Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2998
  • opinie neutralne: 29
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3071 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Paula rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 387310 z 30.06.2016

Znalazłam w tym sklepie to czego szukałam i spełniło to moje oczekiwania

zakupy: Przedłużacz pilotów IR Maclean MCTV-521; czerwiec 2016

plusy: miła obsługa, informowanie o statusie zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 387238 z 29.06.2016

Sklep oceniam bardzo dobrze, aktualna informacja na bieżąco, szybka wysyłka, jedyna uwaga do towaru - w zegarze haczyły o siebie wskazówki, co skutkowało jego opóźnianiem - pomogło naprostowanie, ponadto cichy mechanizm wskazówki sekundowej przez połowę każdej minuty "terkocze", jest to bardzo ciche i ogólnie nie przeszkadza, ale w nocy kiedy się nie śpi - jest słyszalne. Dźwięk pochodzi ewidentnie z mechanizmu, nie uznałam tego jednak za powód do reklamacji, sklep oceniam bardzo pozytywnie i szczerze polecam.

zakupy: zegar ścienny z termometrem i higrometrem; czerwiec 2016

plusy: informacja, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 387222 z 29.06.2016

Tak, ten sklep spełnił moje oczekiwania: towar z najwyższej półki,sprzedaż przeprowadzona szybko i solidnie

zakupy: konwerter; czerwiec 2016

plusy: Solidność i szybkość

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 387202 z 29.06.2016

Sklep jest OK. Dobry kontakt , szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.

zakupy: Antena; czerwiec 2016

plusy: Szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 387166 z 28.06.2016

Szybko, sprawnie i dobry kontakt email.

zakupy: Radio budzik; czerwiec 2016

plusy: Bardzo dobry kontakt email

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 387074 z 28.06.2016

Jako jeden z niewielu oferował to czego potrzebowałem

zakupy: MINIWIERTARKA wysięgniki końcówki szlifujące 162el; czerwiec 2016

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marlena rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 387050 z 27.06.2016

Cena

zakupy: Uchwyt na tv, konwerter; czerwiec 2016

plusy: Cena, szybka realizacja

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 387030 z 27.06.2016

przypadek

zakupy: antena satelitarna; czerwiec 2016

plusy: solidność,szybka realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 387022 z 27.06.2016

szybka dostawa po wplacie oraz konkurencyjna cena

zakupy: polka pod mikrofale; czerwiec 2016

plusy: kontakt

minusy: nie ma zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dzynia86 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 387018 z 27.06.2016

Dobra cena w porównaniu z innymi sprzedawcami, super-szybka wysyłka.

zakupy: VICTORINOX OBIERACZKA STALOWA DO JARZYN; czerwiec 2016

plusy: obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 387002 z 27.06.2016

Zamówienie zrealizowane zostało szybko i sprawnie.

zakupy: Kondensatory; czerwiec 2016

plusy: Szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czemp rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386898 z 26.06.2016

Szybko,sprawnie,fachowo-polecam

zakupy: kabel usb; czerwiec 2016

plusy: Wiarygodny ,profesjonalny,najlepszy.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zdzislaw109 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386838 z 24.06.2016

Tak mi się spodobało i sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Głośniki do koputera; czerwiec 2016

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gluchy nie poleca CentrumElektroniki.pl opinia nr 386806 z 24.06.2016

Zgodnie z opisem i zdjęciem ładowarka miała mieć czerwoną lampkę. Niestety ma oczojebnobłękitną.

zakupy: ładowarka samochodowa z czerwoną diodą; czerwiec 2016

plusy: nic

minusy: wszystko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386766 z 23.06.2016

Sklep wybrałam przypadkowo, ale jestem bardzo zadowolona. Doskonały kontakt ze sprzedającym i expresowa dostawa. Polecam!

zakupy: Lampka 6 led z czujnikiem ruchu na baterie AAA; czerwiec 2016

plusy: Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia

minusy: Wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386674 z 23.06.2016

Szybka realizacja zamówienia ,produkt zgodny z opisem .Zdecydowanie polecam .

zakupy: Uchwyt do telewizora; czerwiec 2016

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386646 z 23.06.2016

Wszystko Ok.Tanio, szybko.Dobry kontakt ze sprzedającym.Polecam

zakupy: Antena satelitarna z uchwytem, miernik poziomu sygnału; czerwiec 2016

plusy: Szybko i tanio

minusy: Słabo zapakowane(antena dotarła pogieta)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maestro467 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386626 z 22.06.2016

Sprawnie. szybko i tanio

zakupy: baterie AAA; czerwiec 2016

plusy: Wszystko zgodnie z opisem

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386530 z 21.06.2016

Realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko, polecam.

zakupy: wentylator podłogowy; czerwiec 2016

plusy: czas realizacji

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386470 z 21.06.2016

Pierwszy raz zrobilam w tym sklepie zakup i pokecam innym bo jest solidnie i produkt jest taki jak reklama wskazywała.

zakupy: Wieszak uchwyt hak sufitowy do telewizorów LCD; maj 2016

plusy: Solidnie szybko

minusy: ....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER