Oryginalne koszulki piłkarskie, oficjalne gadżety kibica
Sklep ISS-sport.pl

Kontakt

tel. 505 777 202
Opole

Popularne produkty

Sklep MŚ 2018, Koszulki reprezentacji Polski, Bluzy, kurtki, dresy, Gadżety Polska, Pościele, ręczniki, Koszulki piłkarskie z nadrukiem, Koszulki piłkarskie, Kalendarze, roczniki

Popularne marki

World cup 2018, Nike, , Adidas, Euro 2016, Puma, Patriotic

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 20
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ISS-sport.pl > Opinie klientów

Sklep ISS-sport.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.05.2005r i posiada 20 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kaeto rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 447122 z 18.12.2018

Towar został dostarczony na czas. Paczka dobrze zapakowana.

zakupy: Bayern Monachium - koszulka junior Adidas (17-18); grudzień 2018

plusy: terminowa dostawa, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 39659 z 28.08.2009

gorąco polecam, najmniejszych problemów przy całym zamówieniu. Bardzo dobry kontakt, terminowa dostawa, spodenki jak najbardziej w porządku

zakupy: Spodenki Juve; sierpień 2009

plusy: miła i fachowa obsluga,cena,bdb kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nesta rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 38159 z 23.07.2009

Bardzo dziekuje za szybkie zrealizowanie zamówienia fachowe podejście pozwala mi w przyszłosci napewno skorzystać z zakupów waszym sklepie.Dzekuje i pozdrawiam.

zakupy: koszulka AC Milan; lipiec 2009

plusy: cena,oryginalnosc,fachowa obsluga

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian Mutu rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 36571 z 23.06.2009

Fantastyczny kontakt.Czapka oryginalna.Dostawa na czas-super.100% zadowolenia.Polecam

zakupy: Czapka Barcelony; czerwiec 2009

plusy: bardzo szybka wysyłka,kontakt,zretelnosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 35967 z 12.06.2009

SZybko,miło i przyjemnie. Tego włąsnie czekuje od profesjonalnego sklepu. Towar oryginalny i niedostepny nigdzie indziej. POLECAM!!!

zakupy: Koszulka piłkarska; czerwiec 2009

plusy: szeroki asortyment,obsługa,profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karim rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 34727 z 21.05.2009

był mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale jestem z niego zadowolony. Obsługa klienta jest tu bardzo dobra, przesyłka doszła bezproblemowo. Polecam

zakupy: koszulka Lyonu; maj 2009

plusy: fachowa obsługa,kontakt,szeroki wybór,szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwik rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 34113 z 12.05.2009

Wszystko przebiegło bardzo szybko, sympatycznie i bez nieporozumień, szczerze polecam i dziękuję!!!!!!!

zakupy: Koszulka AS Roma; maj 2009

plusy: bardzo dobry kontakt,profesjonalizm,szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kuskus83 rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 11290 z 17.12.2007

szczerze polecam!!! Szybka przesyłka i miła obsługa:):):)

zakupy: koszulka reprezent.Polski, czapka Barcy; grudzień 2007

plusy: szybka przesyłaka, doskonały kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MarcinS rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9695 z 29.10.2007

Szybko, sprawnie, b. dobry towar - zdecydowanie rekomenduję

zakupy: Koszulki FCBarcelona; sierpień 2007

plusy: czytelne www, dobra jakość towarów

minusy: brak koszulek AS Roma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian Czech rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9692 z 28.10.2007

Jestem bardzo zadowolony z zakupow ktore dokonalem w sklepie ISS. Szybka przesylka, towar zgodny z opisem no i bardzo dobry kontakt.

zakupy: 3 koszulki Ac Milan, bezrekawnik Brazyli; sierpień 2007

plusy: kontakt,obsluga,terminowosc i zgodnosc towaru

minusy: zadnych jak narazie nie znalazlem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marco_ramius rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9686 z 28.10.2007

szybko i sprawnie

zakupy: koszuki, spodenki, czapki; październik 2007

plusy: asortyment

minusy: brak koszulki Betisu Sevilla

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zelik rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9677 z 28.10.2007

bardzo dobry sklep internetowy , polecam zakupy.

zakupy: koszulki, dresy.kurtki.; październik 2007

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawcio rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9676 z 28.10.2007

tower dochodził zawsze expresowo jakość towaru i obsługi bez zastrzeżeń

zakupy: bluza, koszulka, spodenki, bidon; lipiec 2007

plusy: jakość towaru,częsta zmiana ofert

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

przemo rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9675 z 28.10.2007

wszystkie zakupy ok

zakupy: koszulki, bluzy, czapki; październik 2007

plusy: dobry jakościowo towar terminowe dostawy

minusy: czasami ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maqmaqmaq rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9664 z 27.10.2007

wszystko gra.ale ceny niezbyt fajne

zakupy: koszulki; październik 2007

plusy: nie mam

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alex_ie rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9663 z 27.10.2007

rewelka!! juz dwukrotnie dokonalem zakupow w ISS... zadnych problemow, towar zgodny z opisem, przesylka w ciagu niecalego tygodnia byla w Irlandii... polecam goraco

zakupy: bluzy, koszulki reprezentacji; maj 2007

plusy: obsluga klienta, szybkosc przesylki

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

siwy rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9135 z 07.10.2007

Towar pierwsza klasa, szybko i wygodnie, bez wychodzenia z domu.

zakupy: koszulki reprezentacji; wrzesień 2007

plusy: precyzyjnosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piatkowska rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9127 z 07.10.2007

WSZYSTKO NA WYSOKIM POZIOMIE

zakupy: koszulki; październik 2007

plusy: DUZY WYBOR

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MiraS rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 3232 z 10.01.2007

Jest to dobry sklep, ponieważ kupiłem tam koszulke i dotarła w określonych terminie :)

zakupy: koszulka, piłka; maj 2006

plusy: co jakiś czas jest jakaś pozytywna promocja

minusy: nie widze wad tego sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

astral rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 603 z 03.01.2006

Bez komentarza.

zakupy: Nie pamiętam.; Nie pamiętam.

plusy: Nie mam zdania.

minusy: Nie mam zdania.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER