Fotele gabinetowe i krzesła biurowe oraz kuchenne i kawiarniane.
Sklep ErgoMeble.pl

Kontakt

tel. +84 6860494
Biłgoraj

Popularne produkty

Dostawa 24h, Krzesła, Krzesła do poczekalni i sal konferencyjnych, Fotele, Stołki barowe, Krzesła do kawiarni [], Krzesła obrotowe, Stoły, Fotele menadżerskie

Popularne marki

Nowy styl, Fameg, D2, Profim, Customform, Unique, Polskie pufy, Meble-stelmach, Brzost, Halmar, Sitplus, Black red white, Kulik-system, Ergonomis

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 27
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ErgoMeble.pl > Opinie klientów

Sklep ErgoMeble.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.05.2009r i posiada 27 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 432970 z 11.04.2018

wspaniałe meble do pokoju dziecięcego moja córka jest zachwycona mówi że ma pokój jak w telewizyjnych programach!

zakupy: meble dziecięce; kwiecień 2018

plusy: jakość wybór projekt

minusy: moim zdaniem nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klara Sułkowska rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 432886 z 09.04.2018

zakup mebli Stelmach to był strzał w dziesiątkę doskonale się prezentują są świetnej jakości i wykonane z dbałością o każdy szczegół. Meble świetnie sprawdzają się w praktyce!

zakupy: meble Stelmach; kwiecień 2018

plusy: jakość komfort zakupów

minusy: dla mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek Nowsielski rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 432690 z 05.04.2018

polecam profesjonalne podejście do klienta na 100% jak również 100% gwarancja najwyższej jakości towaru

zakupy: meble Stelmach; kwiecień 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Amelia S rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 430850 z 06.03.2018

meble dziecięce świetne bardzo duży wybór ciekawe pomysły, doskonale trafiające w dziecięcy gust dostawa bardzo szybka i dobry kontakt ze sprzedawcą

zakupy: meble dziecięce; marzec 2018

plusy: wybór

minusy: nie dostrzehłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marysia rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 429154 z 07.02.2018

zachęcam do zakupów w tym sklepie bardzo duży wybór meble są dobrej jakości i fajnie zaprojektowane a sprzedawca odpowiedzialny i solidny

zakupy: łóżko dziecięce; luty 2018

plusy: wybór solidność

minusy: beal

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga Charężla rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 429090 z 06.02.2018

bardzo szybka dostawa dobry kontakt ze sprzedawcą podoba mi się również wzornixtwo oraz nowoczesność mebli

zakupy: meble Stelmach; luty 2018

plusy: nowoczesność

minusy: dla mnie nie ma takch

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna Nowacka rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 427906 z 19.01.2018

bardzo duży wybór meble są w świetnym stylu co bardzo mi się podoba, sprzedawca profesjonalny fajnie podchodzi do klienta wszystko przekazuje na bieżąco dzięki temu wiadomo co dzieje się z zamówiemniem

zakupy: meble di sakiby; styczeń 2018

plusy: super wszystko

minusy: rozglądałam się nic nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesio rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 427574 z 16.01.2018

super meble bardzo dobrej jakości szybka dostawa polecam

zakupy: meble Stelmach; styczeń 2018

plusy: jakość, styl

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karina rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 427522 z 15.01.2018

jestem na tak bardzo piękne i nowoczesne meble, wykonane z pełną dbałością o jakość

zakupy: meble Stelmach; styczeń 2018

plusy: jakość styl

minusy: dla mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek Bielik rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 425302 z 06.12.2017

genialna jakość mebli oraz ich styl dodały wspaniałego looku mojemu salonowi bardzo podoba mi się podejście sprzedawcy udzielił mi bardzo dużo porad dzięki czemu łatwiej było mi się zdecydować

zakupy: meble Stelmach; grudzień 2017

plusy: kongtakt ze sprzedawcą

minusy: moim zdaniem nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna Malicka rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 425150 z 04.12.2017

meble dziecięce wspaniałe można urządzi fantastyczny dzieciecy pokój spełniając wszystkie dziecięce marzenia, sprzedawca godny zaufania, bardzo odpowiedzialny dotrzymujący wszystkich ustaleń

zakupy: meble do pokoju dzieciecego; grudzień 2017

plusy: same zalety

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hania G rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 423914 z 16.11.2017

bardzo fajne miejsce żeby kupić meble duży wybór świetna jakość a sprzedawca bardzo profesjonalny jest z nim świetny kontakt

zakupy: meble Stelmach; listopad 2017

plusy: wybor jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jogoda Nowak rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 423346 z 08.11.2017

świetny sklep bardzo duży wybór, dobry kontakt szybka dostawa i towar bardzo dobrej jakości polecam

zakupy: meble Stelmach; listopad 2017

plusy: wybór kontakt

minusy: nie dostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kondrad rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 422454 z 24.10.2017

meble Stelmach wspaniałe bardzo stylowe nadają fajnego looku pomieszczeniom sama transakcja przebiegła bardzo fajnie szybka dostawa wszystko wiedziałam o stanie realizacji zamówienia

zakupy: meble stelmach; październik 2017

plusy: kontakt ze sprzedawcą

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 411066 z 02.05.2017

malo jest sklepow, gdzie sa dobre meble, dobra obslug ai dobre ceny -tutaj jest wszystko

zakupy: szafa, stół, biurko, łóżko, krzesła, komoda; maj 2017

plusy: dobre ceny, obsługa, solidność, termnowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lucjan.baranowsk rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 399130 z 30.11.2016

polecam super miejsce na zakupu mebli świetna jakość miła obsługa

zakupy: meble do gabinetu; listopad 2016

plusy: jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz.mackowia rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 397178 z 08.11.2016

w sklepie jest bardzo szeroki wybór mebli, a obsługa miła i pomocna odpowie na wszystkie pytania dotyczące produktów

zakupy: melbel do salonu; listopad 2016

plusy: miła obsługa szeroki wybór

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anatol.bogucki rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 392878 z 12.09.2016

super miejsce na zakup mebli

zakupy: meble do jadalni; wrzesień 2016

plusy: wybór obsługa jakość

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edyta.zakrzewska rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 392518 z 07.09.2016

ponieważ jest bardzo duży wybór

zakupy: meble do jadkalni; wrzesień 2016

plusy: wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stanislaw.werner rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 390414 z 08.08.2016

super polecam

zakupy: meble do jadalni; sierpień 2016

plusy: wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER