Akcesoria rycerskie, książki, stroje, zabawki, gry i elementy wyposażenia wnętrza.
Sklep Rycerskisklep.pl

Kontakt

tel. 501176874
Warszawa

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 207
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Rycerskisklep.pl > Opinie klientów

Sklep Rycerskisklep.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.06.2011r i posiada 209 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

asiula rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 459782 z 16.06.2020

POLECAM

zakupy: łuki i strzały; czerwiec 2020

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 459606 z 04.06.2020

Bo jest ok i świetnie i dokładnie realizuje zamówienia. Polecam.

zakupy: Łuki w zestawach.; czerwiec 2020

plusy: Rzetelność, terminowość.

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Isoroku rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 459490 z 28.05.2020

Transakcja jak transakcja, nie mogę nic zarzucic

zakupy: Miecz i tarcze drewniane; maj 2020

plusy: Nie zepsuli nic po drodze

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 459182 z 19.05.2020

Szukałam akcesoriów dla młodego rycerza. Miecz i tunika znalezione w Rycerskim sklepie były spełnieniem marzeń :)

zakupy: miecz krzyżacki 80 cm, tunika z kapturem; maj 2020

plusy: sprzedaż online, bogata oferta, szybka obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 457554 z 19.02.2020

Bogaty wybór, przystępne ceny i szybka wysyłka. Polecam :)

zakupy: hełm z przyłbicą, miecz; luty 2020

plusy: duży asortyment, przystępne ceny, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina B. rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 457146 z 24.01.2020

Wszystko dostępne. Możliwy odbiór osobisty.

zakupy: Kołczan, tarcza, miecz; styczeń 2020

plusy: Możliwość odbiory osobistego

minusy: Wszystko w porządku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 456870 z 10.01.2020

Sklep oferuje duży wybór strojów rycerskich i akcesoriów do nich. Zakupiony towar był zgodny z opisem. Zamówienie zostało szybko zrealizowane.

zakupy: Strój Rycerski Zawisza Czarny; styczeń 2020

plusy: Duży wybór, szybka realizacja

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 456482 z 17.12.2019

Zakupy w tym sklepie robiłem już wcześniej. Dobry kontakt i profesjonalna obsługa. Towar dobrze zabezpieczony. Syn jest bardzo zadowolony i bardzo lubi produkty tej firmy. Zdecydowanie polecam.

zakupy: szabla, topór, łuk; grudzień 2019

plusy: dobry kontakt, dbałość o zapakowanie towaru

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kosc1410 rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 456002 z 27.11.2019

Wszystko jak najbardziej w porządku. Polecam

zakupy: szabla husarska; listopad 2019

plusy: Szybka kompletacja i wysyłka towaru, wygląd zabawek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 454238 z 03.09.2019

Wszystko poszło szybko i gładko. Towar zgodny z oczekiwaniami. Niestety pierwszego dnia zabawy dzieci ułamała się głowica w "mieczu extra dużym 100cm" ale reszta jest ok. Ogólnie polecam

zakupy: Topór, 2x duże miecze i 2x chełmy rycerskie; wrzesień 2019

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 454090 z 27.08.2019

W poszukiwaniu pierwszego łuku dla syna trafilam w sieci na Rycerskisklep.pl i jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz czasu, w któryn zamówienie dotarło. Profesjonalna i błyskawiczna obsługa!

zakupy: Łuk i strzały; sierpień 2019

plusy: Szybka przesyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 452794 z 03.07.2019

Świetna i szybka obsługa zamówienia, nietuzinkowe produkty!!! Polecam!!!

zakupy: Strzały do łuków; czerwiec 2019

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ada rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 451678 z 08.05.2019

Znalazłam tam produkty, które szukałam, córce podobał się strój rycerki

zakupy: Strój rycerki z tarczą i mieczem, hełm, ; maj 2019

plusy: RDobrze pogrupowane towary, łatwo jest znaleźć produkt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 451642 z 07.05.2019

Do tej pory tego typu "sprzęt" kupowałam na Rękawce lub w skansenach. Teraz mogę zaopatrzyć syna w każdej chwili. Szybka dostawa, dobra cena, jakość taka jak się spodziewałam. Polecam.

zakupy: Topór średni i mała włócznia; maj 2019

plusy: Przejrzysta strona, duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 451290 z 22.04.2019

tak spełnił

zakupy: stroje dla dzieici; kwiecień 2019

plusy: realizacja w terminie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dziadek rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 451014 z 09.04.2019

Ciekawa oferta sklepu. Szybka dostawa, rzetelna realizacja zamówienia no i oczywiście najważniejsze - zadowolenie małej rycerki :)

zakupy: łuk, strzały, tarcza; kwiecień 2019

plusy: oferta, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 450854 z 03.04.2019

Spełnił oczekiwania, szukałem przebrania dla dziecka i znalazłem, dobre wykonanie

zakupy: zestaw mały rycerz zawisza czarny; kwiecień 2019

plusy: sklep super, tylko inpost nawalił ale to nie wina sklepu

minusy: kurier

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 450810 z 02.04.2019

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania, zamówione produkty są bardzo ładnie wykonane i w przystępnej cenie. Polecam

zakupy: Tarcza, miecz, łuk i strzała oraz hełm rycerski; marzec 2019

plusy: duży wybór, przystępne ceny, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julia rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 447926 z 11.01.2019

miecz wykonany w bardzo staranny sposób, ładnie pomalowany, dobrze oszlifowany - bez zadarć czy drzazg. dodatkowo całkiem nieźle wyważony jak na zabawkę. kontakt ze sprzedawcą też bez zastrzeżeń.

zakupy: Miecz extra duży 100cm; styczeń 2019

plusy: dobry produkt, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 446838 z 12.12.2018

POLECAM, super kontakt, towar w pełni zgodny z opisem.

zakupy: Hełm kapalin, Zbroja, pancerz - strój rycerza.; grudzień 2018

plusy: Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER