Odzież, płyty hip-hop oraz akcesoria odzieżowe, hip-hopowe i streetwear.
Sklep Unhuman.pl

Kontakt

tel. 61 646 00 23
Wysogotowo

Popularne produkty

T-SHIRT, BLUZY, SPODNIE, CZAPKI, AKCESORIA, PŁYTY, KURTKI, DLA PAŃ, BUTY, Kategoria tymczasowa, KOSZULE

Popularne marki

Smoke story ssg, Mass denim, El polako, Stoprocent, Patriotic, Cayler & sons, , Pit bull west coast, Turbokolor, Stussy, Carhartt wip, Mitchell & ness

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1534
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

Unhuman.pl > Opinie klientów

Sklep Unhuman.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.09.2008r i posiada 1551 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzychu rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 391538 z 22.08.2016

Towar w przyzwoitej cenie, jestem bardzo zadowolony z zakupionego towaru a dokładnie to "buty stoprocent" wszystko 🆗

zakupy: Proste bez zbędnych bajerów; sierpień 2016

plusy: Prosto, przejrzyście bez jakichkolwiek komplikacji

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 310441 z 11.09.2014

Wybrałam ten sklep ponieważ mój chłopak go uwielbia. Aktualnie kupiłam dla niego bluzę d2 otrzymałam ja i jest wszystko tak jak trzeba. Mam nadzieje ze będzie mu się podobała bo jak dla mnie rewelacja! A co do przesyłki zamówiłam i na drugi dzień przesyłka juz u mnie była. Wielki pozytyw.

zakupy: Demonologia-Siekiery Biala/Czarna; wrzesień 2014

plusy: Dobry kontakt i szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

notosiemanko rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 293021 z 24.05.2014

jakość koszulki super, nosi się dobrze

zakupy: koszulka demonologia; grudzień 2013

plusy: produkty w 100% zgodne z opisem, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymek rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 283873 z 23.03.2014

tanio i szybko. spełnił towar identyczny jak na zdjęciach

zakupy: szorty stoprocent; marzec 2014

plusy: zgodność zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ajsu rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 276785 z 10.02.2014

Polecam jak najbardziej szybko i sprawnie towar pierwsza klasa Polecam !!

zakupy: spodnie; czerwiec 2013

plusy: szybkość oraz zgodność towaru

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kiero5 rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 275553 z 03.02.2014

Ofiaruje swoim klientom unikatowy towar bardzo dobrej jakości.Kontakt ze sklepem bardzo dobry,szybko odpowiadają na maile.Towar spełnił moje oczekiwania!!!

zakupy: t-shirt, pyta; luty 2014

plusy: Klient nasz Pan,szybka wysyłka do DE-3 dni

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kiero5 rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 275549 z 03.02.2014

Unhuman.pl ofiaruje swoim klientom unikatowy towar bardzo dobrej jakości.Kontakt ze sklepem bardzo dobry,szybko odpowiadają na maile.Towar spełnił moje oczekiwania!!!

zakupy: spodnie dresowe, płyta; grudzień 2013

plusy: szybka reakcja na maile,super szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Opsiq rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 274245 z 27.01.2014

Wszystko na czas i zgodnie z opisem. Kontakt z biurem obsługi klienta na wzorowym poziomie, żadnych problemów z wymianą czy reklamacją towaru.

zakupy: Płyty, ubrania; styczeń 2014

plusy: Czas wysyłki, kontakt z obsługą sklepu, jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karina nie poleca Unhuman.pl opinia nr 273753 z 24.01.2014

Wybrałam ten sklep ponieważ zamawiałam już wcześniej w nim ubrania i wszystko było w porządku. Lecz tym razem niestety nie spełnił moich oczekiwań. Bardzo się zawiodłam. :(

zakupy: bluza; styczeń 2014

plusy: Dobra obsługa i w miarę terminowe wysyłki towary

minusy: Źle podane rozmiary, popękane nadruki na bluzie

Odpowiedź sklepu 27.01.2014

Zapraszamy do kontaktu ze sklepem. Ma Pani pełne prawo do zwrotu albo wymiany, pozdrawiamy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 270529 z 07.01.2014

Po opiniach innych klientów doszedłem do wniosku że ten sklep jest godny zaufania i nie pomyliłem się.Szybka,miła konkretna obsługa.Dzięki :)

zakupy: Longsleeve DII Red/Black Płyta DII; grudzień 2013

plusy: Obsługa i Termin realizacji

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lilla K. rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 270381 z 07.01.2014

Szybko,sprawnie,miło.

zakupy: czapka zimowa; grudzień 2013

plusy: szanowanie klienta

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pit3r rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 269617 z 31.12.2013

Dobre Ciuchy :)

zakupy: T-shirt i czapka D2; grudzień 2013

plusy: szybkość dostaw

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kapi1132 rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 269269 z 29.12.2013

Tak sklep jak najbardziej spełnia moje wymagania.

zakupy: koszulka i bluza WSRH; grudzień 2013

plusy: Duży wybór asortymentu

minusy: nic :D

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 268897 z 27.12.2013

Link do zakupu wysłał mi brat, żebym wiedziała co mam zamówić :)

zakupy: Chusta Nożyczki Demonologia II; grudzień 2013

plusy: Szybko

minusy: Firma kurierska DPD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Psycholoko rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 268797 z 26.12.2013

Cenie sobie trwałość towaru i podoba mi się to co się tam znajduje

zakupy: Nerka; grudzień 2013

plusy: 100% dobra realizacja kupna

minusy: Żadne?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rogaluk rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 268605 z 24.12.2013

Szybka dostawa,super produkt,polecam w 100%

zakupy: kurtka Pittbull; grudzień 2013

plusy: Duzy asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DonSino rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 268517 z 24.12.2013

Zawsze w nim zamawiam i jeszcze się nie zawiodłem :)

zakupy: Koszulka UF, Bluza UF; listopad 2013

plusy: Duży asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 268449 z 23.12.2013

Sklep godny polecenia, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

zakupy: czapka, płyta; grudzień 2013

plusy: Duży asortyment

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 268445 z 23.12.2013

Sklep godny polecenia, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

zakupy: czapka, płyta; grudzień 2013

plusy: Duży asortyment

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Unhuman.pl opinia nr 268289 z 23.12.2013

Wszystko w jak najlepszym porządku.

zakupy: LŻD; grudzień 2013

plusy: Wygoda

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER