Oryginalne koszulki piłkarskie, oficjalne gadżety kibica
Sklep ISS-sport.pl

Kontakt

tel. 505 777 202
Opole

Popularne produkty

Koszulki reprezentacji Polski, Sklep MŚ 2018, Gadżety Polska, Koszulki piłkarskie z nadrukiem, Spodenki piłkarskie, Bluzy, kurtki, dresy, Pościele, ręczniki, Getry, skarpety

Popularne marki

Nike, World cup 2018, , Patriotic

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 28
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ISS-sport.pl > Opinie klientów

Sklep ISS-sport.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.05.2005r i posiada 28 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrew rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 458162 z 25.03.2020

Świetna obsługa i bardzo pomocna obsługa sklepu. Zamówiony towar szybko do mnie dotarł.

zakupy: dres; styczeń 2020

plusy: jakość obsługi klienta, terminowość

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnkaO rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 458158 z 25.03.2020

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Zamówienie zostało szybko zrealizowane i to w przedświątecznym okresie, a paczka porządnie zapakowana.

zakupy: t-shirt; grudzień 2019

plusy: świetny kontakt, szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiktor rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 457470 z 13.02.2020

Towar wysłany na drugi dzień po złożeniu zamówienia, wszystko zgodne z opisem na stronie sklepu.

zakupy: Dres Nike; luty 2020

plusy: szybka wysyłka, zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 457434 z 11.02.2020

Koszulka wysłana w dniu złożenia zamówienia, kontakt ze sklepem w porządku, cena niższa niż u konkurencji.

zakupy: Euro 2020 - t-shirt; luty 2020

plusy: niskie ceny, szybka wysyłka, dobry kontakt mailowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 456050 z 28.11.2019

Jestem bardzo zadowolony z zamówionych produktów. Dostawa bardzo szybka, również kontakt na plus

zakupy: T-shirt; listopad 2019

plusy: wybór, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 455506 z 31.10.2019

Szybka wysyłka, ubrania bardzo dobrej jakości. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

zakupy: T-shirty; październik 2019

plusy: jakość wykonania, szybka realizacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 454658 z 23.09.2019

Syn jest bardzo zadowolony z prezentu (podkoszulek Barcy ;)) Dziękuje za szybką realizacje!

zakupy: T-Shirt Barcelona; wrzesień 2019

plusy: szybka realizacja, dobry materiał

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 454082 z 27.08.2019

Bardzo dobre ceny oraz świetnej jakości produkty. Cała realizacja bardzo szybka i sprawna. Polecam jak najbardziej

zakupy: Koszulka Manchester United; sierpień 2019

plusy: szybkość realizacji, możliwość wyboru, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kaeto rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 447122 z 18.12.2018

Towar został dostarczony na czas. Paczka dobrze zapakowana.

zakupy: Bayern Monachium - koszulka junior Adidas (17-18); grudzień 2018

plusy: terminowa dostawa, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 39659 z 28.08.2009

gorąco polecam, najmniejszych problemów przy całym zamówieniu. Bardzo dobry kontakt, terminowa dostawa, spodenki jak najbardziej w porządku

zakupy: Spodenki Juve; sierpień 2009

plusy: miła i fachowa obsluga,cena,bdb kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nesta rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 38159 z 23.07.2009

Bardzo dziekuje za szybkie zrealizowanie zamówienia fachowe podejście pozwala mi w przyszłosci napewno skorzystać z zakupów waszym sklepie.Dzekuje i pozdrawiam.

zakupy: koszulka AC Milan; lipiec 2009

plusy: cena,oryginalnosc,fachowa obsluga

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian Mutu rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 36571 z 23.06.2009

Fantastyczny kontakt.Czapka oryginalna.Dostawa na czas-super.100% zadowolenia.Polecam

zakupy: Czapka Barcelony; czerwiec 2009

plusy: bardzo szybka wysyłka,kontakt,zretelnosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 35967 z 12.06.2009

SZybko,miło i przyjemnie. Tego włąsnie czekuje od profesjonalnego sklepu. Towar oryginalny i niedostepny nigdzie indziej. POLECAM!!!

zakupy: Koszulka piłkarska; czerwiec 2009

plusy: szeroki asortyment,obsługa,profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karim rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 34727 z 21.05.2009

był mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale jestem z niego zadowolony. Obsługa klienta jest tu bardzo dobra, przesyłka doszła bezproblemowo. Polecam

zakupy: koszulka Lyonu; maj 2009

plusy: fachowa obsługa,kontakt,szeroki wybór,szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwik rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 34113 z 12.05.2009

Wszystko przebiegło bardzo szybko, sympatycznie i bez nieporozumień, szczerze polecam i dziękuję!!!!!!!

zakupy: Koszulka AS Roma; maj 2009

plusy: bardzo dobry kontakt,profesjonalizm,szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kuskus83 rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 11290 z 17.12.2007

szczerze polecam!!! Szybka przesyłka i miła obsługa:):):)

zakupy: koszulka reprezent.Polski, czapka Barcy; grudzień 2007

plusy: szybka przesyłaka, doskonały kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MarcinS rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9695 z 29.10.2007

Szybko, sprawnie, b. dobry towar - zdecydowanie rekomenduję

zakupy: Koszulki FCBarcelona; sierpień 2007

plusy: czytelne www, dobra jakość towarów

minusy: brak koszulek AS Roma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian Czech rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9692 z 28.10.2007

Jestem bardzo zadowolony z zakupow ktore dokonalem w sklepie ISS. Szybka przesylka, towar zgodny z opisem no i bardzo dobry kontakt.

zakupy: 3 koszulki Ac Milan, bezrekawnik Brazyli; sierpień 2007

plusy: kontakt,obsluga,terminowosc i zgodnosc towaru

minusy: zadnych jak narazie nie znalazlem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marco_ramius rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9686 z 28.10.2007

szybko i sprawnie

zakupy: koszuki, spodenki, czapki; październik 2007

plusy: asortyment

minusy: brak koszulki Betisu Sevilla

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zelik rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9677 z 28.10.2007

bardzo dobry sklep internetowy , polecam zakupy.

zakupy: koszulki, dresy.kurtki.; październik 2007

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER