Głośniki, wzmacniacze, radia samochodowe, oraz inne akcesoriów car audio.
Sklep Elektrodor.pl

Kontakt

tel. 22-674-30-15
Warszawa

Popularne produkty

CAR AUDIO

Popularne marki

Powe, Sinuslive, Connection audison, Hertz, Mac audio, Magnat, Hollywood energetic, Silicon, Jbl, Rockford fosgate, Clarion, U-dimension, Alpine, Phonocar, Helix

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 55
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Elektrodor.pl > Opinie klientów

Sklep Elektrodor.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  94% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.02.2010r i posiada 55 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Aneta rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 437026 z 28.06.2018

Rzetelna informacja o produkcie,ekspresowa wysyłka, przystępna cena - POLECAM .

zakupy: Dystanse do głosników; czerwiec 2018

plusy: Szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 418130 z 16.08.2017

Jako jedyny sklep internetowy miał to co potrzebowałem w rozsądnej cenie

zakupy: antena ze wzmacniaczem; sierpień 2017

plusy: dostępność produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Snoopiks rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 404810 z 03.02.2017

Kusząca oferta. Dostawa na drugi dzień. Rzetelny sprzedawca

zakupy: Ramka do radia 1 din; luty 2017

plusy: Szybkość obsługi,cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szof_szoferak rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 354737 z 09.09.2015

Szukałem konkretnego towaru i tylko ten sklep oferował towar którego poszukiwałem w rozsądnej cenie, koszt przesyłki też taniej niż ogólnie w zakupach internetowych, natomiast realizacja zamówienia wręcz błyskawiczna, wtorek zamówienie środa towar doręczony.

zakupy: antena do samochodu; wrzesień 2015

plusy: same pozytywy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 339061 z 16.04.2015

Wybrałem ten sklep ze względu na niskie ceny, spełnili moje oczekiwania w 100% Wysoka Jakość i Szybka wysyłka!! POLECAM ten sklep w 100%

zakupy: ZŁĄCZE ADAPTER PARROT Opel Insignia Astra po 2010 #924; kwiecień 2015

plusy: szybka wysyłka

minusy: Brak informacji o wysyłce i numerze przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lata rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 337321 z 31.03.2015

Niska Cena, Wysoka Jakość, Dobry kontakt i Szybka wysyłka!

zakupy: Kabel KICX RCA05; marzec 2015

plusy: Dobry kontakt szybka wysyłka

minusy: Brak informacji o wysyłce i numerze przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 334545 z 10.03.2015

towar zamówiony wczoraj dziś jest u mnie ... zostałem zaskoczony niesamowicie tak być nie może jeszcze troszkę a szybciej będzie wyklikać przez internet zamiast iść do sklepu po bułki Podsumowanie: tempo realizacji - ZAWROTNE! cena - POWALAJĄCA jakość - ZASKAKUJĄCA (patrząc na cenę spodziewałem się kiepskiej jakości - nabyłem dwie sztuki aby ewentualnie sklecić z nich jedną - i znowu wpadką mam dwie naprawdę dobrej jakości anteny)

zakupy: Antena na błotnik MERCEDES W201 (190); marzec 2015

plusy: szybkość działania

minusy: brak informacji że towar jest naprawde dobrej jakości

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 324089 z 19.12.2014

Miło, konkretnie i szybko.

zakupy: Akcesoria CAR AUDIO; grudzień 2014

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pyzio300 rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 302441 z 23.07.2014

tylko w tym sklepie był przedmiot którego potrzebowałem.Poza tym błyskawiczna przesyłka.Gorąco polecam.

zakupy: ramka radia renault scenic; lipiec 2014

plusy: błyskawiczna przesyłka

minusy: spory koszt wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 297289 z 20.06.2014

Dobry kontakt, ekspresowa wysyłka. Polecam :)

zakupy: Ramka radiowa Ford Focus; czerwiec 2014

plusy: Szybka wysyłka.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SKUTERY-SERWIS P rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 282229 z 13.03.2014

Tanio - Szybko - Zgodne z zamówieniem. Tak trzymać ! :)

zakupy: Części elektro.; marzec 2014

plusy: CENA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GrzesiekP rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 278457 z 19.02.2014

Bardzo szybka i sprawna wysyłka, towar dobrej jakości w bardzo dobrych cenach, sprawny kontakt z pracownikami sklepu.

zakupy: głośniki samochodowe; luty 2014

plusy: obsługa, dobra jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 267229 z 19.12.2013

Dostępność rzadkich towarów po przystępnej cenie. Szybka realizacja. Bardzo dobre zabezpieczenie towaru w paczce.

zakupy: Ramka maskująca; grudzień 2013

plusy: Dostępność towaru, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotrekk rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 264813 z 10.12.2013

szybka wysyłka, wszystko sprawnie

zakupy: HERTZ DCX 170.3; grudzień 2013

plusy: szybka wysyłka, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 262273 z 30.11.2013

Dobre ceny, szybka i bezproblemowa wysyłka. Polecam gorąco

zakupy: Głośniki GMS 1765N; listopad 2013

plusy: szybka wysyłka, brak zbędnych formularzy, dobre ceny

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 260757 z 24.11.2013

Towar zgodny z opisem , szybka wysyłka.

zakupy: Dystans pod głośniki do mercedesa W202 C; listopad 2013

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 259233 z 19.11.2013

Atrakcyjna cena za oferowany towar ! Bardzo szybka wysyłka, towar dotarł bez uszkodzeń. Polecam

zakupy: Mata GSM-08 Super Light oraz Mata GMS-01; listopad 2013

plusy: Szeroki zakres oferowanego towaru oraz CENA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbigniew rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 255517 z 31.10.2013

Sklep wybrałem ze względu na rodzaj oferowanego towaru. Wybrany towar spełnił w pełni moje oczekiwania z czego jestem bardzo zadowolony.

zakupy: maty dźwiękochłonne; październik 2013

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorzt5 rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 248257 z 30.09.2013

Sklep wybrany ze względu niskie ceny i dobrą ofertę , bardzo szybka wysyłka

zakupy: Kenwood KDC-317UR; wrzesień 2013

plusy: niskie ceny dobra oferta i szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 243441 z 10.09.2013

Sklep wybrałem z uwagi na korzystne ceny, jestem pod wrażeniem bardzo szybkiej wysyłki (zamówienie w niedzielę o godz. 14, paczka doręczona we wtorek o godz. 8.30). Brak zastrzeżeń

zakupy: głośniki + wzmacniacz; wrzesień 2013

plusy: Szybkość realizacji, dobre ceny

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER