Broń gazowa, gazy pieprzowe, gazy obronne, gazy łzawiące i inne akcesoria do samoobrony .
Sklep HotSpray.pl

Kontakt

tel. 52 522 21 54
Bydgoszcz

Popularne produkty

LATARKI, GAZY FOX LABS, ODSTRASZACZE ZWIERZĄT, GAZY POLICE MAGNUM, GAZY MACE, AKCESORIA, KUBOTANY, Kamery IP, PISTOLETY GAZOWE, PAŁKI, CZUJNIKI TLENKU WĘGLA, GAZY PFEFFER KO

Popularne marki

, Solarforce, Fox labs, Police magnum, Mace, Foscam, Kidde, Esp, Kemo, K-ii enterprises

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 50
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

HotSpray.pl > Opinie klientów

Sklep HotSpray.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.11.2009r i posiada 53 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

Żółw rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 196677 z 31.01.2013

Za wybraniem HotSpray.pl przemawiała konkurencyjna cena zakupionego towaru jak również niski koszt wysyłki. Serdecznie polecam

zakupy: Dazer II; styczeń 2013

plusy: Cena towaru i koszt wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr MAZURKIEWI rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 192085 z 11.01.2013

Sklep hotspray.pl. ... TOWAR: "+" [ZGODNY: FOTO & OPIS] KONTAKT: "+" [100% ODP. NA PYT.] REALIZACJA: "+" [EXPRESS!] WYSYŁKA/ODBIÓR: "+" [EXPRESS!] TOTAL: ++++/++++ POLECAM! [*_*]

zakupy: Gaz pieprzowy Police Magnum OC-17; styczeń 2013

plusy: Sklep hotspray.pl. ... TOWAR: "+" [ZGODNY: FOT...

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Walko nie ma zdania o HotSpray.pl opinia nr 175325 z 14.11.2012

wybrałem jako dystrubutora i już załuję, raczej poszukałbym innego sklepu

zakupy: Gaz, akcesoria; listopad 2012

plusy: to zależy jak na to popatrzeć

minusy: jAK BEDĄ TRAKTOWAĆ POWAŻNIE KLIENTÓW NIE BĘDZIE WAD !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kol rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 109333 z 20.03.2012

Błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: odstraszacz gryzoni itp.; marzec 2012

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia.

minusy: Nie mam negatywnych uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kubas rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 99369 z 16.02.2012

Wybrałem ten sklep, gdyż przedstawił (w porównaniu do konkurencji) najbardziej szczegółowy opis produktu, którego szukałem, a na temat którego moja wiedza była niewielka. Sklep spełnił moje oczekiwania, gdyż przesłał produkt bardzo szybko, doskonale zapakowany, i z długim terminem przydatności.

zakupy: gaz pieprzowy; luty 2012

plusy: dobra informacja o produktach, bardzo szybka przesyłka

minusy: niedostępność wielu z proponowanych artykułów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

micky rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 89749 z 03.12.2011

Tylko tu można kupić to co chciałem

zakupy: FoxLabs 5, 3; grudzień 2011

plusy: Szybko, sprawnie rzetelnie

minusy: Nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wyspa-80 rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 89474 z 30.11.2011

Bardzo szybka dostawa.Zakupiony towar spełnia oczekiwania.Polecam.

zakupy: GAZ PRZECIW PSOM; listopad 2011

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kristoforo rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 89449 z 30.11.2011

Tym razem kierowałem się ceną poszukiwanego towaru (ultradźwiękowy odstraszacz dla psów). Była na niego promocja, więc skorzystałem. Sprzęt był w sklepie dobrze opisany. Samo zamówienie przebiegło szybko i sprawnie. Zamówiony towar otrzymałem na drugi dzień (!). Sklep dokładnie informował mnie o losach przesyłki. Polecam sklep, choć to mój pierwszy z nim kontakt. Oby tak dalej! http://www.hotspray.pl/index.php?p84,dazer-ii-ultradzwiekowy-odstraszacz-psow

zakupy: ultradźwiękowy odstraszacz dla psów; listopad 2011

plusy: szybkość wysyłki

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 88077 z 14.11.2011

profesjonalna informacja, dobra cena, niski koszt transportu

zakupy: Gaz pieprzowy Police Magnum OC-17 stożek; listopad 2011

plusy: cena, profesjonalna informacja na e-mail o przebiegu zam

minusy: żaden kontakt telefoniczny nie odpowiadał

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lyrog rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 87591 z 07.11.2011

Szybka przesyłka, towar bezpiecznie zapakowany, wszystko bez problemu.

zakupy: FOX LABS 5.3; listopad 2011

plusy: Strona internetowa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rdk rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 86558 z 20.10.2011

Wysoka jakość produktu, rzeczowy opis i błyskawiczna przesyłka. Polecam!

zakupy: Police Magnum OC-17; październik 2011

plusy: błyskawiczna przesyłka, wysoka jakość produktu, kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 86297 z 17.10.2011

Jak najbardziej polecam, szybka wysyłka, gratis, kupon rabatowy, wszystko w najlepszym porządku! Jako klient jestem bardzo zadowolony.

zakupy: Fox Labs 5.3; październik 2011

plusy: Duży asortyment Fox Labs

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 85561 z 05.10.2011

to już drugie zakupy w hotSpray, i jestem drugi raz zadowolony z wyboru sklepu . Towar pierwsza klasa ,profesjonalne podejście . Kupowałem akcesoria do latarki .

zakupy: akcesoria do latarki; październik 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mietek rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 85196 z 29.09.2011

Sklep wybrałem z internetu nie znając go.Spełnił w pełni moje oczekiwania.Zostałem obsłużony profesionalnie i bardzo szybko.W pełni rekomenduję tego sprzedawcę.

zakupy: gaz pieprzowy FOX LABS; wrzesień 2011

plusy: Profesjonalność

minusy: Niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lukas rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 85122 z 29.09.2011

Wybrałem sklep HotSpray.pl ponieważ w jego ofercie znajdują się gazy obronne najlepszych producentów. Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania - szybka wysyłka towaru, miły kontakt, produkt dobrze zapakowany i w idealnym stanie dotarł do mnie. Profesjonalna obsługa - polecam!

zakupy: FOX LABS; wrzesień 2011

plusy: Rzetelność, sumienność, zgodność towarów z ofertą,

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz nie ma zdania o HotSpray.pl opinia nr 84662 z 20.09.2011

Wybrałem ten sklep bo oferował towar, którego szukałem. Ale otrzymałem namiastkę.

zakupy: Odstraszacz psów; wrzesień 2011

plusy: bez większych problemów zwróciłem nie zamawiany towar.

minusy: praktycznie brak kontaktu telefonicznego.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GRAF rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 84404 z 15.09.2011

Bardzo szybka wysyłka i dotrzymanie terminu dostarczenia gazu

zakupy: Gaz obronny przeciw psom ANTI-HUND 50ml; wrzesień 2011

plusy: Spory wybór

minusy: wszystko jak najbardziej ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

golo73 rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 84128 z 09.09.2011

Znalazłem przez wyszukiwarkę! Całkowicie spełnił moje oczekiwania! :-)

zakupy: gaz fox 118; wrzesień 2011

plusy: szybko, konkretnie, towar extra jakości!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Laki rekomenduje HotSpray.pl opinia nr 83843 z 06.09.2011

Zamówiłem towar w niedziele, a przesyłka doszła do mnie we wtorek rano. Szybka i sprawna realizacja. Jedyne do czego można mieć zastrzeżenia to jakość wykonania kabury w porównaniu do jej ceny. Reszta na +.

zakupy: Gaz, Kabura na gaz.; wrzesień 2011

plusy: Informacja mailowa o statusie naszego zamówienia

minusy: Kiepska jakość, ale tylko akcesoriów.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hugo nie ma zdania o HotSpray.pl opinia nr 83819 z 06.09.2011

Ładna i uporządkowana strona internetowa, jasne zasady, darmowa wysyłka od 99zł, liczne promocje oraz rabaty, noi oczywiście duży wybór gazów obronnych z wysokiej półki (brakuje tylko gazów Sabre). Niestety czas realizacji zamówienia w moim przypadku wyniósł aż 6 dni roboczych (10 dni licząc z weekendami) , co było dla mnie zaskoczeniem, wobec tylu pozytywnych opinii innych kupujących. Ale uznam to za ,, wypadek przy pracy". :) Towar zapakowany wzorowo. Generalnie polecam ten sklep. Numer jeden w swojej branży.

zakupy: Police Magnum OC-17, Pfeffer KO Jet, ; wrzesień 2011

plusy: niskie ceny, liczne promocje i rabaty, pewna firma

minusy: czas realizacji zamówienia, brak w ofercie gazów Sabre

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER