Akcesoria detektywistyczne do podsłuchów, zagłuszania oraz lokalizacji obiektów. Wyposażenie audio-video.
Sklep Spy Shop

Kontakt

tel. 888 666115
Wrocław

Popularne produkty

Minikamery i rejestratory video, Podsłuch i lokalizacja telefonu, Sprzęt specjalistyczny, Akcesoria do samoobrony, Podsłuchy i odbiorniki, Dyktafony szpiegowskie

Popularne marki

Spy shop, Lawmate international, , Ledlenser, Armasight, Esp (euro security products), Mace, Gsci (general starlight company international), Uniden, Garrett, Esonic

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 143
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Spy Shop > Opinie klientów

Sklep Spy Shop świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  84% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  84% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.02.2008r i posiada 145 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

artur rekomenduje Spy Shop opinia nr 416414 z 20.07.2017

Sklep działa profesjonalnie,to nie mój pierwszy w nim zakup i zapewne nie ostatni.Gratulacje dla prowadzących sprzedaż - spełniacie nasze oczekiwania BRAWO

zakupy: ..........; lipiec 2017

plusy: anonimowość , obsługa

minusy: czas dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xx rekomenduje Spy Shop opinia nr 415482 z 05.07.2017

profeska

zakupy: xxx; lipiec 2017

plusy: jakość sprzętu

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Spy Shop opinia nr 415094 z 27.06.2017

SPYSHOP to firma oferująca dobre produkty i fachową obsługę. Dziękuję:)

zakupy: -; czerwiec 2017

plusy: dyskrecja

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klient rekomenduje Spy Shop opinia nr 412910 z 25.05.2017

Świetny sklep z dobrymi produktami. A obsługa i jakość to mistrzostwo świata!

zakupy: PODSŁUCH; maj 2017

plusy: JAK W OPISIE

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SYLWEK rekomenduje Spy Shop opinia nr 403958 z 24.01.2017

Świetny sklep...Świetny sklep...Świetny sklep...Świetny sklep...

zakupy: minikamera; styczeń 2017

plusy: ...

minusy: ...,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Spy Shop opinia nr 388226 z 11.07.2016

Polecam :) - można zadzwonić, pracownik sklepu doradzi jakie urządzenie powinno się wybrać.

zakupy: tajemnica; lipiec 2016

plusy: jakość

minusy: CENY

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

R rekomenduje Spy Shop opinia nr 359777 z 28.10.2015

Obsługa szybka i profesjonalna. Drugi raz kupowałem w tym sklepie i byłem w stanie zapłacić parę złotych więcej niż u konkurencji za profesjonalizm i "fajność".

zakupy: kamery; październik 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eryk nie ma zdania o Spy Shop opinia nr 343865 z 28.05.2015

Super, mega szybka realizacja - niecałe 24 godziny.

zakupy: alkomaty; luty 2015

plusy: szybkość

minusy: brak możliwości dotyku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Spy Shop opinia nr 343049 z 20.05.2015

Byłam niedawno klientką tego sklepu. Obsługa była wspaniała- miły sprzedawca znający się na spy towarze doradzał mi w zakupie. Obsługa na prawdę zasługuje na moje podziękowania.

zakupy: spy; maj 2015

plusy: dyskrecja

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Spy Shop opinia nr 337541 z 02.04.2015

Fachowa pomoc i towar dobrej jakości. polecam.

zakupy: odzyskiwanie danych; luty 2015

plusy: rzetelnie

minusy: drogo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Spy Shop opinia nr 325761 z 02.01.2015

Sklep nie jest najtańszy ale dla mnie jest najbardziej wiarygodną firmą. Sprzęt bez zarzutów, dostawa bez opóźnień.

zakupy: podsłuch; grudzień 2014

plusy: obsługa, jakość

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek nie poleca Spy Shop opinia nr 322721 z 11.12.2014

Za drogo jak na obecny realizm. Sklep fajny ale nie dla każdego.

zakupy: rejestrator trasy; grudzień 2014

plusy: towar

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klient rekomenduje Spy Shop opinia nr 317537 z 04.11.2014

Dobra, przejrzysta strona internetowa. Sklep pewny. Towar dobrej jakości. Darmowe punkty odbioru. Liczne promocje i miła obsługa.

zakupy: podsłuch; listopad 2014

plusy: PEWNY SKLEP

minusy: CENY

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamol rekomenduje Spy Shop opinia nr 304329 z 05.08.2014

Bardzo dobry kontakt. Natychmiastowa wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam i życzę każdemu takich kontrahentów.

zakupy: noktowizory; sierpień 2014

plusy: Fajny sprzęt

minusy: odraniczenia prawne stosowania podsłuchów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JANUSZ rekomenduje Spy Shop opinia nr 303797 z 31.07.2014

Tak jak w opisie REKOMENDUJE TEGO SPRZEDAWCE

zakupy: podsłuch GSM; lipiec 2014

plusy: wszystko na plus

minusy: plusy same

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sara rekomenduje Spy Shop opinia nr 299417 z 03.07.2014

Posiadają dobrej jakości sprzęt.Co prawda ich towar nie jest tani, ale za to wszystko jest w pełni profesjonalne.

zakupy: podsłuch; maj 2014

plusy: jakość sprzętu, pewny sklep

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Albin rekomenduje Spy Shop opinia nr 297337 z 20.06.2014

Polecam tą firmę. Robiłem w niej zakupu już dwukrotnie i jak dotąd zawsze byłem zadowolony z towaru i obsługi.

zakupy: minikamera; czerwiec 2014

plusy: mało jest takich sklepów

minusy: mało jest takich sklepów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Spy Shop opinia nr 296605 z 16.06.2014

Solidny sklep internetowy z fajnym towarem. Atrakcyjne promocje, szybkość realizacji zamówień oraz możliwość darmowegon odbioru osobistego w ich sklepach stacjonarnych.

zakupy: budzik z mikrokamerą; czerwiec 2014

plusy: jakość sprzętu, pewny sklep

minusy: mało jest takich sklepów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Spy Shop opinia nr 294013 z 30.05.2014

Podejrzewałam zdradę. Chciałam dowodu a kompletnie nie wiedziałam jak go uzyskać. Napisałam maila do tego sklepu. Zapropopnowali mi pare opcji. Polecam bardzo ten sklep i ich pracowników. Znają sie na rzeczy.

zakupy: test zdrady; maj 2014

plusy: porady, obsługa

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kaśka rekomenduje Spy Shop opinia nr 293585 z 28.05.2014

W sklepie doskonale doradzili mi odpowiedni sprzęt z którego jestem bardzo zadowolony. Polecam Spy-Shop.

zakupy: podsuch; maj 2014

plusy: doradztwo

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER