Fotele gabinetowe i krzesła biurowe oraz kuchenne i kawiarniane.
Sklep ErgoMeble.pl

Kontakt

tel. +84 6860494
Biłgoraj

Popularne produkty

Dostawa 24h, Krzesła, Krzesła do poczekalni i sal konferencyjnych, Fotele, Stołki barowe, Krzesła do kawiarni [], Krzesła obrotowe, Stoły, Fotele menadżerskie

Popularne marki

Nowy styl, Fameg, D2, Profim, Customform, Unique, Polskie pufy, Meble-stelmach, Brzost, Halmar, Sitplus, Black red white, Kulik-system, Ergonomis

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 27
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ErgoMeble.pl > Opinie klientów

Sklep ErgoMeble.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.05.2009r i posiada 27 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Franek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 441398 z 12.10.2018

polecam, sprzedawca dokłada wszelkich starań, żeby klient miał sto procent satysfakcji z zakupów

zakupy: meble gabinetowe; październik 2018

plusy: wybór podejście sprzedawcy

minusy: w trakcie zakupów nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 441366 z 11.10.2018

wspaniałe meble do salonu, prezentują się świetnie, a przede wszystkim są idealne w użytkowaniu

zakupy: meble do salonu; październik 2018

plusy: jakość styl

minusy: nie doszukałem się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesiek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 440990 z 03.10.2018

mam ławę o jakiej marzyłem, bardzo wysokiej jakości, wspaniale zaprojektowana po prostu idealną!

zakupy: meble Stelmach; październik 2018

plusy: desing jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 440566 z 21.09.2018

meble bardzo wysokij jakości i bardzo wygodne w użytkowaniu, proste do utrzymania w czystości

zakupy: meble do salonu; wrzesień 2018

plusy: jakośc praktyczność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 440530 z 20.09.2018

zakupy bardzo udane, meble prezentują się świetnie i wspaniałe w użyciu polecam

zakupy: meble do salonu; wrzesień 2018

plusy: jakość wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 439958 z 07.09.2018

Zachwycił mnie styl oferowanych mebli. Wzornictwo na najwyższym poziomie, Z melbami z tego sklepu można świetnie zaaranżować wnętrze domu

zakupy: meble do salonu; wrzesień 2018

plusy: wybór wzornictwo

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Walery Nowakowsk rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 439362 z 24.08.2018

bardzo duży wybór meble zaprojektowane w nowoczesny sposób bardzo mi to odpowiada, sprzedawca ma fajne podejście do klienta moim zdaniem spoko miejsce na zakup mebli

zakupy: meble Stelmach; sierpień 2018

plusy: wybór jakość styl

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 437302 z 05.07.2018

moim zdaniem meble Stelmach to najlepszy wybór, fajna linia świetnie się prezentują, a jednocześnie są bardzo solidne i wykonane mega staranie, każdy detal dopracowany

zakupy: meble Stelmach; lipiec 2018

plusy: jakosć styl

minusy: nie znalazłam żadnych w trakcie zakupów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Amelia S rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 430850 z 06.03.2018

meble dziecięce świetne bardzo duży wybór ciekawe pomysły, doskonale trafiające w dziecięcy gust dostawa bardzo szybka i dobry kontakt ze sprzedawcą

zakupy: meble dziecięce; marzec 2018

plusy: wybór

minusy: nie dostrzehłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek Bielik rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 425302 z 06.12.2017

genialna jakość mebli oraz ich styl dodały wspaniałego looku mojemu salonowi bardzo podoba mi się podejście sprzedawcy udzielił mi bardzo dużo porad dzięki czemu łatwiej było mi się zdecydować

zakupy: meble Stelmach; grudzień 2017

plusy: kongtakt ze sprzedawcą

minusy: moim zdaniem nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna Malicka rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 425150 z 04.12.2017

meble dziecięce wspaniałe można urządzi fantastyczny dzieciecy pokój spełniając wszystkie dziecięce marzenia, sprzedawca godny zaufania, bardzo odpowiedzialny dotrzymujący wszystkich ustaleń

zakupy: meble do pokoju dzieciecego; grudzień 2017

plusy: same zalety

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hania G rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 423914 z 16.11.2017

bardzo fajne miejsce żeby kupić meble duży wybór świetna jakość a sprzedawca bardzo profesjonalny jest z nim świetny kontakt

zakupy: meble Stelmach; listopad 2017

plusy: wybor jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jogoda Nowak rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 423346 z 08.11.2017

świetny sklep bardzo duży wybór, dobry kontakt szybka dostawa i towar bardzo dobrej jakości polecam

zakupy: meble Stelmach; listopad 2017

plusy: wybór kontakt

minusy: nie dostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kondrad rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 422454 z 24.10.2017

meble Stelmach wspaniałe bardzo stylowe nadają fajnego looku pomieszczeniom sama transakcja przebiegła bardzo fajnie szybka dostawa wszystko wiedziałam o stanie realizacji zamówienia

zakupy: meble stelmach; październik 2017

plusy: kontakt ze sprzedawcą

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 411066 z 02.05.2017

malo jest sklepow, gdzie sa dobre meble, dobra obslug ai dobre ceny -tutaj jest wszystko

zakupy: szafa, stół, biurko, łóżko, krzesła, komoda; maj 2017

plusy: dobre ceny, obsługa, solidność, termnowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lucjan.baranowsk rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 399130 z 30.11.2016

polecam super miejsce na zakupu mebli świetna jakość miła obsługa

zakupy: meble do gabinetu; listopad 2016

plusy: jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz.mackowia rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 397178 z 08.11.2016

w sklepie jest bardzo szeroki wybór mebli, a obsługa miła i pomocna odpowie na wszystkie pytania dotyczące produktów

zakupy: melbel do salonu; listopad 2016

plusy: miła obsługa szeroki wybór

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anatol.bogucki rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 392878 z 12.09.2016

super miejsce na zakup mebli

zakupy: meble do jadalni; wrzesień 2016

plusy: wybór obsługa jakość

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edyta.zakrzewska rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 392518 z 07.09.2016

ponieważ jest bardzo duży wybór

zakupy: meble do jadkalni; wrzesień 2016

plusy: wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stanislaw.werner rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 390414 z 08.08.2016

super polecam

zakupy: meble do jadalni; sierpień 2016

plusy: wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER