Oprogramowanie dla programistów i administratorów sieci oraz grafików komputerowych.
Sklep Soft.Ware.pl

Kontakt

tel. 22 487 94 22
Warszawa

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 95
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Soft.Ware.pl > Opinie klientów

Sklep Soft.Ware.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.08.2007r i posiada 95 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

mk rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 79859 z 04.07.2011

Doskonały kontakt, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: JetBrains ReSharper License Upgrade; lipiec 2011

plusy: Kontakt i obsługa, szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 77092 z 17.05.2011

Sklep miał dobrą i najlepszą cenę ze wszystkich polskich ofert. Perfekcyjna obsługa klienta!!!

zakupy: oprogramowanie; maj 2011

plusy: bardzo dobra cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PiotrA rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 76996 z 16.05.2011

Znalazłem produkt w dobrej cenie, realizacja super szybka (mniej niż 24 godziny). Polecam.

zakupy: Oprogramowanie; maj 2011

plusy: dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 76136 z 29.04.2011

Dobry kontakt, bezproblemowa i szybka realizacja, polecam.

zakupy: JetBrains IntelliJ IDEA 10; kwiecień 2011

plusy: dobry kontakt, szybkość realizacji zamówienia

minusy: mało atrakcyjna strona www

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 76127 z 29.04.2011

Sklep godny polecenia. Realizacja zamówienia błyskawiczna.

zakupy: PhpStorm 2.0; kwiecień 2011

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KG rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 72488 z 28.02.2011

Odpowiedni zestaw produktów, ceny, dobry poziom obsługi. Szybka reakcja na potrzeby klienta.

zakupy: oprogramowanie firmy Telerik; luty 2011

plusy: Fachowa obsługa

minusy: niekompletna prezentacja oferowanych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 71266 z 11.02.2011

Skorzystałem z oferty internetowej. Polecam. Obsługa szybka i profesionalna. Zero problemów. Pełny kontakt

zakupy: Zend Studio 8; luty 2011

plusy: Szybka obsługa. Oferta aktualna.

minusy: Nie zauważono.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 66586 z 08.12.2010

Sklep został wybrany na podstawie internetowych poszukiwań dostawcy oprogramowania. Oczekiwania zostały spełnione w 100%

zakupy: zend 8 studio; grudzień 2010

plusy: profesjonalne podejście do klienta

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TSoft.pl rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 66464 z 07.12.2010

Szybko, sprawnie i profesjonalnie! 0 jakich kol wiek problemów. Nic tylko polecać :-)

zakupy: Zend Studio 8; grudzień 2010

plusy: Ogromna cierpliwość do moich pytań

minusy: Grafika sklepu mogła by być ładniejsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirvanos rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 58344 z 30.07.2010

Jedyny przedstawiciel w Polsce a pomimo tego baaardzo szybko dokonana transakacja. POLECAM ;)

zakupy: Zend Studio; lipiec 2010

plusy: Szybkość i automatyzacja

minusy: może ceny, ale to nie od nich zależne tylko od Zend.com

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 57778 z 20.07.2010

Szybko i porfesjonalnie. Polecam

zakupy: Telerik; lipiec 2010

plusy: Szybkość

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 56988 z 05.07.2010

Sklep Soft.Ware.pl jako jeden z niewielu posiadał interesujące mnie oprogramowanie w korzystnej cenie. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Polecam.

zakupy: ReSharper 5.0; lipiec 2010

plusy: szybka i bezproblemowa realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

T3 s.c. rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 55240 z 02.06.2010

dobry kontakt, szybka realizacja

zakupy: Red-Gate ANTS Profiler Pro; maj 2010

plusy: kontakt, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 51950 z 14.04.2010

Niskie ceny, szybka obsługa

zakupy: Komponenty TELERIK; kwiecień 2010

plusy: Szybkość obsługi

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 51245 z 31.03.2010

Nikt mi nie polecał, firma była oferowała szybką dostawę poszukiwanego programu. Pomimo pewnych obaw związanych z przedpłatą, po rozmowie telefonicznej zdecydowałam się na zakup. I z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, że transakcja w firmie Soft.Ware.pl przeszła moje najśmielsze oczekiwania.Realizacja błyskawiczna, pełna profesjonalizacja w załatwianiu, tak że nawet taki laik jak ja w zakupach programów, był w pełni usatysfakcjonowany otrzymywanymi informacjami i objaśnieniami.Bardzo dużo kupuję w internecie.Program komputerowy po raz pierwszy. I jeżeli jeszcze nadarzy się okazja, na pewno zgłoszę się do tej firmy. Gorąco polecam

zakupy: Axure RP ver. 5.6; marzec 2010

plusy: Profesjonalizm, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 50426 z 18.03.2010

Polecam w 100%. Bywam klientem sklepu od 2007 roku. Zawsze profesjonalna obsługa i ogromna staranność w realizacji zamówień.

zakupy: Telerik, Zend, VMWare; marzec 2010

plusy: Oferta, solidność, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 50087 z 12.03.2010

Zdecydowanie rekomenduję sprzedawcę. Pełen profesjonalizm i sprawność działania.

zakupy: PL/SQL Developer 8.0; marzec 2010

plusy: zakup zrealizowany szybko i sprawnie

minusy: pewnie jakieś są...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ITPetrus rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 43778 z 21.11.2009

Bardzo dobry kontakt i szybka transakcja. Licencja przysłana w dzień zamówienia.

zakupy: ComponentOne; listopad 2009

plusy: Bardzo dobry kontakt i szybka transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 42876 z 04.11.2009

Realizacja za,ówienia nastąpiła bardzo szybko. Klucze licencyjne do zakupionego oprogramowania otrzymałem w dniu wpływu zapłaty na konto sprzedawcytj. następnego dnia po złożeniu zamówienia i przesłaniu zapłaty.

zakupy: Radmin; listopad 2009

plusy: Szybkość obsługi klienta, rzetelność realizacji zamówien

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 40791 z 24.09.2009

Jedyny dystrybutor zend studio w Polsce

zakupy: Zend Studio; sierpień 2009

plusy: posiadanie zend studio

minusy: nie było nic takiego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER