Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 397
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 399 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 339277 z 17.04.2015

Super dokładny opis zgodny z rzeczywistym wyglądem bransoletki, konkurencyjne ceny i błyskawiczna wysyłka - to wszystko sprawia, że naprawdę warto odwiedzić sklep!

zakupy: bransoletka złota Verona; kwiecień 2015

plusy: konkurencyjne ceny, błyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia Sz. rekomenduje Legance.pl opinia nr 339185 z 17.04.2015

Wybrałam ten sklep ze względu na bardzo dobrą cenę i ciekawa ofertę, dobrze sfotografowane produkty i estetyczna stronę www. Kontakt ze sprzedającym okazał się bardzo profesjonalny, zaskoczyła mnie nie dość ze darmowa to jeszcze wyjątkowo szybka wysyłka. Została tez uwzględniona moja prośba odnośnie opakowania medalika. Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: złoty medalik z łańcuszkiem; kwiecień 2015

plusy: darmowa i szybka wysyłka, bardzo miła pani w obsludze,

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Legance.pl opinia nr 339073 z 16.04.2015

Jedynie w tej ofercie znajdował się towar, który spełnił moje oczekiwania.

zakupy: charms srebrny laptop; marzec 2015

plusy: Szybka realizacja

minusy: Pojedyńcze sztuki biżuterii

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

en rekomenduje Legance.pl opinia nr 339041 z 16.04.2015

tylko w tym sklepie znalazłam srebrny łańcuszek , który spełniał moje oczekiwania

zakupy: srebrny łańcuszek; kwiecień 2015

plusy: bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Legance.pl opinia nr 339005 z 15.04.2015

Kupuję w tym sklepie od dłuższego czasu i zawsze tutaj wracam ze względu na ciekawą ofertę, przystępne ceny, a przede wszystkim ze względu na Panią Bożenkę, która niezwykle dba o klienta.

zakupy: kolczyki; kwiecień 2015

plusy: Rzetelność, korzystne ceny, szybka wysyłka.

minusy: Dla mnie - absolutnie bez wad !!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Legance.pl opinia nr 338901 z 15.04.2015

Sklep poleciła mi koleżanka. Jestem bardzo zadowolona. Przystępne ceny, bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka i towar jak najbardziej zgodny z opisem. Gorąco polecam.

zakupy: Naszyjnik - 2szt; kwiecień 2015

plusy: szybkość działania

minusy: nie znajduję :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 338893 z 15.04.2015

To mój kolejny zakup w sklepie LEGANCE. Ponownie transakcja na najwyższym poziomie :)). Miły kontakt, wysyłka biżuterii w dniu zakupu, konkurencyjna cena, biżuteria bardzo dobrze opisana.

zakupy: złota bransoletka Verona; kwiecień 2015

plusy: dobre ceny, szybka wysyłka, rewelacyjny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

natalia rekomenduje Legance.pl opinia nr 338869 z 15.04.2015

Sklep polecila mi znajoma, ja tak samo jak i ona jestem bardzo zadowolona z zakupow, przesylka natychmiastowa, bezpiecznie zapakowana, towar doskonalej jakosci. POLECAM!

zakupy: zlote kolczyki; kwiecień 2015

plusy: wysoka jakosc towaru i obslugi

minusy: czasem brak jakiejs drobnostki w opisie (kontakt idealny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Regamo rekomenduje Legance.pl opinia nr 336577 z 26.03.2015

Zainteresowały mnie ciekawe wyroby za korzystną cenę

zakupy: Kolczyki; luty 2015

plusy: Szybka przesyłka ,żetelny kontakt ze sprzedawcą

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje Legance.pl opinia nr 336553 z 25.03.2015

sklep oferuje biżuterię bardzo wysokiej jakości

zakupy: medalion; marzec 2015

plusy: bardzo szybka i profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Legance.pl opinia nr 336533 z 25.03.2015

Wybrałam ten sklep,ponieważ zakupy w nim to ogromna przyjemność zarówno ceny są bardzo dobre jak i obsługa sklepu jest bardzo profesjonalna,a wysyłka błyskawiczna.Na pewno będę kontynuowała zakupy w Legance i polecam go wszystkim.

zakupy: bransoletka złota, łancuszek złoty; marzec 2015

plusy: uczciwość,zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

viola64 rekomenduje Legance.pl opinia nr 336497 z 25.03.2015

Sklep wybrałam zupełnie przypadkowo, ale muszę przyznać, że w zupełności spełnił moje oczekiwania.

zakupy: naszyjnik srebrny; marzec 2015

plusy: Duży wybór towaru, przystępne ceny, szybka wysyłka.

minusy: Nie mam negatywnych uwag!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lizzie94 rekomenduje Legance.pl opinia nr 336493 z 25.03.2015

Szukałam małych okrągłych kolczyków z cyrkoniami i w tym sklepie były w bardzo dobrej cenie.

zakupy: Kolczyki; marzec 2015

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Inna biżuteria często nie jest tak ładna jak gdzie indzi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Legance.pl opinia nr 336457 z 25.03.2015

Bizuteria jest bardzo dobrej jakosci zgodna z opisem tranzakcja przebiegla bardzo szybko bardzo mila i profesjonakna obdluga zarówno telefoniczna jak i elektroniczna bardzo polecam ten sklep

zakupy: Złoty naszyjnik serduszko z cyrkonią; marzec 2015

plusy: szybka tranzakcja i mila obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Legance.pl opinia nr 336453 z 24.03.2015

Dokonałam w Sklepie Legance kilka zakupów i chętnie tutaj wracam. Pełen profesjonalizm Sprzedającego, Jego uczciwość, bardzo miły kontakt ze Sprzedającym, super szybka wysyłka, to wszystko sprawia, że bardzo cenię zakupy w tym Sklepie. Każdemu Kupującemu życzę tak udanych zakupów i wspaniałych Sprzedających:)

zakupy: Srebrna bransoletka z krążkiem; marzec 2015

plusy: uprzejmość,uczciwość, profesjonalizm,ekspresowa wysyłka

minusy: zauważam same zalety, żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 334329 z 08.03.2015

Wyjatkowa bizuteria w atrakcyjnej cenie z blyskawiczna przesylka, polecam.

zakupy: bizuteria; luty 2015

plusy: atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ELŻBIETA rekomenduje Legance.pl opinia nr 333509 z 02.03.2015

SKLEP WYBRAŁAM PRZEZ INTERNET. JESTEM ZACHWYCONA PRZEMIŁĄ I PROFESJONALNĄ OBSŁUGĄ - POLECAM. OCZYWIŚCIE ,ŻE SPEŁNIŁ OCZEKIWANIA -WYSYŁKA SZYBKA.

zakupy: ZAWIESZKA ZŁOTA; luty 2015

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Legance.pl opinia nr 333473 z 02.03.2015

Sklep posiada atrakcyjne artykuły i zachęca niską ceną. Jakość na najwyższym poziomie. Ekspresowa dostawa. Dziękuję i polecam!

zakupy: komplet biżuterii srebrnej; luty 2015

plusy: atrakcyjny towar i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzzna rekomenduje Legance.pl opinia nr 333433 z 02.03.2015

Niskie ceny, wysokiej jakości produkty, szybka, rzetelna i bardzo pomocna obsługa. Nie jest to mój pierwszy zakup i na pewno nie ostatni.

zakupy: Złoty pierścionek przepleciony; luty 2015

plusy: niskie ceny, szybka i pomocna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 333425 z 02.03.2015

WYBRAŁAM TEN SKLEP PONOWNIE PONIEWAŻ ZA PIERWSZYM RAZEM BYŁAM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW W TYMŻE SKLEPIE .OBSŁUGA KLIENTA I SZYBKOŚĆ WYSYŁKI NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE

zakupy: srebrna bransoletka; luty 2015

plusy: EKSPRESOWA REALIZACJA ZAMÓWIENIA

minusy: JAK DLA MNIE BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER