Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2990
  • opinie neutralne: 29
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3063 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

janusz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 387022 z 27.06.2016

szybka dostawa po wplacie oraz konkurencyjna cena

zakupy: polka pod mikrofale; czerwiec 2016

plusy: kontakt

minusy: nie ma zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dzynia86 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 387018 z 27.06.2016

Dobra cena w porównaniu z innymi sprzedawcami, super-szybka wysyłka.

zakupy: VICTORINOX OBIERACZKA STALOWA DO JARZYN; czerwiec 2016

plusy: obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 387002 z 27.06.2016

Zamówienie zrealizowane zostało szybko i sprawnie.

zakupy: Kondensatory; czerwiec 2016

plusy: Szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czemp rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386898 z 26.06.2016

Szybko,sprawnie,fachowo-polecam

zakupy: kabel usb; czerwiec 2016

plusy: Wiarygodny ,profesjonalny,najlepszy.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zdzislaw109 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386838 z 24.06.2016

Tak mi się spodobało i sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Głośniki do koputera; czerwiec 2016

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gluchy nie poleca CentrumElektroniki.pl opinia nr 386806 z 24.06.2016

Zgodnie z opisem i zdjęciem ładowarka miała mieć czerwoną lampkę. Niestety ma oczojebnobłękitną.

zakupy: ładowarka samochodowa z czerwoną diodą; czerwiec 2016

plusy: nic

minusy: wszystko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386766 z 23.06.2016

Sklep wybrałam przypadkowo, ale jestem bardzo zadowolona. Doskonały kontakt ze sprzedającym i expresowa dostawa. Polecam!

zakupy: Lampka 6 led z czujnikiem ruchu na baterie AAA; czerwiec 2016

plusy: Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia

minusy: Wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386674 z 23.06.2016

Szybka realizacja zamówienia ,produkt zgodny z opisem .Zdecydowanie polecam .

zakupy: Uchwyt do telewizora; czerwiec 2016

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386646 z 23.06.2016

Wszystko Ok.Tanio, szybko.Dobry kontakt ze sprzedającym.Polecam

zakupy: Antena satelitarna z uchwytem, miernik poziomu sygnału; czerwiec 2016

plusy: Szybko i tanio

minusy: Słabo zapakowane(antena dotarła pogieta)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maestro467 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386626 z 22.06.2016

Sprawnie. szybko i tanio

zakupy: baterie AAA; czerwiec 2016

plusy: Wszystko zgodnie z opisem

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386530 z 21.06.2016

Realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko, polecam.

zakupy: wentylator podłogowy; czerwiec 2016

plusy: czas realizacji

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386470 z 21.06.2016

Pierwszy raz zrobilam w tym sklepie zakup i pokecam innym bo jest solidnie i produkt jest taki jak reklama wskazywała.

zakupy: Wieszak uchwyt hak sufitowy do telewizorów LCD; maj 2016

plusy: Solidnie szybko

minusy: ....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chochliczka nie ma zdania o CentrumElektroniki.pl opinia nr 386354 z 20.06.2016

sprzedawca solidny, szybka dostawa, towar taki sobie, ale za tą cenę to nie ma co cudów wymagać- ogólnie jestem zadowolona

zakupy: pokrowiec na telefon na rękę; czerwiec 2016

plusy: szybka dostawa

minusy: nie takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sla300 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386178 z 17.06.2016

Tanio i dobrze.

zakupy: timer; czerwiec 2016

plusy: błyskawiczna i kompetentna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnesya rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386170 z 17.06.2016

Towar zgodnie z zamówieniem, obsługa sklepu bez zarzutu. Inhalator ok, zresztą nie mam porównania z innymi.

zakupy: inhalator; czerwiec 2016

plusy: niezawodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385966 z 16.06.2016

Sprzedawca miał produkt, który ciężko było dostać w dodatku za rozsądną cenę (żarówka UV). Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko :)

zakupy: żarówka UV; czerwiec 2016

plusy: Dobry kontakt i szybka wysyłka

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monisia525 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385962 z 16.06.2016

witam inhalator był w bardzo atrakcyjnej cenie i jestem zadowolona, pozdrawiam :)

zakupy: Inhalator BR-CN116B Omnibus zielony; czerwiec 2016

plusy: rzetelność

minusy: nie odkryłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beata rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385886 z 15.06.2016

Tak obsługa sprawna i dostawa szybka. Polecam

zakupy: Podgrzewacz do butelek; czerwiec 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolanta rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385738 z 14.06.2016

Szybka, sprawna obsługa. Towar zgodny z oczekiwaniami. Sprzedawca godny polecenia!!

zakupy: krokomierze; czerwiec 2016

plusy: rzetelność, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cygaryna rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385658 z 13.06.2016

Super,bardzo szybka wysyłka,świetny kontakt,dobra jakość. Jednym słowem nic dodać,nic ująć

zakupy: Żagiel przeciwsłoneczny; czerwiec 2016

plusy: Szybkośc,jakość

minusy: Nie dostrzegam minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER