Oryginalne koszulki piłkarskie, oficjalne gadżety kibica
Sklep ISS-sport.pl

Kontakt

tel. 505 777 202
Opole

Popularne produkty

Koszulki reprezentacji Polski, Sklep MŚ 2018, Gadżety Polska, Bluzy, kurtki, dresy, Spodenki piłkarskie, Koszulki piłkarskie z nadrukiem, Koszulki piłkarskie

Popularne marki

World cup 2018, Nike, , Patriotic

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 31
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ISS-sport.pl > Opinie klientów

Sklep ISS-sport.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.05.2005r i posiada 31 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Robert rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 463610 z 26.02.2021

jest ok, sklep spisał się dobrze, wysłali mi całkiem szybko zamówioną koszulkę

zakupy: koszulka; luty 2021

plusy: obsługa, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 463594 z 25.02.2021

Wszystko zgodne z opisem i zdjeciami. Wysyłka dotarła szybko, wszystko super - polecam :)

zakupy: buty; luty 2021

plusy: dobre ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 463102 z 27.01.2021

Sprawna dostawa, polecam sklep, dobrze funkcjonują

zakupy: koszulka; styczeń 2021

plusy: szybka dostawa, dobrej jakości produkt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iziek rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 463058 z 25.01.2021

Zamówienie dotarło szybko i sprawnie, wszystko zgodne z opisami - polecam :)

zakupy: koszulka piłkarska; styczeń 2021

plusy: super ceny, szybka dostawa

minusy: wszystko było ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alek rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 460682 z 21.08.2020

Szybka realizacja, sklep jest dobrze wyposażony, do tego sporo produktów, ja mogę polecić.

zakupy: czapka; sierpień 2020

plusy: wysoka jakosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Judyta rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 458710 z 26.04.2020

Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane i dostarło do mnie na czas. Obsługa bardzo miła i pomocna. Ceny atrakcyjne. Polecam

zakupy: Bluza; kwiecień 2020

plusy: jakość, obsługa, dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnkaO rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 458158 z 25.03.2020

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Zamówienie zostało szybko zrealizowane i to w przedświątecznym okresie, a paczka porządnie zapakowana.

zakupy: t-shirt; grudzień 2019

plusy: świetny kontakt, szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 456050 z 28.11.2019

Jestem bardzo zadowolony z zamówionych produktów. Dostawa bardzo szybka, również kontakt na plus

zakupy: T-shirt; listopad 2019

plusy: wybór, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 455506 z 31.10.2019

Szybka wysyłka, ubrania bardzo dobrej jakości. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

zakupy: T-shirty; październik 2019

plusy: jakość wykonania, szybka realizacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 454658 z 23.09.2019

Syn jest bardzo zadowolony z prezentu (podkoszulek Barcy ;)) Dziękuje za szybką realizacje!

zakupy: T-Shirt Barcelona; wrzesień 2019

plusy: szybka realizacja, dobry materiał

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 454082 z 27.08.2019

Bardzo dobre ceny oraz świetnej jakości produkty. Cała realizacja bardzo szybka i sprawna. Polecam jak najbardziej

zakupy: Koszulka Manchester United; sierpień 2019

plusy: szybkość realizacji, możliwość wyboru, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kaeto rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 447122 z 18.12.2018

Towar został dostarczony na czas. Paczka dobrze zapakowana.

zakupy: Bayern Monachium - koszulka junior Adidas (17-18); grudzień 2018

plusy: terminowa dostawa, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 39659 z 28.08.2009

gorąco polecam, najmniejszych problemów przy całym zamówieniu. Bardzo dobry kontakt, terminowa dostawa, spodenki jak najbardziej w porządku

zakupy: Spodenki Juve; sierpień 2009

plusy: miła i fachowa obsluga,cena,bdb kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nesta rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 38159 z 23.07.2009

Bardzo dziekuje za szybkie zrealizowanie zamówienia fachowe podejście pozwala mi w przyszłosci napewno skorzystać z zakupów waszym sklepie.Dzekuje i pozdrawiam.

zakupy: koszulka AC Milan; lipiec 2009

plusy: cena,oryginalnosc,fachowa obsluga

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian Mutu rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 36571 z 23.06.2009

Fantastyczny kontakt.Czapka oryginalna.Dostawa na czas-super.100% zadowolenia.Polecam

zakupy: Czapka Barcelony; czerwiec 2009

plusy: bardzo szybka wysyłka,kontakt,zretelnosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 35967 z 12.06.2009

SZybko,miło i przyjemnie. Tego włąsnie czekuje od profesjonalnego sklepu. Towar oryginalny i niedostepny nigdzie indziej. POLECAM!!!

zakupy: Koszulka piłkarska; czerwiec 2009

plusy: szeroki asortyment,obsługa,profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karim rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 34727 z 21.05.2009

był mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale jestem z niego zadowolony. Obsługa klienta jest tu bardzo dobra, przesyłka doszła bezproblemowo. Polecam

zakupy: koszulka Lyonu; maj 2009

plusy: fachowa obsługa,kontakt,szeroki wybór,szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwik rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 34113 z 12.05.2009

Wszystko przebiegło bardzo szybko, sympatycznie i bez nieporozumień, szczerze polecam i dziękuję!!!!!!!

zakupy: Koszulka AS Roma; maj 2009

plusy: bardzo dobry kontakt,profesjonalizm,szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kuskus83 rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 11290 z 17.12.2007

szczerze polecam!!! Szybka przesyłka i miła obsługa:):):)

zakupy: koszulka reprezent.Polski, czapka Barcy; grudzień 2007

plusy: szybka przesyłaka, doskonały kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MarcinS rekomenduje ISS-sport.pl opinia nr 9695 z 29.10.2007

Szybko, sprawnie, b. dobry towar - zdecydowanie rekomenduję

zakupy: Koszulki FCBarcelona; sierpień 2007

plusy: czytelne www, dobra jakość towarów

minusy: brak koszulek AS Roma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER