Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 389
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 391 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Regamo rekomenduje Legance.pl opinia nr 336577 z 26.03.2015

Zainteresowały mnie ciekawe wyroby za korzystną cenę

zakupy: Kolczyki; luty 2015

plusy: Szybka przesyłka ,żetelny kontakt ze sprzedawcą

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje Legance.pl opinia nr 336553 z 25.03.2015

sklep oferuje biżuterię bardzo wysokiej jakości

zakupy: medalion; marzec 2015

plusy: bardzo szybka i profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Legance.pl opinia nr 336533 z 25.03.2015

Wybrałam ten sklep,ponieważ zakupy w nim to ogromna przyjemność zarówno ceny są bardzo dobre jak i obsługa sklepu jest bardzo profesjonalna,a wysyłka błyskawiczna.Na pewno będę kontynuowała zakupy w Legance i polecam go wszystkim.

zakupy: bransoletka złota, łancuszek złoty; marzec 2015

plusy: uczciwość,zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

viola64 rekomenduje Legance.pl opinia nr 336497 z 25.03.2015

Sklep wybrałam zupełnie przypadkowo, ale muszę przyznać, że w zupełności spełnił moje oczekiwania.

zakupy: naszyjnik srebrny; marzec 2015

plusy: Duży wybór towaru, przystępne ceny, szybka wysyłka.

minusy: Nie mam negatywnych uwag!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lizzie94 rekomenduje Legance.pl opinia nr 336493 z 25.03.2015

Szukałam małych okrągłych kolczyków z cyrkoniami i w tym sklepie były w bardzo dobrej cenie.

zakupy: Kolczyki; marzec 2015

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Inna biżuteria często nie jest tak ładna jak gdzie indzi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Legance.pl opinia nr 336457 z 25.03.2015

Bizuteria jest bardzo dobrej jakosci zgodna z opisem tranzakcja przebiegla bardzo szybko bardzo mila i profesjonakna obdluga zarówno telefoniczna jak i elektroniczna bardzo polecam ten sklep

zakupy: Złoty naszyjnik serduszko z cyrkonią; marzec 2015

plusy: szybka tranzakcja i mila obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Legance.pl opinia nr 336453 z 24.03.2015

Dokonałam w Sklepie Legance kilka zakupów i chętnie tutaj wracam. Pełen profesjonalizm Sprzedającego, Jego uczciwość, bardzo miły kontakt ze Sprzedającym, super szybka wysyłka, to wszystko sprawia, że bardzo cenię zakupy w tym Sklepie. Każdemu Kupującemu życzę tak udanych zakupów i wspaniałych Sprzedających:)

zakupy: Srebrna bransoletka z krążkiem; marzec 2015

plusy: uprzejmość,uczciwość, profesjonalizm,ekspresowa wysyłka

minusy: zauważam same zalety, żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 334329 z 08.03.2015

Wyjatkowa bizuteria w atrakcyjnej cenie z blyskawiczna przesylka, polecam.

zakupy: bizuteria; luty 2015

plusy: atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ELŻBIETA rekomenduje Legance.pl opinia nr 333509 z 02.03.2015

SKLEP WYBRAŁAM PRZEZ INTERNET. JESTEM ZACHWYCONA PRZEMIŁĄ I PROFESJONALNĄ OBSŁUGĄ - POLECAM. OCZYWIŚCIE ,ŻE SPEŁNIŁ OCZEKIWANIA -WYSYŁKA SZYBKA.

zakupy: ZAWIESZKA ZŁOTA; luty 2015

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Legance.pl opinia nr 333473 z 02.03.2015

Sklep posiada atrakcyjne artykuły i zachęca niską ceną. Jakość na najwyższym poziomie. Ekspresowa dostawa. Dziękuję i polecam!

zakupy: komplet biżuterii srebrnej; luty 2015

plusy: atrakcyjny towar i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzzna rekomenduje Legance.pl opinia nr 333433 z 02.03.2015

Niskie ceny, wysokiej jakości produkty, szybka, rzetelna i bardzo pomocna obsługa. Nie jest to mój pierwszy zakup i na pewno nie ostatni.

zakupy: Złoty pierścionek przepleciony; luty 2015

plusy: niskie ceny, szybka i pomocna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 333425 z 02.03.2015

WYBRAŁAM TEN SKLEP PONOWNIE PONIEWAŻ ZA PIERWSZYM RAZEM BYŁAM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW W TYMŻE SKLEPIE .OBSŁUGA KLIENTA I SZYBKOŚĆ WYSYŁKI NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE

zakupy: srebrna bransoletka; luty 2015

plusy: EKSPRESOWA REALIZACJA ZAMÓWIENIA

minusy: JAK DLA MNIE BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Legance.pl opinia nr 333421 z 02.03.2015

Zw względu na asortyment, który mnie zainteresował i dostępne ceny

zakupy: bransoletka srebrna z cyrkoniami; luty 2015

plusy: doskonały kontakt, dobre ceny, szybka wysyłka

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Legance.pl opinia nr 333413 z 02.03.2015

Szeroki wybór asortymentu i atrakcyjne ceny

zakupy: bransoletka srebrna; marzec 2015

plusy: Atrakcyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 333409 z 02.03.2015

Jestem pod wrażeniem kultury osoby obsługującej oraz profesjonalnego podejścia do klienta i transakcji. Właściwy kontakty, błyskawiczna wysyłka, biżuteria cudna. Zdecydowanie POLECAM !!!!

zakupy: pierścionek Verona; luty 2015

plusy: Pełen profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Legance.pl opinia nr 332733 z 24.02.2015

Witam serdecznie. Po raz kolejny wybrałam zakupy w Sklepie Legance ze względu na całkowity profesjonalizm Sprzedającego, Jego uczciwość, bardzo miłe podejście do klienta, ekspresową wysyłkę zakupionej biżuterii. Bardzo chętnie wracam na zakupy do tego Sklepu. Każda transakcja przebiegła bardzo pomyślnie i sprawnie. Moje wyrazy uznania i szacunku dla tego Sprzedającego. Każdemu Kupującemu życzę tak wspaniałych i udanych zakupów, jakich ja dokonałam w Sklepie Legance. Serdecznie pozdrawiam.

zakupy: Złoty naszyjnik z kółkiem Celebrytki.; luty 2015

plusy: ekspresowa wysyłka, uprzejmość,uczciwość, profesjonalizm

minusy: Nie posiada absolutnie żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Legance.pl opinia nr 331917 z 18.02.2015

Legance znalazłam gdy szukałam srebrnego łańcuszka o splocie kord, wysyłka nastąpiła natychmiast po wpłacie, łańcuszek został dostarczony w ładnym pudełeczku. Sam łańcuszek zgodny z opisem i zdjęciem, natomiast na największą uwagę zasługuje bardzo indywidualne podejście do klienta i po prostu przesympatyczna komunikacja mailowa. Życzyłabym sobie chociaż w połowie tak uprzejmych i zaangażowanych sprzedawców jak Pani, z którą miałam przyjemność kontaktu. Polecam !!!

zakupy: łańcuszek srebrny; luty 2015

plusy: niesamowicie spersonalizowane podejście do klienta

minusy: brak uwag!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bansheesv rekomenduje Legance.pl opinia nr 331897 z 18.02.2015

Wybrałem ten sklep ponieważ miał najniższą cenę towaru którego szukałem. Wisiorek okazał się bardzo dobrej jakości. Cena była niższa niż na stronie producenta. Wysyłka doszła błyskawicznie.

zakupy: Srebrny wisiorek; luty 2015

plusy: Cena towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Legance.pl opinia nr 331813 z 17.02.2015

Dobra cena, super kontakt, towar zgodny z opisem, polecam

zakupy: złoty pierścionek; luty 2015

plusy: prawdomówność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Legance.pl opinia nr 331549 z 15.02.2015

względu na bogatą ofertę i konkurencyjne ceny biżuterii.

zakupy: kolczyki, łańcuszek, branzoletka; luty 2015

plusy: Brak problemów z reklamacją. Biżuteria naprawdę piękna!

minusy: Można powiedzieć, że brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER