Akcesoria rycerskie, książki, stroje, zabawki, gry i elementy wyposażenia wnętrza.
Sklep Rycerskisklep.pl

Kontakt

tel. 501176874
Warszawa

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 201
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Rycerskisklep.pl > Opinie klientów

Sklep Rycerskisklep.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.06.2011r i posiada 203 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ula rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 455102 z 13.10.2019

Rycerskisklep.pl ma bardzo fajny asortyment w dobrej jakości i przystępnych cenach. Realizacja zamówienia jest bardzo szybka. Polecam

zakupy: Miecz, strój Zawisza Czarny, hełm psi pysk, ; październik 2019

plusy: duży wybór, przystępne ceny, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

romel441 rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 454538 z 15.09.2019

Towar dobrej jakości, spełnił moje oczekiwania, chłopiec bardzo zadowolony. Zostałem obsłużony bardzo profesjonalnie, towar otrzymałem w ciągu 24 godzin. Zamierzam dokonać w rzeczonym sklepie dalszych zakupów.

zakupy: rynsztunek rycerski dla chłopca 4 lata; wrzesień 2019

plusy: rzetelność, szybkość otrzymania towaru

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 454238 z 03.09.2019

Wszystko poszło szybko i gładko. Towar zgodny z oczekiwaniami. Niestety pierwszego dnia zabawy dzieci ułamała się głowica w "mieczu extra dużym 100cm" ale reszta jest ok. Ogólnie polecam

zakupy: Topór, 2x duże miecze i 2x chełmy rycerskie; wrzesień 2019

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 454090 z 27.08.2019

W poszukiwaniu pierwszego łuku dla syna trafilam w sieci na Rycerskisklep.pl i jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz czasu, w któryn zamówienie dotarło. Profesjonalna i błyskawiczna obsługa!

zakupy: Łuk i strzały; sierpień 2019

plusy: Szybka przesyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 453026 z 12.07.2019

Ciekawy asortyment , w tym sporo zabawek z drewna co dodatkowo mnie zachęciło . W sklepie jest duży wybór zabawek związanych z rycerstwem , którym interesują się moje dzieci. Towar odpowiadał moim oczekiwaniom .

zakupy: Strzały, tarcza, łuk .; lipiec 2019

plusy: Duży wybór asortymentu tematycznego

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 452794 z 03.07.2019

Świetna i szybka obsługa zamówienia, nietuzinkowe produkty!!! Polecam!!!

zakupy: Strzały do łuków; czerwiec 2019

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ada rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 451678 z 08.05.2019

Znalazłam tam produkty, które szukałam, córce podobał się strój rycerki

zakupy: Strój rycerki z tarczą i mieczem, hełm, ; maj 2019

plusy: RDobrze pogrupowane towary, łatwo jest znaleźć produkt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 451642 z 07.05.2019

Do tej pory tego typu "sprzęt" kupowałam na Rękawce lub w skansenach. Teraz mogę zaopatrzyć syna w każdej chwili. Szybka dostawa, dobra cena, jakość taka jak się spodziewałam. Polecam.

zakupy: Topór średni i mała włócznia; maj 2019

plusy: Przejrzysta strona, duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 451290 z 22.04.2019

tak spełnił

zakupy: stroje dla dzieici; kwiecień 2019

plusy: realizacja w terminie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dziadek rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 451014 z 09.04.2019

Ciekawa oferta sklepu. Szybka dostawa, rzetelna realizacja zamówienia no i oczywiście najważniejsze - zadowolenie małej rycerki :)

zakupy: łuk, strzały, tarcza; kwiecień 2019

plusy: oferta, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 450854 z 03.04.2019

Spełnił oczekiwania, szukałem przebrania dla dziecka i znalazłem, dobre wykonanie

zakupy: zestaw mały rycerz zawisza czarny; kwiecień 2019

plusy: sklep super, tylko inpost nawalił ale to nie wina sklepu

minusy: kurier

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 450810 z 02.04.2019

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania, zamówione produkty są bardzo ładnie wykonane i w przystępnej cenie. Polecam

zakupy: Tarcza, miecz, łuk i strzała oraz hełm rycerski; marzec 2019

plusy: duży wybór, przystępne ceny, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julia rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 447926 z 11.01.2019

miecz wykonany w bardzo staranny sposób, ładnie pomalowany, dobrze oszlifowany - bez zadarć czy drzazg. dodatkowo całkiem nieźle wyważony jak na zabawkę. kontakt ze sprzedawcą też bez zastrzeżeń.

zakupy: Miecz extra duży 100cm; styczeń 2019

plusy: dobry produkt, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 446838 z 12.12.2018

POLECAM, super kontakt, towar w pełni zgodny z opisem.

zakupy: Hełm kapalin, Zbroja, pancerz - strój rycerza.; grudzień 2018

plusy: Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gość rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 439614 z 30.08.2018

Świetny wybór i błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: Łuki i strzały dla dzieci; sierpień 2018

plusy: Asortyment, obsługa...

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 439426 z 26.08.2018

znalazłam tu produkt, o który mi chodziło w dobrej cenie i po odebraniu okazało sie ku mojemu zaskoczeniu, ze jest naprawdę dobrej jakości, więc cena wydała mi sie jeszcze bardziej korzystna

zakupy: miecz rycerski; lipiec 2018

plusy: szybka realizacja zamowienia, zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 437746 z 15.07.2018

Ponieważ sklep posiadał w sprzedaży towary, które zamierzałam kupić. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: figurki rycerzy i koni; lipiec 2018

plusy: terminowość realizacji i zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 437462 z 08.07.2018

Polecam sklep Rycerskisklep.pl bo ludzie którzy ten biznes prowadzą robią to naprawdę z wielkim sercem . Udowodnili w przypadku mojego zamówienia że rzeczy niemożliwe można zrobić natychmiast , a na cuda potrzebują nie więcej jak 5 minut . Jeszcze raz dziękuję za błyskawiczną dostawę większej ilości uzbrojenia dla naszych małych rycerzy . Na festynie dla dzieci tarcze z polskim orłem i miecze rycerskie wygrywały z wszystkimi innymi nagrodami , jedynym problemem był fakt że zamówiliśmy ich zbyt mało do ilości chętnych dzieci . Następnym razem naprawimy ten błąd , bo przykro patrzyć na płaczące dzieciaki dla których zabrakło uzbrojenia . Dziękuję serdecznie i pozdrawiam . Paweł

zakupy: Tarcze z polskim orłem; maj 2018

plusy: Dobre ceny , doskonała obsługa , szybka dostawa !!!

minusy: Ten sklep nie ma wad !!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 437206 z 03.07.2018

Dobry jakościowo towar spełniający oczekiwania

zakupy: Helm rycerski; lipiec 2018

plusy: Słowność

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teresa w. rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 436710 z 22.06.2018

Bardzo ładnie wykonane przedmioty dla dla małych rycerzy,szybka dostawa ,dobra cena,polecam

zakupy: kusza, bełty; czerwiec 2018

plusy: szybkość reagowania na potrzeby klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER