Oprogramowanie dla programistów i administratorów sieci oraz grafików komputerowych.
Sklep Soft.Ware.pl

Kontakt

tel. 22 487 94 22
Warszawa

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 102
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Soft.Ware.pl > Opinie klientów

Sklep Soft.Ware.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.08.2007r i posiada 102 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 94544 z 28.01.2012

Jak zwykle obsługa sklepu dołożyła starań abym otrzymał licencję na czas, pełen profesjonalizm, polecam.

zakupy: Intellij IDEA 11; styczeń 2012

plusy: Terminowość, kontakt z klientem

minusy: Mało atrakcyjna strona www

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mk rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 94416 z 27.01.2012

Kolejny zakup z oferty JetBrains - poprzednie zamówienia zrealizowane wzorowo.

zakupy: JetBrains WebStorm; styczeń 2012

plusy: Kontakt i obsługa, szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mk rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 94415 z 27.01.2012

Autoryzowany dystrybutor JetBrains. Jak zwykle ekspresowo i bezproblemowo.

zakupy: JetBrains dotCover Subscription Renewal; grudzień 2011

plusy: Kontakt i obsługa, szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mingos777 rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 93715 z 18.01.2012

Wybrałem przypadkowo. Szukałem konkretnego oprogramowania, nie konkretnego dystrybutora. Wszystko (jak na razie) jest OK. Zamówienie złożyłem i opłaciłem wczoraj wieczorem, dziś o 10 rano otrzymałem potwierdzenie e-mailem oraz zamówiony klucz licencyjny. Faktura VAT wraz z fizycznym nośnikiem danych mają do mnie dotrzeć w ciągu 3 dni.

zakupy: Licencja na JetBrains PhpStorm 3.0; styczeń 2012

plusy: natychmiastowa realizacja zmówienia

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MA rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 93245 z 12.01.2012

Autoryzowany pośrednik firmy Jetbrains, wielką zaletą jest możliwość uzyskania polskiej faktury VAT oraz płatność w złotówkach (kurs walutowy przeliczany wg kursu NBP w dniu zakupu). Brak zastrzeżeń - wszystko odbyło się w zgodzie z regulaminem. Bardzo szybki czas realizacji zamówienia.

zakupy: Licencje; styczeń 2012

plusy: Termin realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 92235 z 30.12.2011

Dystrybutor wykonał zamawianą usługę w pełni profesjonalnie.

zakupy: Licencje na oprogramowanie; grudzień 2011

plusy: polska fakutra VAT, szeroka oferta

minusy: brak zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PH rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 84067 z 09.09.2011

Miły kontakt, super-szybka transakcja. Perfekcyjna obsługa klienta!! Polecam!!

zakupy: JetBrains R# i dotCover; wrzesień 2011

plusy: cena, prędkość działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mk rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 79859 z 04.07.2011

Doskonały kontakt, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: JetBrains ReSharper License Upgrade; lipiec 2011

plusy: Kontakt i obsługa, szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 77092 z 17.05.2011

Sklep miał dobrą i najlepszą cenę ze wszystkich polskich ofert. Perfekcyjna obsługa klienta!!!

zakupy: oprogramowanie; maj 2011

plusy: bardzo dobra cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PiotrA rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 76996 z 16.05.2011

Znalazłem produkt w dobrej cenie, realizacja super szybka (mniej niż 24 godziny). Polecam.

zakupy: Oprogramowanie; maj 2011

plusy: dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 76136 z 29.04.2011

Dobry kontakt, bezproblemowa i szybka realizacja, polecam.

zakupy: JetBrains IntelliJ IDEA 10; kwiecień 2011

plusy: dobry kontakt, szybkość realizacji zamówienia

minusy: mało atrakcyjna strona www

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 76127 z 29.04.2011

Sklep godny polecenia. Realizacja zamówienia błyskawiczna.

zakupy: PhpStorm 2.0; kwiecień 2011

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KG rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 72488 z 28.02.2011

Odpowiedni zestaw produktów, ceny, dobry poziom obsługi. Szybka reakcja na potrzeby klienta.

zakupy: oprogramowanie firmy Telerik; luty 2011

plusy: Fachowa obsługa

minusy: niekompletna prezentacja oferowanych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 71266 z 11.02.2011

Skorzystałem z oferty internetowej. Polecam. Obsługa szybka i profesionalna. Zero problemów. Pełny kontakt

zakupy: Zend Studio 8; luty 2011

plusy: Szybka obsługa. Oferta aktualna.

minusy: Nie zauważono.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 66586 z 08.12.2010

Sklep został wybrany na podstawie internetowych poszukiwań dostawcy oprogramowania. Oczekiwania zostały spełnione w 100%

zakupy: zend 8 studio; grudzień 2010

plusy: profesjonalne podejście do klienta

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TSoft.pl rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 66464 z 07.12.2010

Szybko, sprawnie i profesjonalnie! 0 jakich kol wiek problemów. Nic tylko polecać :-)

zakupy: Zend Studio 8; grudzień 2010

plusy: Ogromna cierpliwość do moich pytań

minusy: Grafika sklepu mogła by być ładniejsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirvanos rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 58344 z 30.07.2010

Jedyny przedstawiciel w Polsce a pomimo tego baaardzo szybko dokonana transakacja. POLECAM ;)

zakupy: Zend Studio; lipiec 2010

plusy: Szybkość i automatyzacja

minusy: może ceny, ale to nie od nich zależne tylko od Zend.com

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 57778 z 20.07.2010

Szybko i porfesjonalnie. Polecam

zakupy: Telerik; lipiec 2010

plusy: Szybkość

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 56988 z 05.07.2010

Sklep Soft.Ware.pl jako jeden z niewielu posiadał interesujące mnie oprogramowanie w korzystnej cenie. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Polecam.

zakupy: ReSharper 5.0; lipiec 2010

plusy: szybka i bezproblemowa realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

T3 s.c. rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 55240 z 02.06.2010

dobry kontakt, szybka realizacja

zakupy: Red-Gate ANTS Profiler Pro; maj 2010

plusy: kontakt, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER