Akcesoria detektywistyczne do podsłuchów, zagłuszania oraz lokalizacji obiektów. Wyposażenie audio-video.
Sklep Spy Shop

Kontakt

tel. 888 666115
Wrocław

Popularne produkty

Minikamery i rejestratory video, Minikamery i rejestratory video > Minikamery i rejestratory video, Sprzęt specjalistyczny, Alkomaty, Podsłuch i lokalizacja telefonu

Popularne marki

Spy shop, , Lawmate international, Ledlenser, Esp (euro security products), Keelog, Laserliner, Selcom security, Garrett, Armasight, Esonic, Research electronics international (rei)

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 168
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Spy Shop > Opinie klientów

Sklep Spy Shop świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  91% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.02.2008r i posiada 170 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

DANY rekomenduje Spy Shop opinia nr 441218 z 08.10.2018

ok

zakupy: xxx; październik 2018

plusy: OK

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Spy Shop opinia nr 433854 z 26.04.2018

wszystko w porządku polecam wszystkim sklep bez wahania

zakupy: kamerka; kwiecień 2018

plusy: jakość sprzętu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Spy Shop opinia nr 432738 z 05.04.2018

REWELACJA!!! Zamówienie złożyłem w niedzielę wieczorem, a w poniedziałek po południu kurier był już z przesyłką. Polecam wszystkim!

zakupy: sprzet; kwiecień 2018

plusy: czas

minusy: towar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Spy Shop opinia nr 432334 z 28.03.2018

Zakupy szybkie i bezproblemowe. Produkt szczegółowo opisany. Faktury w emailu. Bardzo szybka wysyłka. Paczka z drugiego końca Polski dotarła wciągu nie całej doby.polecam.

zakupy: tajne; marzec 2018

plusy: jakość sprzętu

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olka rekomenduje Spy Shop opinia nr 431550 z 15.03.2018

Najlepszy sklep. Polecam!

zakupy: alkomaty; marzec 2018

plusy: jakość sprzętu

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bronski rekomenduje Spy Shop opinia nr 430510 z 28.02.2018

Generalnie same superlatywy. Nie mogę złego słowa powiedzieć o tym sklepie. Towar najwyższej jakości.

zakupy: wykrywacz; luty 2018

plusy: jakość sprzętu

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

km rekomenduje Spy Shop opinia nr 429182 z 07.02.2018

Super obsługa i mega krótki czas realizacji. Nie spodziewałam się, że paczkę dostanę tak szybko. Bardzo polecam

zakupy: alkomaty; luty 2018

plusy: JAK W OPISIE

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Spy Shop opinia nr 428850 z 01.02.2018

Polecam innym klientom szybka i miła obsługa.

zakupy: kamery; luty 2018

plusy: ...

minusy: ..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Spy Shop opinia nr 426218 z 20.12.2017

zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.

zakupy: alkomaty; grudzień 2017

plusy: j.w.

minusy: j.w.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JANUSZ rekomenduje Spy Shop opinia nr 425026 z 01.12.2017

Kilka razy dokonywałam zakupu w sklepie. Każda z transakcji na wysokim poziomie obsługi - bez zastrzeżeń. Zarówno opis towaru adekwatny do rzeczywistości, jak również procedura zwrotu bardzo prosta i w praktyce zgodna z opisem. Zdecydowanie polecam. Staniesz się klientem sklepu to nie ominie cię satysfakcja zakupów.

zakupy: -; grudzień 2017

plusy: pewnosc

minusy: czas

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Spy Shop opinia nr 424514 z 23.11.2017

Szybko konkretnie i profesjonalnie. Świetny kontakt. Świetne mini kamery.

zakupy: minikamera; listopad 2017

plusy: ok

minusy: ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eryk rekomenduje Spy Shop opinia nr 423050 z 02.11.2017

POLECAM

zakupy: XX; listopad 2017

plusy: jakość sprzętu

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Spy Shop opinia nr 422738 z 27.10.2017

Profesjonalna obsługa, transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sklep.

zakupy: minikamera; październik 2017

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wacław rekomenduje Spy Shop opinia nr 422134 z 19.10.2017

szybko sprawnie więcej takich sklepów internetowych pozdrawiam

zakupy: ..; październik 2017

plusy: dyskrecja

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Spy Shop opinia nr 421742 z 13.10.2017

Wybór i jakość super!

zakupy: lokalizatory; październik 2017

plusy: jakość sprzętu

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Spy Shop opinia nr 421026 z 03.10.2017

Sprzęt działa jak powinien. Wszystko zgodne z opisem, nowiutkie i sprawne w 100%. Mam nadzieje, że zakupiony sprzęt będzie mi służył przez kilka ładnych lat ;)

zakupy: kamerka; październik 2017

plusy: jakość sprzętu

minusy: czas

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

x rekomenduje Spy Shop opinia nr 419682 z 11.09.2017

zawsze szybko a towar w dobrej cenie i dobrej jakości

zakupy: -; wrzesień 2017

plusy: wszystko

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

k rekomenduje Spy Shop opinia nr 417694 z 09.08.2017

Wiarygodny.Szybko reaguje.

zakupy: -; sierpień 2017

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bacar rekomenduje Spy Shop opinia nr 416778 z 26.07.2017

Solidnie zapakowana paczka, poziom obslugi klienta na 5, trochę można się przyczepić do terminu wysyłki, bo paczka szła 2 dni dłużej niż obiecywano, ale suma sumarum bardzo ok!

zakupy: ..; lipiec 2017

plusy: jakość sprzętu

minusy: czas

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xx rekomenduje Spy Shop opinia nr 415482 z 05.07.2017

profeska

zakupy: xxx; lipiec 2017

plusy: jakość sprzętu

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER