Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

SCRAPBOOKING, FARBY, ART. PIŚMIENNICZE, DECOUPAGE, ART. MALARSKIE, NARZĘDZIA, Journaling, MEDIA & PASTY, FARBY DO CIAŁA, Foremki Silikonowe, Albumy & Dodatki, KARTKI & KOPERTY

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Ranger, Piątek 13, Uhk gallery, Scrapberry's, Pentart, I-kropka, Me & my big ideas, Anemone, Galeria papieru, Canson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 391
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 399 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 395958 z 22.10.2016

Możliwość odbioru osobistego, duży wybór, miła obsługa.

zakupy: Papiery, tekturki itp; październik 2016

plusy: Duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zetAnia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 395930 z 22.10.2016

Okazjonalnie opcja darmowej wysyłki, bogaty asortyment.

zakupy: Pianka foamiran, folder do embossingu, tekturki; październik 2016

plusy: Szybka realizacja zamówienia, bogata oferta towarów

minusy: Poza promocjami wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 395902 z 21.10.2016

Duży wybór, szybka realizacja, pewność w 100%

zakupy: różne art.do scrapbookingu; październik 2016

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 393050 z 13.09.2016

sklep posiada wiele ciekawego asortymentu i znalazłam to czego szukałam taniej, a to duży PLUS.

zakupy: bindownica, organizer na papiery do scrapbookingu, oraz pude; wrzesień 2016

plusy: szybkość, rzetelność, jakość, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 392906 z 12.09.2016

spełnia moje oczekiwania, szybka realizacja, duży wybór produktów BOBUNNY

zakupy: papiery, guziki bo bunny; wrzesień 2016

plusy: duży wybór interesujących mnie kolekcji papierów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 392810 z 10.09.2016

Sklep posiada bogatą ofertę towarów.

zakupy: papiery, tekturki; wrzesień 2016

plusy: bardzo szybka realizacja zamówienia,

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 391498 z 22.08.2016

uwielbiam kolekcje BOBunny a tu chyba ich najwięcej

zakupy: papiery, dodatki; sierpień 2016

plusy: duży wybór interesujących mnie kolekcji papierów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

goniawod rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 391294 z 19.08.2016

Poszukuję różnych niebanalnych ozdób i papierów do prac scrapbookowych. Do sklepu zaglądam i jeżeli znajdę coś co w danej chwili jest mi potrzebne zamawiam.

zakupy: materiały do scrap; sierpień 2016

plusy: zamówienia zgodne z ofertą

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 391150 z 17.08.2016

Szukałam konkretnego wzoru stempli i wykrojnika i oba produkty jednocześnie znalazłam właśnie w tym sklepie. Ponadto duży wybór innych produktów do rękodzieła

zakupy: stemple i wykrojniki; sierpień 2016

plusy: duży wybór a oferta ładnie zaprezentowana na stronie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 390994 z 15.08.2016

Znalazłam tutaj potrzebne mi materiały. Moje oczekiwania zostały spełnione.

zakupy: papiery, naklejki, exploding box; sierpień 2016

plusy: bardzo szybka realizacja zamówienia,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 390474 z 08.08.2016

Bardzo sprawna wysyłka, dobry kontakt i życzliwa obsługa.

zakupy: nity-Eyelets Standard-We R; lipiec 2016

plusy: spory asortyment, ładnie zaprojektowana, wygodna strona

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 390378 z 07.08.2016

Mają duży wybór towarów i konkurencyjne ceny. W pełni spełnili moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, jakości i szybkości.

zakupy: stemple do scrapbookingu; sierpień 2016

plusy: szybkość i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasiek rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 390034 z 02.08.2016

Bardzo duży wybór produktów. Szybka wysyłka. Polecam :)

zakupy: papiery, tekturki i naklejki do scrapbookingu; sierpień 2016

plusy: szeroki wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcela rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 389742 z 28.07.2016

Błyskawiczna dostawa zamówionego towaru. Duży wybór w sklepie, napewno jeszcze skorzystam:)

zakupy: Bigownica i trymer w jednym; lipiec 2016

plusy: Bogata oferta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 388922 z 19.07.2016

duży asortyment, szybka wysyłka

zakupy: ozdoby do cardmaking-u; lipiec 2016

plusy: duży wybór asortymentu

minusy: mała ilość poszczególnych sztuk towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 388914 z 18.07.2016

duży wybór, szybka dostawa

zakupy: papier dwustronny, narożniki; lipiec 2016

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aNIA rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 388674 z 16.07.2016

SKLEP BOGATO ZAOPATRZONY, FAJNA PROMOCJA POZA TYM STRONA BARDZO PRZEJRZYSTA:) POLECAM ab

zakupy: PAPIERY, STEMPLE; lipiec 2016

plusy: WITRYNA

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena Macek rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 388218 z 11.07.2016

Wybrałam ten sklep ponieważ jako jedyny miał na daną chwilę produkt który mnie interesował. Oczywiście sklep spełnił moje oczekiwania. Funkcja powiadom o dostępności jest bardzo dobrym pomysłem.

zakupy: Magnetyczny Trymer (+8 Ostrzy), Lemonade Stand - Cream Pop, ; lipiec 2016

plusy: szybkość, informacja o dostępności produktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 388138 z 10.07.2016

wybrałam sklep z powodu dużego asortymentu interesujących mnie artykułów.

zakupy: kwiaty Prima; lipiec 2016

plusy: miła profesjonalna obsługa, szybka wysyłk towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

macarena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 385830 z 15.06.2016

Jako jedyny sklep w PL posiadał produkt, którego szukałam i do tego w promocyjnej cenie. Lepiej być nie mogło!

zakupy: Pudry Magicals; czerwiec 2016

plusy: szybkość działania, uprzejmy kontakt, bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER