Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3020
  • opinie neutralne: 29
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3093 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Alina rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448866 z 05.02.2019

Przystępna cena towaru, tania i wygodna wysyłka, sprawna obsługa sklepu.

zakupy: Rozgałęźnik TV, OBALL ZAKRĘCONE KORALIKI GRZECHOTKA GRYZAK; styczeń 2019

plusy: Profesjonalna i sprawna obsługa klienta.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian# rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448650 z 31.01.2019

Ok

zakupy: KEMOT; styczeń 2019

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448594 z 29.01.2019

Wszystko OK. Kupione głośniczki grały i buczały, dopóki mój tata się nimi nie zajął;). Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka - szczerze polecam!!

zakupy: Głośniki komputerowe Tracer Code; październik 2018

plusy: Zgodność towaru z opisem, szybka wysyłka.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dziadek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448126 z 16.01.2019

Szybka dostawa, doskonały kontakt. Polecam gorąco!

zakupy: Głośniki komputrowe.; styczeń 2019

plusy: Dobry kontakt, szybka dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zazk rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448122 z 16.01.2019

Najniższa cena zakup wysłany z szybkością dżwięku!!

zakupy: Gniazda sterowane pilotem radiowym; styczeń 2019

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola1306 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448038 z 14.01.2019

Bardzo szybka dostawa, wspaniała obsługa, prawidłowe zapakowanie. Bardzo dobry jakościowo sprzęt. Polecam.

zakupy: rozgałęziacze USB, Przedłużacz- rozgałęziacz- kostka; styczeń 2019

plusy: sprawna obsługa, szybka dostawa dobrze zapakowane produk

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Warren rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448026 z 14.01.2019

Centrumelektroniki.pl to profesjonalny sprzedawca, transakcje przeprowadzane wzorcowo :)

zakupy: Lampka z czujnikiem ruchu 6LED podłużna MCE123; styczeń 2019

plusy: rzetelnośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 447946 z 11.01.2019

Cena jest nie wysoka za towar którego szukałem.Jestem zadowolony.

zakupy: Uchwyt do telewizorów; styczeń 2019

plusy: Rzetelna obsługa

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jan rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 447698 z 04.01.2019

towar zgodny z opisem szybka dostawa polecam

zakupy: geomag; grudzień 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

salus00 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 447266 z 21.12.2018

Towar zgodny z opisem szybki kontakt wysyłka hmm możliwe ze zamawiałem tydzień przed świętami i dlatego ogólnie polecam

zakupy: Głośniki; grudzień 2018

plusy: szeroki asortyment

minusy: zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabriela rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 446898 z 13.12.2018

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcami, produkt ok, wysylka ok. Polecam

zakupy: Inhalator i nebulizatory; grudzień 2018

plusy: Wyposażenie

minusy: Nie ma wad. Transakcja bez zadnych problemow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pinarella rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 446786 z 10.12.2018

Dobra cena , szybka dostawa , polecam ...Naramienny ciśnieniomierz Oro-Med N2Basic zasilacz

zakupy: Naramienny ciśnieniomierz Oro-Med N2Basic zasilacz; grudzień 2018

plusy: dobra obsluga , szybko i tanio

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pinarella rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 446782 z 10.12.2018

Dobra cena , szybka dostawa , polecam ...Naramienny ciśnieniomierz Oro-Med N2Basic zasilacz

zakupy: Naramienny ciśnieniomierz Oro-Med N2Basic zasilacz; grudzień 2018

plusy: dobra obsluga , szybko i tanio

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 445214 z 09.11.2018

Super, polecam!

zakupy: Suszarka rozsuwana; listopad 2018

plusy: Solidność

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogna rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 441214 z 08.10.2018

dostępność produktu

zakupy: mop obrotowy; wrzesień 2018

plusy: duża oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mati rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 440526 z 19.09.2018

Sklep oferował towar niedostępny nigdzie indziej

zakupy: mop; wrzesień 2018

plusy: szybka wysyłka

minusy: daleko ode mnie i trzeba pokrywać koszty wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 440414 z 17.09.2018

Niska cena pozadny towar szybka realizacja

zakupy: antena cb; wrzesień 2018

plusy: dokładny opis towaru

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 440290 z 13.09.2018

Najlepsza cena i super obsługa!

zakupy: Krzesełko dla dziecka; wrzesień 2018

plusy: Szybka obsługa i miły kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 440030 z 09.09.2018

Sklep oferował produkty które mnie interesowały.Rzetelna obsługa i kontakt,profesjonalizm.

zakupy: kondensator, konektory; kwiecień 2018

plusy: zangażowanie sprzedawców

minusy: nie stwerdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 439854 z 04.09.2018

Spełnił oczekiwania z szybką dostawą

zakupy: Przetwornica /zasilacz awaryjny; wrzesień 2018

plusy: Witryna internetowa

minusy: Brak wyszukiwarki punktów paczkiwruchu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER