Stoły i akcesoria do bilarda oraz automaty do Dart`s i Piłkarzyki.
Sklep Bilard.pl

Kontakt

tel. 33 857 71 10
Kostkowice

Popularne produkty

AKCESORIA BILARDOWE, PIŁKARZYKI - STOLIKI PIŁKARSKIE, AIR HOCKEY, STOŁY BILARDOWE POOL, DART, POKER, KOŚCI, RÓŻNE, AUTOMATY ZRĘCZNOŚCIOWE, TENIS STOŁOWY, LATAJĄCE DYSKI, LATAWCE DIDAKITES

Popularne marki

, Garlando s.r.l. (włochy), Wik sp. z o.o. (polska), Soluc s.a. (belgien), Joba leisure b.v., Buffalo, Iwan simonis (belgien), Philos, Didakites, Eurosprint, Talbot torro

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 76
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Bilard.pl > Opinie klientów

Sklep Bilard.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.09.2005r i posiada 76 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

krzysztof rekomenduje Bilard.pl opinia nr 302041 z 21.07.2014

wszystko co potrzebowałem kupiłem w jednym sklepie

zakupy: PODSTAWKA POD BILE POOL 57, 2 MM TABLICA WYNIKÓW - SNOOKER ORYGIN; lipiec 2014

plusy: duży wybór

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanley 07 rekomenduje Bilard.pl opinia nr 301505 z 16.07.2014

Tak. Zostałem wzorcowo obsłużony

zakupy: breloki bilardowe do kluczy; lipiec 2014

plusy: Rzetelna obssługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje Bilard.pl opinia nr 279177 z 22.02.2014

Bo zajmuję się tą branżą bardzo długo.

zakupy: Kreda, bile, końcówki na kije oraz lampa.; luty 2014

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dziekd rekomenduje Bilard.pl opinia nr 269281 z 30.12.2013

Bardzo dobry kontakt,miła obsługa,szybka wysylka

zakupy: Stół piłkarzyki; grudzień 2013

plusy: Pełen profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LAKI rekomenduje Bilard.pl opinia nr 216809 z 06.05.2013

Profesjonalnie i szybko. Firma godna polecenia.

zakupy: breloki; maj 2013

plusy: Asortyment oraz szybkość realizacji. Stała informacja.

minusy: NIC

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Bilard.pl opinia nr 200846 z 19.02.2013

szukałam sukna i wyświetlił mi się ten sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: sukno; luty 2013

plusy: szybkość i komunikatywność

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Bilard.pl opinia nr 192437 z 13.01.2013

pełna profeska 10/10 bardzo polecam!

zakupy: biała bila aramith i kreda triangle; styczeń 2013

plusy: ceny, obsluga klienta, wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kruchy333 rekomenduje Bilard.pl opinia nr 185209 z 16.12.2012

rewelacyjny kontakt i błyskawiczna dostawa. sklep na bardzo wysokim poziomie.

zakupy: kij bilardowy; grudzień 2012

plusy: komunikatywność z klientem

minusy: nie ma negatywnych cech sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zonata88 rekomenduje Bilard.pl opinia nr 180921 z 04.12.2012

W sklepie znalazłam produkt, którego szukałam, do tego w przystępnej cenie :)

zakupy: breloczek do kluczy; grudzień 2012

plusy: duży asortyment, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie znalazłam wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

reloadcafe rekomenduje Bilard.pl opinia nr 161789 z 22.09.2012

Spełnia oczekiwania

zakupy: Akcesoria; wrzesień 2012

plusy: Towar i czas realizacji

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PaKej rekomenduje Bilard.pl opinia nr 142965 z 20.07.2012

dobra cena, pewny sprzedawca, szybka i bezproblemowa realizacja

zakupy: BILE CRYSTALITE 57, 2 MM; lipiec 2012

plusy: szybkość realizacji, cena przesyłki

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Bilard.pl opinia nr 137565 z 04.07.2012

Na sklep trafilam przez wyszukiwarke internetowa. Oferowal produkty, ktorych poszukiwalam. Wszystko przebieglo zgodnie z opisem, na kazdym etapie zamowienia otrzymywalam mejle z informacja, co sie dzieje. Jedyne, co bylo nie tak, to numer przesylki dps - podany przez bilard.pl numer przesylki byl niepoprawny (informacja ze strony dpd). Nie wiem, po czyjej stronie lezy problem. Mimo to przesylka w terminie. Mieszkam w niemczech. Ceny w polskim sklepie znaczaco nizsze niz u konkurencji w Niemczech. Produkty pozwolilam sobie wyslac do Polski. Odbiore przy okazji.

zakupy: bile, kije bilardowe; czerwiec 2012

plusy: swietny kontakt, mozliwosc przelewu m transfer

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JARO rekomenduje Bilard.pl opinia nr 130305 z 07.06.2012

PO PROSTU POLECAM !

zakupy: STOLIKI; czerwiec 2012

plusy: KONTAKT I TERMINOWOŚĆ.

minusy: NIC

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bartek_222 rekomenduje Bilard.pl opinia nr 124901 z 18.05.2012

Duży wybór, szybka i sprawna dostawa

zakupy: kije bilardowe; maj 2012

plusy: asortyment, szybkość płatności i wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Bilard.pl opinia nr 119089 z 24.04.2012

Już drugi raz korzystam z zamówienia w sklepie Bilard. Szybka realizacja zamówienia i łatwy kontakt.Towar (rzutki + groty) dostarczony przez kuriera w następnym dniu od zamówienia.Towar zgodny z opisem.

zakupy: rzutki, groty; kwiecień 2012

plusy: szybka dostawa, łatwy kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz rekomenduje Bilard.pl opinia nr 118129 z 20.04.2012

Dobre ceny, szybka wysyłka,naprawde dobry kontakt.

zakupy: sukno; kwiecień 2012

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie wiem??

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Bilard.pl opinia nr 113609 z 04.04.2012

Posiada duży asortyment w bardzo przystępnej cenie

zakupy: sprej slidy; kwiecień 2012

plusy: miła obsługa, tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mka rekomenduje Bilard.pl opinia nr 113573 z 04.04.2012

Atrakcyjne ceny produktów, szybka realizacja zamówienia,świetny kontakt.

zakupy: krążki, odbijaki do cymbergaja; kwiecień 2012

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paulina rekomenduje Bilard.pl opinia nr 110081 z 22.03.2012

posiada najtańszy sprzęt tego typu i jak najbardziej spełnił moje oczekiwania :)

zakupy: piłkarzyki; marzec 2012

plusy: tanio, profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówien

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Bilard.pl opinia nr 103577 z 01.03.2012

Kontakt ze sklepem wyśmienity. Dostałem SMS z numerem przesyłki od razu po nadaniu. Przesyłka doszła na następny dzień od zamówienia kurierem DPD. Towar zgodny z opisem. Polecam!

zakupy: 2 kije Typhoon green/brown, mostki; marzec 2012

plusy: duży asortyment, kontakt, czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER