Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2977
  • opinie neutralne: 29
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3050 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

sla300 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386178 z 17.06.2016

Tanio i dobrze.

zakupy: timer; czerwiec 2016

plusy: błyskawiczna i kompetentna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnesya rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 386170 z 17.06.2016

Towar zgodnie z zamówieniem, obsługa sklepu bez zarzutu. Inhalator ok, zresztą nie mam porównania z innymi.

zakupy: inhalator; czerwiec 2016

plusy: niezawodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385966 z 16.06.2016

Sprzedawca miał produkt, który ciężko było dostać w dodatku za rozsądną cenę (żarówka UV). Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko :)

zakupy: żarówka UV; czerwiec 2016

plusy: Dobry kontakt i szybka wysyłka

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monisia525 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385962 z 16.06.2016

witam inhalator był w bardzo atrakcyjnej cenie i jestem zadowolona, pozdrawiam :)

zakupy: Inhalator BR-CN116B Omnibus zielony; czerwiec 2016

plusy: rzetelność

minusy: nie odkryłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beata rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385886 z 15.06.2016

Tak obsługa sprawna i dostawa szybka. Polecam

zakupy: Podgrzewacz do butelek; czerwiec 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolanta rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385738 z 14.06.2016

Szybka, sprawna obsługa. Towar zgodny z oczekiwaniami. Sprzedawca godny polecenia!!

zakupy: krokomierze; czerwiec 2016

plusy: rzetelność, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cygaryna rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385658 z 13.06.2016

Super,bardzo szybka wysyłka,świetny kontakt,dobra jakość. Jednym słowem nic dodać,nic ująć

zakupy: Żagiel przeciwsłoneczny; czerwiec 2016

plusy: Szybkośc,jakość

minusy: Nie dostrzegam minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sm rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385470 z 10.06.2016

asortyment, cena, opinie

zakupy: scyzoryk Victorinox; czerwiec 2016

plusy: szybki kontakt, pozytywne podejście do reklamacji

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385458 z 10.06.2016

Kupowałam przez allegro, towar super i sprzedawca dodał super gratis, ponieważ myślał, że przesyłka się opóźni o pare dni a jednak się nie opóźniła a gratis mimo tego został dołączony :)

zakupy: Scyzoryk Victoria; czerwiec 2016

plusy: Obsługa

minusy: żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Melizmat rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385406 z 10.06.2016

Z przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz. Bardzo profesjonalne podejście do transakcji.

zakupy: GNIAZDKA NA PILOTA 4+1 * 4 GNIAZDA + PILOT * 3600W; czerwiec 2016

plusy: Profesjonalizm.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385366 z 09.06.2016

wyszukałem w internecie, spełnił moje oczekiwania w całości

zakupy: mini wiertarka; czerwiec 2016

plusy: terminowość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Luckas rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385302 z 09.06.2016

Szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem, 100% zadowolenia z zakupów. POLECAM!!!

zakupy: Wiertarko-szlifierko-frezarka modelarska; czerwiec 2016

plusy: Cena, Czas realizacji, Kontakt.

minusy: Żadnych :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385166 z 08.06.2016

Wybrałem ten sklep ze względu na bardzo niską cenę produktu i bardzo dobre opinie sprzedających. Zamówiony produkt spełnił w 100% moje oczekiwania

zakupy: LISTWA ZASILAJACA 10 GNIAZD BEZPIECZNIK 2 WYŁ GW; czerwiec 2016

plusy: błyskawiczna wysyłka produktu

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385118 z 08.06.2016

Sklep ma dobre ceny w porównaniu do innych za ten sam towar.

zakupy: Radio samochodowe i tweetery; maj 2016

plusy: Troska o klienta, terminowość i dobre ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wmm1 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 385082 z 07.06.2016

Polecam. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.

zakupy: Rurka teleskopowa oraz szczotka do odkurzacza; czerwiec 2016

plusy: Dobry kontakt. Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tworzrom rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 384986 z 07.06.2016

Realizacja zamówienia szybka, fachowa, profesjonalna.

zakupy: UCHWYT WIESZAK do TELEWIZORA LED LCD PLAZMA 32-85'; maj 2016

plusy: Szybko, solidnie, fachowo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 384982 z 07.06.2016

Bardzo dobra cena szukanego produktu, szybka wysyłka, dobra jakość produktu

zakupy: worki próżniowe Waco Fresh mix; maj 2016

plusy: szybka realizacja i dobra cena

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 384966 z 06.06.2016

Najlepsza cena,duży wybor kolorystyczny,solidny i uczciwy sprzedawca ,szybka wysyłka,towar zgodny z opisrm .polecam

zakupy: żagiel ogrodowy; czerwiec 2016

plusy: solidność,uczciwość

minusy: brak wad jak dla mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

azia8 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 384894 z 06.06.2016

Wszystko ok

zakupy: zegar, stacja pogody; czerwiec 2016

plusy: szybko i na temat

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wrzesniewa rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 384854 z 06.06.2016

Sklep godny polecenia. Szybkie i tanie zakupy. Szybka przesyłka.

zakupy: Kabel HDMI; czerwiec 2016

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER