Odzież damska i męska oraz dla dziecka i bielizna.
Sklep BonPrix.pl

Kontakt

tel. 42 649 49 49
Łódź

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 18
Podsumowanie

BonPrix.pl > Opinie klientów

Sklep BonPrix.pl - monitorowana jakość obsługi

  40% - kontakt i obsługa

  60% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 31 opinii klientów w tym 36% pozytywnych.

Wystaw opinię

babagulas nie poleca BonPrix.pl opinia nr 407250 z 07.03.2017

Zakupy w tym sklepie robie raz co jakis czas. Albo online od innych sprzedawcow, albo bezposrednio na polskiej stronie. Tym razem, az musze wystawic negatywa. Z ubraniami w internecie jest jak na loterii, uda ci sie trafic lepsza sztuke albo i nie. I jakos zazwyczaj mialam z ta firma szczescie, i trafialam na porzadne ubrania/ buty. Jednakze opinie wystawiam z innego powodu. Ktos w firmie, wysylajac moja paczke, zmienil kod pocztowy. Domyslam sie, ze mial dobry zamiar jako, ze nazwa miejscowosci /nazwy poczty ulegla zmianie.. Jednakze zmieniajac kod - zupelnie zmienil adresata! Tak tez paczka nie dotarla do mnie, zostala zwrocona do nadawcy. W tym przypadku, zamowione rzeczy z tymczasowych obnizek i ostatnie sztuki zostaly utracone - domyslam sie, ze bezpowrotnie. Czekam aktualnie na zwrot pieniedzy. Mam nadzieje, ze nie zajmie to znowu duzo czasu, bo sama przesylka trwala ponad tydzien. No i kontakt.. Kontakt bynajmniej oschly - by nie powiedziec, niesympatyczny. Odpowiedzi na maile sa, w dosc szybkim czasie, ale pozostawiaja niesmak i brak checi to kontynuacji konwersacji czy zakupow. Podsumowanie- zbedne zamieszanie. Brak checi interwencji lub zainteresowania klientem. Strata czasu i ostatecznie pieniedzy. W ten sposob traci sie klientow.

zakupy: bielizna; marzec 2017

plusy: duzy wybor

minusy: komunikacja!!, terminy, balagan, nierzetlnosc

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga nie poleca BonPrix.pl opinia nr 286381 z 08.04.2014

Chce sie podzielic moja opinia na temat firmy bonprix. Po dluzszym okresie niezamawiania ludzilam sie, ze firma sie poprawila. Teraz za to place. 2 kwietnia zlozylam zamowienie platne z gory, niestety zorientowalam sie, ze profil zawiera stare dane adresowe. Poprawilam je w systemie, po czym zadzwonilam do bonprixu. Poinformowano mnie, ze nowy adres jest zaktualizowany. Dla pewnosci napisalam maila i dostalam pisemne potwierdzenie, ze dane adresowe zostaly zmienione. Wiec z ulga czekalam na realizacje zamowienia. Dzisiaj dostalam maila, ze paczka zostala wyslana na STARY adres. Zadzwonilam do firmy i najpierw sie okazalo, ze mojego zamowienia wogole nie ma w systemie, potem nagle sie okazalo, ze mam nowy numer klienta po zmianie adresu. W tej chwili pracownicy, ktora wyslala mi potwierdzenie nie ma, pieniadze z konta juz sciagniete, ciuchy wyslane zostaly na adres, pod ktorym nie mieszkam od X lat mimo, ze firma zapewnila mnie dwuktornie, ze wszystko zostalo poprawione w systemie. Mam sobie czekac, az paczka wroci do bonprixu z poczty i wtedy dostane pieniadze z powrotem. Ewentualnie moge zlozyc nowe zamowienie i wybulic dwa razy ta sama kwote, moge sobie rowniez napisac maila z zazaleniem. Ciekawa jestem rowniez, czy pieniedze zostana zwrocone sprawnie, czy tez bede musiala walczyc o zwrot. Uwazam to za absolutny brak profesjonalizmu, typowe rozkladanie rak i brak jakiejkolwiek woli znalezienia rozwiazania (np. przekierowania paczki lub NATYCHMIASTOWY zwrot pieniedzy), nawet jak sie skopalo sprawe!!! NIGDY wiecej nie zamowie nic w tej firmie i mam nadzieje, ze moj przypadek posluzy za przestroge dla innych!

zakupy: koszulki, legginsy; kwiecień 2014

plusy: w tej chwili zero zalet dla mnie

minusy: komunikacja, balagan, nierzetlnosc

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa nie poleca BonPrix.pl opinia nr 232205 z 19.07.2013

Lubię zakupy przez internet. Są wygodne, robię je rozważnie i jak dotąd byłam zadowolona. Jednak Bon prix ostatnio bardzo mnie zawiódł. Kupowałam u nich kilka razy i większość rzeczy nadawała się do użytku, chociaż nieścisłości z rozmiarami były od dawna. Czasami też kolory nie były takie, jak na zdjęciach. No i oczekiwanie było długie. Do tego jednak już się przyzwyczaiłam. Ostatnio jednak zrobili mi fatalnego psikusa. Zamówiłam kostium kąpielowy, nauczona doświadczeniem odpowiednio wcześniej, żeby mieć go na urlop w sierpniu, a tu niespodzianka, dwie spódniczki z podkoszulka! Pan z reklamacji najpierw nabił mi rachunek, bo musiałam muzyczki wysłuchiwać, zanim odebrał telefon, a potem stwierdził, że nic to, że bon prix się pomyliło. Przecież mogę zwrócić, na mój koszt, czego nie zamówiłam, a potem zamówić kostium jeszcze raz, znowu z kosztami przesyłki. I może mi go przyślą, ale nie wiadomo kiedy, a może wcale nie, bo choć na stronie jest dostępny, to panu się zdaje, że go nie ma. To, że w sumie wystrychnęli mnie na dudka i zrobili kłopot przed urlopem nie wywarło na panu wrażenia. Szanująca się firma, jeśli popełni pomyłkę, która stanowi dla klienta problem, rozwiązuje go tak, żeby żeby ten problem zminimalizować, a nawet klientowi udzielić rekompensaty. Ale nie bon prix! Nie polecam tego sklepu!

zakupy: kostium kąpielowy; lipiec 2013

plusy: duży wybór towarów

minusy: lekceważenie klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniela nie poleca BonPrix.pl opinia nr 212465 z 15.04.2013

Zamowilam kilka artykulow bonprix wiecej niz miesiac temu, dostalam maila z informacja ze "Paczka z Twoim zamówieniem została nadana". Czekalam caly czas az dzisiaj sprawdzalam konto i zauwazylam ze zrobili mi przelew i nie poinformawali mnie o tym. Co za brak profesjonalizmu. Nigdy wiecej nic nie zamowie z bonprix. Dziekuje ze tak traktujecie wszych klientow!!! Nawet maila nie mozecie wysylac (sprawdzalam nawet w spam, zeby nie bylo ze jakos gdzies sie ten mail zgubil. Nr telefonu tez maja a wiec....). No comment i bez zakupok z bonprix.

zakupy: suknia, bluzka, sweter; marzec 2013

plusy: nie mam zdania

minusy: BRAK PROFESJONALIZMU, brak kontaktu,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mArki rekomenduje BonPrix.pl opinia nr 164653 z 04.10.2012

jestem klientką ich od połowy lat 90tych-bodajże zaraz po tym jak sie pojawili czyli jakieś 15-16lat i nie ukrywam, ze z roku na rok jest coraz gorzej, obsługa fatalna no i jakość tych produktów leci na szybciorem , obecnie coraz żadziej zamawiam, bo dosłownie przy każdym zamówieniu jest jakiś problem i koszmarny czas oczekiwania-2miesiące gdzie w zamówieniu był opsi"do 4tygodni"!!! grubo się zastanawiam czy z nich nie zrezygnować, poniewz odkąd wszystkie towary są w jednej cenie to koszmarnie drogo jest i za top bawełniany z krótkim rękawem chcą 70zł. a to lekka przesada, no i ta nowa strona to już całkiem porażka, nic nie da się obejrzeć w zaden sposób, powiem tak, mogę polecić bonprix ze względu na stare dobre czasy i czasem jeszcze fajny produkt sie trafi.

zakupy: sukienki, topy, bluzki, jeansy swetry; październik 2012

plusy: obecnie żadnych zalet

minusy: komunikacja, terminy, jakość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

emilka nie ma zdania o BonPrix.pl opinia nr 161961 z 24.09.2012

Jestem wielokrotną i wieloletnią klientką Bon Prix. Ale zawsze kiedy są jakieś promocje w tej firmie to wiąże się z nieporozumieniami . Ostatnio zamawiałam towar przez internet i chciałam skorzystać z oferty darmowej przesyłki. Niestety , jak zawsze widoczne było okienko do wpisania kodu rabatowego , tak akurat tym razem takiego w ogóle nie było. Pani z obsługi z którą rozmawiałam nie chciała mi nawet w to uwierzyć ani pomóc . Jestem tą sytuacją bardzo zniesmaczona . Tym bardziej , że jestem naprawdę długoletnią klientką .

zakupy: wiele różnych towarów; wrzesień 2012

plusy: Towar mają w miarę dobry

minusy: niemiła obsługa i oszukują w cenach- w katalogu ta sama

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia rekomenduje BonPrix.pl opinia nr 139157 z 10.07.2012

Zamówiłam w sumie 3 sukienki. Pierwsza przyszła po tygodniu, a druga po dwóch (miały przyjść po 3-4 tygodniach), trzecia po niecałym tygodniu. Zgodnie z poradami na stronie BonPrix wszystkie kupiłam o rozmiar mniejsze i okazały się rewelacjne! Wyglądają identycznie jak na zdjęciu,są miłe w dotyku, długość przy moim wzroście (160cm) do kolan.

zakupy: 903117 916360 973013; czerwiec 2012

plusy: szybkość dostawy, zgodność towaru z ofertą katalogową

minusy: brak sklepu stacjonarnego,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Uwaga ! nie poleca BonPrix.pl opinia nr 94142 z 24.01.2012

Tandetny towar ! Materiał bardzo niskiej jakości, chińska szmatka jest 100 razy lepsza, widziałam u znajomej i dobrze, że na czas się zorientowałam i nie kupiłam tego szmelcu, po praniu do wyrzucenia – odradzam kupna lepiej czytać opinie zanim dokonamy zakupu drogie damy ! A jak dodamy fatalną, nieprofesjonalną i opieszałą obsługę Klienta, który to ma do czynienia z żenadą tej firmy i wysyłkę po 39 dniach od zamówienia, a także bezradność i kpinę pani Ewy B. od ważnych spraw tej firmy to już wszystko mówi za siebie – BEZNADZIEJNY SKLEP, OBSŁUGA i TOWAR !!! - odradzam w 100 % jak na allegro typowy negatyw !!!. Pozdrawiam też i ostrzegam ludzi uczciwych.

zakupy: sukienki; grudzień 2011

plusy: brak

minusy: ignorowanie Klienta i tzw. olewka dot. obsługi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

UWAGA ! nie poleca BonPrix.pl opinia nr 94141 z 24.01.2012

Tandetny towar ! Materiał bardzo niskiej jakości, chińska szmatka jest 100 razy lepsza, widziałam u znajomej i dobrze, że na czas się zorientowałam i nie kupiłam tego szmelcu, po praniu do wyrzucenia – odradzam kupna lepiej czytać opinie zanim dokonamy zakupu drogie damy ! A jak dodamy fatalną, nieprofesjonalną i opieszałą obsługę Klienta, który to ma do czynienia z żenadą tej firmy i wysyłkę po 39 dniach od zamówienia, a także bezradność i kpinę pani Ewy B. od ważnych spraw tej firmy to już wszystko mówi za siebie – BEZNADZIEJNY SKLEP, OBSŁUGA i TOWAR !!! - odradzam w 100 % jak na allegro typowy negatyw !!!. Pozdrawiam też i ostrzegam ludzi uczciwych.

zakupy: sukienki; grudzień 2011

plusy: brak :(

minusy: ignorowanie Klienta i ole... go :(

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka nie poleca BonPrix.pl opinia nr 90068 z 07.12.2011

Nikomu nie polecilabym tego sklepu. Zamowilam dwie zeczy,bluzke szara w panterke rozmiar 6 a otrzymalam pomaranczowa o rozmiarze 16 nawet dla mojej babci za duza i spodniczke,otrzymalam calkiem inna niz zamawialam rozmiar ok

zakupy: Odziez; listopad 2011

plusy: zadne

minusy: niedokladna realizacja zamowien

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Endriu... rekomenduje BonPrix.pl opinia nr 83844 z 06.09.2011

Szukałem spodni dżinsowych, dobrej jakości i cenie.Znalazłem właśnie tu.Dobra współpraca przy zamówieniu, otrzymałem bonus 20 zł., i zostałem Klubowiczem.Me zadowolenie jest i polecam innym osobom, które są zainteresowane zamówieniem i dokonaniem zakupu...

zakupy: spodnie dżinsowe; sierpień 2011

plusy: Bardzo dobry towar i zadowalająca cena...

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kassiek nie poleca BonPrix.pl opinia nr 81119 z 21.07.2011

Kupiłam pare rzeczy i nie polecam. Nie dość że zadzwoniłam i pani powiedziałą że zamówienie zostanie usunięte po godzinie 14 i wtedy moge złożyć prawidłowe to dziś przyszła mi paczka ale z starego zamówienia które miało być usunięte i zamiast jednego bikini wsadzili mi jakąś sukienke babciną pewnie za kwote tamtego bikini.A tamtego zgodnego zamówienia do tej pory nie ma gdzie mineło 3 tyg. Odesłałam i dzwoniłam. Obsługa nie miła i zero kwalifikacji. Jeszcze mam pytanie czy wysyłaliście fakxem potwierdzenie wysłanej paczki albo kopie karteczki zwrotu towaru? ODRADZAM TEN SKLEP.ŻAL

zakupy: Bikini/strój kąpielowy; lipiec 2011

plusy: brak

minusy: wszystko nie tak jak trzeba

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula nie poleca BonPrix.pl opinia nr 63766 z 28.10.2010

Ja czekam na sukienkę zamówioną 24 września do dziś! Odpisali dopiero na 3go emaila ode mnie czy w ogóle zamierzają się zainteresować moim zamówieniem. A co odpisali, CYTUJE "spodziewają się tego towaru gdzieś na początku listopada i wtedy ewentualnie zostanie zrealizowane" Rozumiem, że to taaaaak "ekskluzywna marka ", że każą czekać na swoje ciuchy tak długo. Do tego są bezczelni. To na pewno moja ostatnio przygoda z BONPRIXEM. i nie polecam.

zakupy: Sukienka; wrzesień 2010

plusy: żadne

minusy: brak realizacj zamóienia, olewający stosunek, brak konta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

shopoholiczka nie poleca BonPrix.pl opinia nr 62881 z 14.10.2010

Nigdy więcej nic nie zamówię w tym sklepie i wszystkim innym również odradzam. Zamówiłam 3 sukienki, przyszła tylko 1. Po miesiącu dzwonię na infolinię, żeby się dowiecdzieć kiedy przyjdzie reszta zamówienia i dowiadjuję sie, że w najbliższych dniach mieli mi wysłać informację, że pozostałych 2 sukienek już nie mają. Sprawdzam na stronie internetowej i w katalogach, a tam sukienki nadale są dostępne w tych rozmiarach i kolorach jakie zamawiałam. Jakość ubrań przecientna (na zdjęciach wyglądają o wiele lepiej niż w rzeczywistości), w tej cenie można kupić lepsze rzeczy w innych sklepach. Rozmiarówka zawyżona o 2 rozmiary. Ubrania podane w ofercie sa faktycznie nie dostępne, bo jak dowiedziałam się na infolinii srtona nie jest na bieżąco aktualizowana. To był mój pierwszy i ostatni zakup w bon prix.

zakupy: sukienki; wrzesień 2010

plusy: brak

minusy: brak towaru w magazynach, zła rozmiarówka,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nina nie ma zdania o BonPrix.pl opinia nr 62437 z 08.10.2010

Zdziwiły mnie opinie innych klientek BonPrix o nieuprzejmości obsługi, trudnościach z kontaktem itp. Chyba że ja miałam wyjątkowe szczęście. Dzwoniłam tam kilka razy i za każdym razem bez problemów. Obsługa miła i pomocna (rany, brzmię jak reklama sklepu:)). Na realizację czeka się do 3 tyg - ja dostałam po 2 tyg. No i dostałam WSZYSTKO, co zamówiłam, takie jak zamówiłam. Co do zamówionych ciuchów, to - cóż - jaka cena, taka jakość. Zamówiłam towar za przeszło 900,00zł, a odesłałam za ponad 300,00. Spodnie były za małe i źle leżały, sukienka okazała się szmatką, jedna tunika wyglądała tandetnie (pozostałe tuniki nawet fajne), 2 bluzki były słabej jakości. Ale pozostałe rzeczy: sukienka, reszta tunik i 3 bluzki bardzo mi się podobają. Z rozmiarem ciężko trafić. To podobno numeracja niemiecka i nie ma co sugerować sie podaną tabela rozmiarów, tylko zamawiać przynajmniej o numer mniejsze. Ja noszę roz.38, zamawiałam 36/38. Niektóre pasowały, niektóre lepiej wyglądałyby mniejsze. Generalnie z rzeczy, które sobie zostawiłam, jestem zadowolona, ale chyba więcej nie złożę tam zamówienia.

zakupy: bluzki, tuniki, sukienki, spodnie; wrzesień 2010

plusy: możliwość zrobienia zakupów bez wychodzenia z domu

minusy: problemy z rozmiarami i kolorami (niezawsze takie jak w

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

posterunkowy nie poleca BonPrix.pl opinia nr 60737 z 11.09.2010

Niestety ten sklep to jakieś nieporozumienie! zaczęło się od tego, że kupując przez internet nie mogłem ustalić, jakiej wielkości jest prześcieradło, ponieważ były tam tylko kody rozmiaru, natomiast zero informacji, co się za nimi kryje. Zadzwoniłem na infolinię, gdzie jedna pani przez kilka minut próbowała coś ustalić, aż w końcu poddała się i odłożyła słuchawkę (kolejny raz nie udało mi się już połączyć z infolinią). W końcu przyszła paczka (szła jakoś z dwa tygodnie). Oczywiście nie dostałem wszystkiego, co zamawiałem i nikt mnie o tym wcześniej nie poinformował, ale najciekawsze jest to, co znalazłem w środku :) - kąpielówki dla dwulatka zamiast w podanym przeze mnie rozmiarze (zresztą na karcie zamówienia dołączonej do paczki rozmiar był prawidłowy, więc nie wiem, kto to pakował.... może to miał być żart taki... - spodni dżinsowych brak - dojdą w ciągu 4 tygodni - tylko że tym razem boję się nawet jechać na pocztę, żeby nie odebrać sukienki ciążowej - poduszka super wspaniała, niezwykła i czadowa za 129 zł Secret Spring okazała się totalnym bublem, którego nie chcę za darmo (ale tu przynajmniej dostałem to co zamówiłem sobie) - prześcieradła - na karcie zakupów dwa i za tyle zapłaciłem - w środku jedno (a jaki to jest rozmiar? nie wiem, czy mnie lub sklepowi kiedykolwiek uda to się ustalić. Na szczęście za duże a nie za małe :) Generalnie 3/4 zamówionych przedmiotów odesłałem. Nie wiem tylko jeszcze, czy ktokolwiek będzie miał chęć się ze mną rozliczyć. W skrócie: Porażka. Żenada. Złodziejstwo.

zakupy: bokserki, szorty kąpielowe, dżinsy, podu; sierpień 2010

plusy: brak

minusy: nieterminowość, towar niezgodny z zamówieniem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje BonPrix.pl opinia nr 54028 z 14.05.2010

Podobała mi się oferta

zakupy: Spodnie, bluzki i bluzy; marzec 2010

plusy: Wygoda zakupu

minusy: Nie zawsze oferta jest aktualna ale sklep dosłał brakują

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje BonPrix.pl opinia nr 53860 z 12.05.2010

Moim zdaniem jest to najlepsza firma sprzedaży wysyłkowej w Polsce.Kupuję w niej już od dziesięciu lat.Zawsze obsługa telefoniczna jest miła, udziela mi informacji na temat zamawianych rzeczy.W przypadku zwrotu towaru natychmiast otrzymuję zwrot pieniędzy.

zakupy: kupuje ubrania, artykuły do domu, buty; maj 2010

plusy: możliwość dokonania zakupu bez wychodzenia z domu

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia Sz nie poleca BonPrix.pl opinia nr 51400 z 02.04.2010

Rozmiarówka zupełnie nie zgadza się z tym co przychodzi. Sukienki są o dobre 2 nr za duże. Tylko 1 z 4 wygląda tak jak na zamieszczonym zdjęciu, reszta jest innego kroju i dołączone do nich informacje, że nie mieli takich jak zamówiłam to wysłali mi podobne, abym nie musiała długo czekać. Wszystkie do zwrotu, ciekawe ile będę musiała czekać na zwrot pieniędzy? Stanowczo odradzam zakupy w Bon Prix .

zakupy: Sukienki; marzec 2010

plusy: ładne zdjęcia w katalogu

minusy: nic co widać w katalogu nie pokrywa się z rzeczywistości

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona nie poleca BonPrix.pl opinia nr 50861 z 25.03.2010

Oferta sklepu bywa ciekawa, ale obsługa wręcz przeciwnie. Zdecydowany brak szacunku do klienta, co w efekcie przekłada się na zyski sklepu. Kontakt telefoniczny bardzo trudny, telefony są ignorowane, a odebrane obsłużone w sposób niegrzeczny, udzielane są niezgodne z prawdą informacje. Realizacja zamówień chyba przypadkowa, nic się nie zgadza z regulminem ( zresztą trabela rozmiarów też się nie zgadza). Ostatnio odebrałam paczkę z towarem którego nie zamawiałam. Towar dostałam za 400zł a zapłaciłam za paczkę 150 zł. Napisałam do sklepu z zapytaniem co mam zrobić, do dziś nikt nie raczył odpisać. Działalność tego sklepu to wielka kpina i pomyłka!!!

zakupy: od lutego towaru jeszcze nie otrzymałam; marzec 2010

plusy: brak

minusy: lekceważenie klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER