Akcesoria detektywistyczne do podsłuchów, zagłuszania oraz lokalizacji obiektów. Wyposażenie audio-video.
Sklep Spy Shop

Kontakt

tel. 888 666115
Wrocław

Popularne produkty

Minikamery i rejestratory video, Minikamery i rejestratory video > Minikamery i rejestratory video, Sprzęt specjalistyczny, Alkomaty, Podsłuch i lokalizacja telefonu

Popularne marki

Spy shop, , Lawmate international, Ledlenser, Esp (euro security products), Laserliner, Misumi, Uniden, Research electronics international (rei), Armasight, Esonic

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 171
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Spy Shop > Opinie klientów

Sklep Spy Shop świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  88% - terminowość realizacji zamówienia

  95% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.02.2008r i posiada 173 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

a rekomenduje Spy Shop opinia nr 434850 z 16.05.2018

Świetny sklep napewno jeszcze zrobię w nim zakupy.

zakupy: -; maj 2018

plusy: jw

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Spy Shop opinia nr 434554 z 10.05.2018

Profesjonalne podejście do klienta, towar najwyższej jakości, szybka i terminowa dostawa. Polecam gorąco wszystkim.

zakupy: PODSŁUCH; maj 2018

plusy: jakość sprzętu

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Spy Shop opinia nr 433854 z 26.04.2018

wszystko w porządku polecam wszystkim sklep bez wahania

zakupy: kamerka; kwiecień 2018

plusy: jakość sprzętu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

x rekomenduje Spy Shop opinia nr 433470 z 19.04.2018

Współpraca profesjonalna a wręcz wzorowa. Wszystkie działania zostały przeprowadzone z dyskrecją. Dla takich usług warto zapłacić każda kwotę.

zakupy: tajne; kwiecień 2018

plusy: jw

minusy: czas dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

x rekomenduje Spy Shop opinia nr 433466 z 19.04.2018

Współpraca profesjonalna a wręcz wzorowa. Wszystkie działania zostały przeprowadzone z dyskrecją. Dla takich usług warto zapłacić każda kwotę.

zakupy: tajne; kwiecień 2018

plusy: jw

minusy: czas dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Spy Shop opinia nr 432738 z 05.04.2018

REWELACJA!!! Zamówienie złożyłem w niedzielę wieczorem, a w poniedziałek po południu kurier był już z przesyłką. Polecam wszystkim!

zakupy: sprzet; kwiecień 2018

plusy: czas

minusy: towar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olka rekomenduje Spy Shop opinia nr 431550 z 15.03.2018

Najlepszy sklep. Polecam!

zakupy: alkomaty; marzec 2018

plusy: jakość sprzętu

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olka rekomenduje Spy Shop opinia nr 431546 z 15.03.2018

Najlepszy sklep. Polecam!

zakupy: alkomaty; marzec 2018

plusy: jakość sprzętu

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur rekomenduje Spy Shop opinia nr 431094 z 08.03.2018

Rekomenduję tego sprzedawcę

zakupy: ...; marzec 2018

plusy: jakość sprzętu

minusy: czas dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bronski rekomenduje Spy Shop opinia nr 430510 z 28.02.2018

Generalnie same superlatywy. Nie mogę złego słowa powiedzieć o tym sklepie. Towar najwyższej jakości.

zakupy: wykrywacz; luty 2018

plusy: jakość sprzętu

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

km rekomenduje Spy Shop opinia nr 429182 z 07.02.2018

Super obsługa i mega krótki czas realizacji. Nie spodziewałam się, że paczkę dostanę tak szybko. Bardzo polecam

zakupy: alkomaty; luty 2018

plusy: JAK W OPISIE

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Spy Shop opinia nr 428850 z 01.02.2018

Polecam innym klientom szybka i miła obsługa.

zakupy: kamery; luty 2018

plusy: ...

minusy: ..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Spy Shop opinia nr 426218 z 20.12.2017

zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.

zakupy: alkomaty; grudzień 2017

plusy: j.w.

minusy: j.w.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JANUSZ rekomenduje Spy Shop opinia nr 425026 z 01.12.2017

Kilka razy dokonywałam zakupu w sklepie. Każda z transakcji na wysokim poziomie obsługi - bez zastrzeżeń. Zarówno opis towaru adekwatny do rzeczywistości, jak również procedura zwrotu bardzo prosta i w praktyce zgodna z opisem. Zdecydowanie polecam. Staniesz się klientem sklepu to nie ominie cię satysfakcja zakupów.

zakupy: -; grudzień 2017

plusy: pewnosc

minusy: czas

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Spy Shop opinia nr 424514 z 23.11.2017

Szybko konkretnie i profesjonalnie. Świetny kontakt. Świetne mini kamery.

zakupy: minikamera; listopad 2017

plusy: ok

minusy: ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eryk rekomenduje Spy Shop opinia nr 423050 z 02.11.2017

POLECAM

zakupy: XX; listopad 2017

plusy: jakość sprzętu

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Spy Shop opinia nr 422738 z 27.10.2017

Profesjonalna obsługa, transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sklep.

zakupy: minikamera; październik 2017

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wacław rekomenduje Spy Shop opinia nr 422134 z 19.10.2017

szybko sprawnie więcej takich sklepów internetowych pozdrawiam

zakupy: ..; październik 2017

plusy: dyskrecja

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Spy Shop opinia nr 421742 z 13.10.2017

Wybór i jakość super!

zakupy: lokalizatory; październik 2017

plusy: jakość sprzętu

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Spy Shop opinia nr 421026 z 03.10.2017

Sprzęt działa jak powinien. Wszystko zgodne z opisem, nowiutkie i sprawne w 100%. Mam nadzieje, że zakupiony sprzęt będzie mi służył przez kilka ładnych lat ;)

zakupy: kamerka; październik 2017

plusy: jakość sprzętu

minusy: czas

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER