Akcesoria detektywistyczne do podsłuchów, zagłuszania oraz lokalizacji obiektów. Wyposażenie audio-video.
Sklep Spy Shop

Kontakt

tel. 888 666115
Wrocław

Popularne produkty

Minikamery i rejestratory video, Podsłuch i lokalizacja telefonu, Sprzęt specjalistyczny, Akcesoria do samoobrony, Podsłuchy i odbiorniki, Alkomaty, Dyktafony szpiegowskie

Popularne marki

Spy shop, Lawmate international, , Armasight, Ledlenser, Esp (euro security products), Uniden, Electrooptic, Garrett, Esonic, Misumi, Mace, Research electronics international (rei)

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 151
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Spy Shop > Opinie klientów

Sklep Spy Shop świadczy doskonałą jakość obsługi

  89% - kontakt i obsługa

  86% - terminowość realizacji zamówienia

  88% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.02.2008r i posiada 153 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marek rekomenduje Spy Shop opinia nr 424514 z 23.11.2017

Szybko konkretnie i profesjonalnie. Świetny kontakt. Świetne mini kamery.

zakupy: minikamera; listopad 2017

plusy: ok

minusy: ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eryk rekomenduje Spy Shop opinia nr 423050 z 02.11.2017

POLECAM

zakupy: XX; listopad 2017

plusy: jakość sprzętu

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Spy Shop opinia nr 422738 z 27.10.2017

Profesjonalna obsługa, transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sklep.

zakupy: minikamera; październik 2017

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wacław rekomenduje Spy Shop opinia nr 422134 z 19.10.2017

szybko sprawnie więcej takich sklepów internetowych pozdrawiam

zakupy: ..; październik 2017

plusy: dyskrecja

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Spy Shop opinia nr 421742 z 13.10.2017

Wybór i jakość super!

zakupy: lokalizatory; październik 2017

plusy: jakość sprzętu

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

x rekomenduje Spy Shop opinia nr 419682 z 11.09.2017

zawsze szybko a towar w dobrej cenie i dobrej jakości

zakupy: -; wrzesień 2017

plusy: wszystko

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tom rekomenduje Spy Shop opinia nr 419278 z 04.09.2017

Błyskawiczna dostawa,doskonały towar,profesjonalna obsługa.Polecam

zakupy: minikamera; wrzesień 2017

plusy: jakość sprzętu

minusy: czas dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

k rekomenduje Spy Shop opinia nr 417694 z 09.08.2017

Wiarygodny.Szybko reaguje.

zakupy: -; sierpień 2017

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xx rekomenduje Spy Shop opinia nr 415482 z 05.07.2017

profeska

zakupy: xxx; lipiec 2017

plusy: jakość sprzętu

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje Spy Shop opinia nr 410902 z 28.04.2017

Błyskawiczna wysyłka, polecam. Wszystko wedle opisu :)

zakupy: alkomaty; kwiecień 2017

plusy: obsługa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

G.D. rekomenduje Spy Shop opinia nr 408278 z 22.03.2017

Kupowałem w Spy Shopie SpyLoggera. Urządzenie bardzo dobrej jakości - działa szybko i sprawnie, program łatwo zainstalować i odinstalować, rzeczywiście pozostaje niezauważony przez użytkownika i program antywirusowy. Warto kupić! Dodam: Warto kupić w Spy Shopie, ponieważ zatrudniona obsługa wie jak zająć się klientem.

zakupy: spylogger; marzec 2017

plusy: jakość sprzętu

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SYLWEK rekomenduje Spy Shop opinia nr 403958 z 24.01.2017

Świetny sklep...Świetny sklep...Świetny sklep...Świetny sklep...

zakupy: minikamera; styczeń 2017

plusy: ...

minusy: ...,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

S.K. rekomenduje Spy Shop opinia nr 401462 z 21.12.2016

Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji. No i bardzo miło!!! POLECAM SPY-SHOP !!!!!! Pozdrawiam serdecznie

zakupy: minikamera; grudzień 2016

plusy: jakość sprzętu

minusy: czas

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Spy Shop opinia nr 388226 z 11.07.2016

Polecam :) - można zadzwonić, pracownik sklepu doradzi jakie urządzenie powinno się wybrać.

zakupy: tajemnica; lipiec 2016

plusy: jakość

minusy: CENY

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

R rekomenduje Spy Shop opinia nr 359777 z 28.10.2015

Obsługa szybka i profesjonalna. Drugi raz kupowałem w tym sklepie i byłem w stanie zapłacić parę złotych więcej niż u konkurencji za profesjonalizm i "fajność".

zakupy: kamery; październik 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eryk nie ma zdania o Spy Shop opinia nr 343865 z 28.05.2015

Super, mega szybka realizacja - niecałe 24 godziny.

zakupy: alkomaty; luty 2015

plusy: szybkość

minusy: brak możliwości dotyku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Spy Shop opinia nr 343049 z 20.05.2015

Byłam niedawno klientką tego sklepu. Obsługa była wspaniała- miły sprzedawca znający się na spy towarze doradzał mi w zakupie. Obsługa na prawdę zasługuje na moje podziękowania.

zakupy: spy; maj 2015

plusy: dyskrecja

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Spy Shop opinia nr 337541 z 02.04.2015

Fachowa pomoc i towar dobrej jakości. polecam.

zakupy: odzyskiwanie danych; luty 2015

plusy: rzetelnie

minusy: drogo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Spy Shop opinia nr 325761 z 02.01.2015

Sklep nie jest najtańszy ale dla mnie jest najbardziej wiarygodną firmą. Sprzęt bez zarzutów, dostawa bez opóźnień.

zakupy: podsłuch; grudzień 2014

plusy: obsługa, jakość

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek nie poleca Spy Shop opinia nr 322721 z 11.12.2014

Za drogo jak na obecny realizm. Sklep fajny ale nie dla każdego.

zakupy: rejestrator trasy; grudzień 2014

plusy: towar

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER