnie i mega szybko ;) Polecam gorąco

zakupy: lampy sufitowe 3-punktowe; październik 2017

plusy: szybka obsługa zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

konrad rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 416198 z 18.07.2017

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, no i duży wybór. Polecam

zakupy: kinkiety; lipiec 2017

plusy: tak powinny wyglądać zakupy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariola rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 413242 z 30.05.2017

Przystępne ceny, otrzymywałam powiadomienia o poszczególnych etapach realizacji przesyłki, bardzo dobrze zapakowane, szybka realizacja zamówienia i możliwość zapłaty przy odbiorze . Sklep godny polecenia

zakupy: lampy; maj 2017

plusy: dobry kontakt, towar dobrze opakowany szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 410882 z 28.04.2017

Dostałem, co zamówiłem. Towar solidnie zapakowany, bez uszkodzeń. Błyskawiczna realizacja.

zakupy: Klosz ", solo", .; kwiecień 2017

plusy: Jak wyżej.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiegac rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 406682 z 28.02.2017

Jedyny w którym znalazłem poszukiwany klosz do lampy.

zakupy: klosz do lampy Arnedo; luty 2017

plusy: szybkość realizacji, kontakt, profesjonalne podejście

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zadowolona rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 403794 z 22.01.2017

Spodobała mi się oferta.

zakupy: Zyrandol; styczeń 2017

plusy: Szeroki wybór towaru

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majo02 rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 403590 z 19.01.2017

znalazłam w internecie i polecam obsluga mila

zakupy: lampy; styczeń 2017

plusy: dobry kontakt

minusy: nie mam nic do powiedzenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ryszard rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 400482 z 12.12.2016

jakość wyrobów i cena bardzo dobre

zakupy: żyrandol prima 22061/5 i lampa wiszaca o1487BR; grudzień 2016

plusy: terminowość przed czasem podania

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 399918 z 06.12.2016

Kupiłam kinkiet Sigma 1-punktowy ceramiczny sl.0003. Zaskakująco szybki czas dostawy - 2 dni robocze, lampy zapakowane w sposób bezpieczny, każda oddzielnie owinięta w folię bąbelkową i osobne pudełko. Cena konkurencyjna, garąco polecam

zakupy: Kinkiet sigma-1 punktowy ceramiczny sl.0003; grudzień 2016

plusy: Konkurencyjne ceny, precyzja pakowania, szybkość realiza

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 399002 z 29.11.2016

Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja.

zakupy: 2 lampystołowe Royali; listopad 2016

plusy: kontakt ze sprzedawcą

minusy: nie stwierdziłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antoni rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 398398 z 21.11.2016

Sklep ten spełnił moje oczekiwanie. Został wybrany losowo, wg potrzebnego mi towaru. Towar jak w ofercie. Jestem zadowolony z zakupu i polecam sklep i towar.

zakupy: klosze do lampy Marian; listopad 2016

plusy: szybka dostawa i towar należycie opakowany

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wlodek rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 398070 z 17.11.2016

Ma nie drogi dobrej jakości towar.

zakupy: plafon szklanyt szkl; listopad 2016

plusy: Szyba realizacja zamówienie. Zabezpieczenie towaru.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Multilampy.pl opinia nr 397934 z 16.11.2016

Poszukiwałam konkretnej lampy. W tym sklepie była w atrakcyjniejszej cenie i z krótszym terminem realizacji.

zakupy: Cuore lampa sufitowa 3-punktowa; listopad 2016

plusy: cena i termin realizacji

minusy: skąpy opis produktu, zdjęcie tylko w jednej płaszczyźnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER