kiszone cytryny..

- znaleziono 35 produktów w 24 sklepach

Kiszone cytryny Safaa z Maroka - 2827761088

12,90 zł

Kiszone cytryny Safaa z Maroka Conserverie Safaa, Maroko

Warzywa konserwowe

Kiszone cytryny z Maroka, Safaa Kiszone cytryny to składnik kuchni szeroko stosowany w kuchni Magrebu, szczególnie w Maroku. Kiszone cytryny dodawane są do tażinu i innych dań nadając im kwaskową, owocową nutę. Soczyste cytryny nacina się, naciera solą, układa w szklanym lub kamionkowym naczyniu i zalewa wodą na ok. 1 m-c. Skład: cytryny, woda, sól, kwasek cytrynowy. Opakowanie - słoiczek Waga brutto - 540 g Waga netto - 360 g Waga odsączonego produktu - 180 g

Sklep: Arabskie.pl

Gwiezdny pył - Neil Gaiman - 2841613318

23,71 zł

Gwiezdny pył - Neil Gaiman

Książki & Multimedia > Książki

Opis - Młody Tristran Thorn zrobi wszystko, byle tylko zdobyć lodowate serce pięknej Victorii przyniesie jej nawet gwiazdę, której upadek z nieba oglądali razem pewnej nocy. By jednak to uczynić, musi wyprawić się na niezbadane ziemie po drugiej stronie starożytnego i dobrze pilnowanego muru, od którego bierze nazwę ich maleńka wioska. Za owym murem leży Kraina Czarów, gdzie nic nie jest takie, jakim je sobie wyobraził nawet upadła gwiazda. Bestsellerowy autor Neil Gaiman przedstawia opowieść o niezwykłej wyprawie do mrocznej, cudownej krainy w poszukiwaniu miłości i tego, co niemożliwe. Nazwa - Gwiezdny pył Autor - Neil Gaiman Oprawa - Twarda Wydawca - Mag Kod ISBN - 9788374806725 Kod EAN - 9788374806725 Rok wydania - 2016 Język - polski Tłumacz - Braiter Paulina Format - 13.5x22.0cm Ilość stron - 200 Podatek VAT - 5% Premiera - 2016-10-26

Sklep: InBook.pl

Kiszonki i fermentacje - 2844823198

64,90 zł

Kiszonki i fermentacje pascal

Kulinaria.

KISZONKI

Sklep: Prolibri.pl

Kiszonki i fermentacje - 2848591294

42,12 zł

Kiszonki i fermentacje PASCAL

Książki > Kucharstwo. Żywność. Gastronomia > Potrawy. Napoje. Żywność

"KISZONKI

Sklep: ksiazki-naukowe.pl

Kiszonki i fermentacje - 2843642866

39,63 zł

Kiszonki i fermentacje PASCAL

Beletrystyka / Literatura kobieca

KISZONKI – notka Blurb na front: Pasjonująca opowieść o tym, jak Baron ujarzmia fermentację. A świat dzięki temu staje się smaczniejszy i zdrowszy! Maciej Nowak, krytyk kulinarny Przeczytaj, zacznij eksperymentować i stań się częścią triumfalnego powrotu fermentacji! Sandor Ellix Katz, autor Sztuki fermentacji Czwarta strona: Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie. Aleksander Baron – charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił… przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia. Blurby: Praktyczny przewodnik omawiający proste techniki przygotowania smakowitych i zdrowych kiszonek. Ważne nie tylko dla kuchni polskiej, ale i tej pochodzącej z całego świata. Sandor Ellix Katz, autor Sztuki fermentacji Smak kwaśny jest najbardziej charakterystyczny dla polskiej kuchni, ale wiedza o kiszeniu warzyw, owoców i zboża oraz o wyrabianiu octów to dziedziny nieco zapomniane w naszej kulinarnej tradycji. Choć życia bez kiszonej kapusty i ogórków nawet nie potrafimy sobie wyobrazić, Aleksander Baron umie wyobrazić sobie życie znacznie bogatsze... Odkrywa kiszonki niepowtarzalne, zaskakujące i po prostu piękne, bo smak to przecież część estetyki. Ma niezwykły kontakt z historią, zapomnianą kulinarną wiedzą i sztuką, które gdzieś wyparowały, ale ciągle jakoś unoszą się między nami w powietrzu. Dziś wracają do nas jako coś nowego. dr hab. Jarosław Dumanowski, profesor UMK

Sklep: Literacka.pl

Hummusy i pasty - Konrad Budzyk - 2854922057

30,41 zł

Hummusy i pasty - Konrad Budzyk

Książki & Multimedia > Książki

Opis - To nieprawda, że hummus to tylko ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, może rozgrzewać podniebienie intensywnym aromatem grillowanej papryki lub rozpieszczać słodyczą syropu klonowego i rodzynek. Kto nie chciałby schrupać kanapki z pastą z mięsistego bobu z aromatyczną miętą albo zjeść pachnącego chlebka pita z intensywnie czekoladową pastą z czarnej fasoli? Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby kusiła orzechowym smakiem, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna. Konrad Budzyk, dietetyk, weganin i bloger, sprawi, że zdrowe warzywa i owoce pojawią się na twoim stole w nowej, zaskakującej postaci. Nazwa - Hummusy i pasty Autor - Konrad Budzyk Oprawa - Miękka Wydawca - Znak Kod ISBN - 9788324046348 Kod EAN - 9788324046348 Rok wydania - 2017 Język - polski Format - 16.5x23.5cm Ilość stron - 204 Podatek VAT - 5% Premiera - 2017-08-16

Sklep: InBook.pl

Kiszonki i fermentacje - 2845228664

55,20 zł

Kiszonki i fermentacje Pascal

KsiążkiKulinaria

Pasjonująca opowieść o tym, jak Baron ujarzmia fermentację. A świat dzięki temu staje się smaczniejszy i zdrowszy! Przeczytaj, zacznij eksperymentować i stań się częścią triumfalnego powrotu fermentacji! Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji - bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku - naturalnie, zdrowo i smacznie

Sklep: NaszaSzkolna.pl

Kiszonki i fermentacje - 2853096682

26,60 zł

Kiszonki i fermentacje Pascal

/ Poradniki i albumy / Kuchnia, potrawy

Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra

Sklep: Wieszcz.pl

Kiszonki i fermentacje - 2840729788

52,80 zł

Kiszonki i fermentacje

Poradniki i zdrowie/Diety, przepisy

KISZONKI

Sklep: Sportowo-Medyczna.pl

Kiszonki i fermentacje - 2850970398

46,10 zł

Kiszonki i fermentacje Pascal

Książki > Poradniki > Kulinaria

Pasjonująca opowieść o tym, jak Baron ujarzmia fermentację. A świat dzięki temu staje się smaczniejszy i zdrowszy! Przeczytaj, zacznij eksperymentować i stań się częścią triumfalnego powrotu fermentacji!Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji - bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku - naturalnie, zdrowo i smacznie

Sklep: Rema.com.pl

Kiszonki i fermentacje - 2853649061

35,50 zł

Kiszonki i fermentacje Pascal

Książki kucharskiePotrawy. Napoje. Żywność

Cytryny kiszone w wędzonej soli?Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji ? bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku ? naturalnie, zdrowo i smacznie.

Sklep: Booknet.net.pl

Kiszonki i fermentacje - 2853634071

57,80 zł

Kiszonki i fermentacje Pascal

Książki kucharskieSurówki. Sałatki. Warzywa. OwocePotrawy. Napoje. Żywność

Pasjonująca opowieść o tym, jak Baron ujarzmia fermentację. A świat dzięki temu staje się smaczniejszy i zdrowszy! Przeczytaj, zacznij eksperymentować i stań się częścią triumfalnego powrotu fermentacji! Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji - bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku - naturalnie, zdrowo i smacznie

Sklep: Booknet.net.pl

Kiszonki i fermentacje - 2855320683

33,90 zł

Kiszonki i fermentacje Pascal

Kulinaria

Cytryny kiszone w wędzonej soli?Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji

Sklep: NaszaSzkolna.pl

GUACAMOLE DIP Z AWOCADO BIO 100 g - FLORENTIN - 2827889588

5,79 zł

GUACAMOLE DIP Z AWOCADO BIO 100 g - FLORENTIN FLORENTIN

Nabiał i garmaż. > roślinne - tofu. falafel itp.

Składniki: avocado*(82%), mleko kokosowe*, oliwa z oliwek*, cebula szczypiorowa*, sok z cytryn*, czosnek*, kiszone cytryny*, pieprz* * składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli SKAL 001976.  

Sklep: Eko Smak

Guacamole dip z avocado BIO 100g Florentin - 2825280859

10,99 zł

Guacamole dip z avocado BIO 100g Florentin Florentin

ZDROWA ŻYWNOŚĆ > Smarowidła

Guacamole to meksykański sos na bazie avocado. Spożywa się go zazwyczaj z plackami tortilla, chociaż Meksykanie dodają go do niemal każdej przystawki. Skład : avocado*(82%), mleko kokosowe*, oliwa z oliwek*, cebula szczypiorowa*, sok z cytryn*, czosnek*, kiszone cytryny*, pieprz* * składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli SKAL 001976. Kraj producenta: Holandia   PRODUKTY ŚWIEŻE DOSTĘPNE SĄ TYLKO NA ZAMÓWIENIE. PROSIMY O SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ DO PONIEDZIAŁKU DO GODZ. 10.00 LUB DO ŚRODY DO GODZ. 10.00. DOSTAWY ZAMÓWIONYCH PRODUKTÓW REALIZUJEMY WE WTORKI I W CZWARTKI. PRODUKTY Z TEJ KATEGORII TO ARTUKUŁY TYLKO DO ODBIORU OSOBISTEGO, DOSTARCZANE TRANSPORTEM EKOLANDII LUB SZYBKIM KURIEREM 24H (DHL,K-EX). NIE WYSYŁAMY PRODUKTÓW ŚWIEŻYCH POCZTĄ. ZA SPECJALNY RODZAJ PAKOWANIA ZOSTANIE DOLICZONA DODATKOWA OPŁATA W WYSOKOŚCI 10 ZŁ .

Sklep: Ekolandia24

szukaj w Kangoo kiszone cytryny..

Sklepy zlokalizowane w miastach: Warszawa, Kraków, Łódź, Wrocław, Poznań, Gdańsk, Szczecin, Bydgoszcz, Lublin, Katowice

Szukaj w sklepach lub całym serwisie

1. Sklepy z kiszone cytryny..

2. Szukaj na wszystkich stronach serwisu

t1=0.042, t2=0, t3=0, t4=0.018, t=0.042

Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER