Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 392
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 394 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 355757 z 18.09.2015

Super obsługa, błyskawiczna dostawa i towar zgodny z zamówieniem. Serdecznie polecam.

zakupy: pierścionki; wrzesień 2015

plusy: dbałość o klienta

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Legance.pl opinia nr 355737 z 18.09.2015

Tania, dobrej jakości biżuteria. Szybka wysyłka. Polecam.

zakupy: kolczyki; wrzesień 2015

plusy: dobra jakość towaru, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Legance.pl opinia nr 352505 z 19.08.2015

W sklepie Legance pl robiłam zakupy kilkakrotnie - na początku bez rejestracji. Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi, jak i biżuterii, którą kupowałam. Obsługa jest profesjonalna, można się skontaktować w dowolny sposób - zarówno mailowo jak i telefoniczne. Towar jest wysyłany ekspresowo, po potwierdzeniu zamówienia. Oferowane produkty są takie, jak przedstawione w ofercie sklepu i co ważne, są dokładnie opisane. Zarejestrowałam się jako stały klient i z pełna świadomością mogę polecić zakupy w tym sklepie. I jeszcze jedna uwaga - nawet bez rejestracji przyznawane są rabaty po pierwszym zakupie. Super!

zakupy: kloczyki, łańcuszek, zawieszka srebro; sierpień 2015

plusy: Profesjonalizm, szybkość realizacji zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje Legance.pl opinia nr 352497 z 18.08.2015

Znalazłam moje ukochane kolczyki, które dostałam rok temu i je zgubiłam. Tutaj były identyczne. Spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: kolczyki srebrne z cyrkonią; lipiec 2015

plusy: błyskawiczna wysyłka ,atrakcyjne ceny

minusy: zdjęcia srebra na białym tle

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Legance.pl opinia nr 352401 z 18.08.2015

Wybrałam ten sklep ze względu na przystępność cen. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: kolczyki złote koła i złota bransoletka; sierpień 2015

plusy: ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Legance.pl opinia nr 352365 z 18.08.2015

Zakup trafiony sklep jak najbardziej polecam.

zakupy: kolczyki czarne z cyrkoniami; sierpień 2015

plusy: czas realizacji zamówienia towar zgodny z zamówieniem

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Legance.pl opinia nr 349185 z 15.07.2015

Od roku regularnie kupuję w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona z jakości towaru oraz bardzo rzetelnej i miłej obsługi.

zakupy: Łańcuszek złoty; lipiec 2015

plusy: Dbałość o klienta. Błyskawiczna i bezpłatna przesyłka.

minusy: Nie ma wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Legance.pl opinia nr 349153 z 15.07.2015

Błyskawiczna obsluga, towar zgodny z opisem, przystępne ceny

zakupy: naszyjnik i bransoleta; lipiec 2015

plusy: niskie ceny, bardzo szczegółowe opisy biżuterii

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Legance.pl opinia nr 349145 z 15.07.2015

Szukałam bransoletki ze szmaragdami. Sklep Legance ma taką w ofercie. Dokonałam zakupu. Przesyłka szybko doszła. W paczce był też certyfikat potwierdzający oryginalność kamieni szlachetnych. Jestem zadowolona. Polecam :-)

zakupy: Bransoletka ze szmaragdami; czerwiec 2015

plusy: Certyfikaty, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

antuanetz rekomenduje Legance.pl opinia nr 349101 z 15.07.2015

Bardzo podoba mi się dbałość o klienta. Zakupy w tym sklepie to przyjemność. Ceny konkurencyjne. Szybka realizacja. Na pewno to nie ostatni mój zakup. Polecam !

zakupy: kolczyki; czerwiec 2015

plusy: przejrzysta strona internetowa, bardzo dobre ceny

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Legance.pl opinia nr 349069 z 15.07.2015

Odpowiedni dla mnie wybór i jakość produktów. Tak, spełnił moje oczekiwania.

zakupy: kolczyki i medalik; lipiec 2015

plusy: obsługa klienta, terminowość

minusy: może cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolanta rekomenduje Legance.pl opinia nr 349061 z 15.07.2015

szukalam okreslonej scicle bizuteri i taka znalazlam w sklepie legance,napewno jeszcze dokonam tu zakupow,przemila bezproblemowa obsluga,poszukuje jeszcze bransoletki,polaczonej z piersionkiem,bede tu zagladac.

zakupy: srebrny komplet; lipiec 2015

plusy: szybkosc,uprzejmosc,bezproblemowosc

minusy: brak wad:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Legance.pl opinia nr 349057 z 15.07.2015

Polecam ekspresową obsługę. Bezpiecznie i ładnie zapakowane. Zakupy robiłam kilkakrotnie kupując złotą i srebrną biżuterię.

zakupy: bransoletki, kolczyki, łańcuszki; czerwiec 2015

plusy: dostępność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra94 rekomenduje Legance.pl opinia nr 347849 z 02.07.2015

Szukałam bransoletki z naturalnymi szmaragdami dla mamy. Sklep Legance posiadał taką w ofercie. Dokonałam zakupu. Przesyłka dotarła szybko. Otrzymałam też certyfikat dotyczący szmaragdów. Mama jest zadowolona :-) POLECAM

zakupy: Bransoletka ze szmaragdami; lipiec 2015

plusy: Certyfikaty, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Legance.pl opinia nr 347233 z 27.06.2015

Sklep posiada piękne klipsy, o które w tych czasach bardzo trudno. Trafiłam na tą stronę w poszukiwaniach biżuterii dla mamy. Dzięki temu odkryłam, że nie tylko ten sklep ma piękne klipsy, ale również inną biżuterię. Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%. Jestem bardzo zadowolona. Na pewno skorzystam raz jeszcze.

zakupy: Klipsy; czerwiec 2015

plusy: wyjątkowa biżuteria

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Legance.pl opinia nr 346865 z 24.06.2015

Zamówiłam złotą bransoletkę na nogę, bransoletka super, bardzo szybka wysyłka. Bardzo miła obsługa. Polecam

zakupy: złota bransoletka na nogę; czerwiec 2015

plusy: towar zgodny ze zdjęciem, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Legance.pl opinia nr 346841 z 24.06.2015

Wybór sklepu - ze względu na dostępność kolczyków, które chciałam kupić i ich dobrą cenę. Jak najbardziej polecam.

zakupy: kolczyki; czerwiec 2015

plusy: Krótki czas realizacji.

minusy: Nie zauważyłam minusów.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Legance.pl opinia nr 346785 z 23.06.2015

to mój kolejny , udany zakup, biżuteria zawsze spełnia lub nawet przewyższa moje oczekiwania, ekspresowy termin realizacji,

zakupy: komplet biżuterii; czerwiec 2015

plusy: dobra cena, jakość produktów, szybka realizacja zamówien

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arla rekomenduje Legance.pl opinia nr 346777 z 23.06.2015

W ofercie sklepu znajdował się towar spełniający moje oczekiwanie i atrakcyjna cena.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym,przemiła obsługa w kontakcie telefonicznym.Mimo utrudnień z przelewem z mojej strony towar nadano licząc na moją uczciwość-co się dzisiaj rzadko zdarza.Gorąco polecam.Każdy znajdzie coś dla siebie i przede wszystkim będzie zadowolony.

zakupy: naszyjnik z zawieszkami; czerwiec 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

konnon02 rekomenduje Legance.pl opinia nr 346769 z 23.06.2015

Sklep posiada ciekawą ofertę biżuterii złotej i srebrnej. Oferta sklepu spełniła moje oczekiwania. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, towar bardzo dobrze zapakowany. Polecam sklep Legance.pl, dwukrotnie korzystałam z w/w sklepu.

zakupy: Złota bransoletka; czerwiec 2015

plusy: Miła i sprawna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER