Książki z końcówek nakładów.
Sklep Oczytani.pl

Kontakt

tel. 792 684 177
Huta Stara A

Popularne produkty

Literatura, Dla dzieci i młodzieży, Literatura naukowa, Poradniki, Kolorowanki dla dorosłych, Biznes ,ekonomia, zarządzanie i finanse, Oferta nagrodowa dla szkół

Popularne marki

Amber, Sonia draga, W.a.b., Czarna owca, Prószyński i ska, Harpercollins, Jaguar, Wilga, Marginesy, Helion, Zielona sowa, Bis, Multico, Rebis, Ya!, Harlequin, Mg

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 192
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Oczytani.pl > Opinie klientów

Sklep Oczytani.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.12.2008r i posiada 193 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

marta rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 304409 z 06.08.2014

Kokurencyjne cany! Najniższe na rynku

zakupy: książki; sierpień 2014

plusy: super ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 301437 z 16.07.2014

Bardzo przystępne ceny książek, bardzo dobry kontakt, tani i szybki transport.

zakupy: Książki Cliva Cusslera; lipiec 2014

plusy: Niskie ceny, szybkość realizacji zamówienia.

minusy: Mały wybór autorów: Cussler, Rollins, Child.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AS rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 298225 z 26.06.2014

w sklepie znalazłam poszukiwaną książkę, dostawa przesyłki bardzo sprawna i co ważne jej koszty nie są tak wielkie jak w innych sklepach

zakupy: Kot w butach; czerwiec 2014

plusy: niewielki koszt przesyłki w stosunku do innymi sklepów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ada rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 296733 z 17.06.2014

Zdecydowanie polecam. Sklep pomimo skromnej szaty graficznej oferuje tytuły niekiedy często niedostępne. Książki można kupić bardzo atrakcyjnych cenach. Każda transakcja( od wyborów produktu do otrzymania przesyłki) przebiega bardzo sprawnie. Ceny dostawy również nie odstraszają. Obecnie jeden z niewielu sklepów, gdzie kupuje naprawdę sporo.

zakupy: Sparks, Krentz, Ivy; czerwiec 2014

plusy: dostępność, ceny

minusy: szta graficzna strony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 295305 z 08.06.2014

Polecam calym serem sprzedawcę; dobry kontakt, sprawnie i na temat :)

zakupy: Ilustrowany Słownik Ortograficzny; czerwiec 2014

plusy: Sprawnie

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 291045 z 12.05.2014

Kupuję książki do biblioteki, zależy mi na dobrej książce i cenie. To wszystko znalazłam tutaj.Jestem bardzo zadowolona. Polecam.

zakupy: książki; maj 2014

plusy: bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Atta rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 290153 z 06.05.2014

Sklep poleciła mi znajoma,która już kilkukrotnie korzystała i zapewniała nieskazitelna opinię. Przekonałam się osobiście, rzeczywiście tak jest. Sporo interesujących tytułów po bardzo atrakcyjnych cenach, ekspresowa przesyłka bez względu wybrany na sposob dostawy! do tego bardzo sympatyczny kontakt, szybka wymiana uwag. Będę częstym gościem:)

zakupy: książki; maj 2014

plusy: świetny kontakt,zrozumienie klienta,ekspresowa dostawa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 288961 z 28.04.2014

cena przystępna, przesyłka również i do tego szybko otrzymałam polecam :)

zakupy: książki dla dzieci; kwiecień 2014

plusy: szybkość dostawy

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 288437 z 23.04.2014

Wybrałam ten sklep, ponieważ mają nowe książki w atrakcyjnych cenach. Towar zgodny z opisem, bardzo dobra obsługa, szybki czas realizacji zamówienia. Polecam.

zakupy: książki; kwiecień 2014

plusy: niskie ceny

minusy: mały wybór

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAGDA rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 287453 z 15.04.2014

SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA, NISKIE CENY

zakupy: KSIĄŻKI; kwiecień 2014

plusy: SZYBKO I TANIO

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 286373 z 08.04.2014

Ponieważ była w nim książka,która mnie interesowała i to za 50 procent ceny.Towar zgodny z opisem,kontakt ze sprzedającym bardzo dobry,przesyłka ekspresowa.Wszystko pozytywnie.Polecam,towar otrzymałem dzień wcześniej niż obiecał sprzedający.

zakupy: książka; kwiecień 2014

plusy: terminowość,bardzo dobry kontakt,miła obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodzimierz rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 279861 z 26.02.2014

Szybka i rzetelna obsługa

zakupy: książka Skorpiony; luty 2014

plusy: duży wybór szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 275237 z 31.01.2014

Bardzo sprawna obsługa dobra cena duży wybór towaru, znowu będę kupował w tym sklepie

zakupy: książki; styczeń 2014

plusy: rzetelność

minusy: nie mam uwag negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roch rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 274737 z 29.01.2014

przygotował proopzycję wg moich oczekiwań

zakupy: książki; styczeń 2014

plusy: łatwy kontakt, czytelne poruszanie się w sklepie, czas!

minusy: ----

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 274493 z 28.01.2014

wybrałam ten sklep ze względu na bardzo przystępną cenę

zakupy: książki; styczeń 2014

plusy: niskie ceny i bardzo szybka realizacja

minusy: brak dostępu do paczkomatów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 274037 z 26.01.2014

Profesjonalna obsługa ,towar zgodny z zamówieniem .Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: książki; styczeń 2014

plusy: B ardzo szybka wysylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 273077 z 21.01.2014

przez przypadek, potem zachęciła mnie cena Bardzo dobra i szybka obsługa. Zamówiłam książkę w niedzielę, we wtorek już ją miałam

zakupy: książka Rośliny Alp; styczeń 2014

plusy: dobry kontakt i błyskawiczna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiesia101 rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 272321 z 17.01.2014

profesjonalna obsluga,wystarczajace informacje o przesylce,towar zgodny z zamowieniem troche za wysoki koszt wysylki do niemiec.reszta super.

zakupy: ksiazki; styczeń 2014

plusy: super kontakt

minusy: wysoki koszt wysylki do niemiec

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 271793 z 14.01.2014

Świetny sklep - niskie, bardzo konkurencyjne ceny, doskonały kontakt i profesjonalne podejście do indywidualnych potrzeb klienta, szybka przesyłka. Jestem bardzo zadowolona. Jedyny mankament, to brak płatności online, ale można zapłacić przy odbiorze.

zakupy: książki; styczeń 2014

plusy: duży wybór książek i niskie ceny

minusy: nie można zapłacić kartą przez internet

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 270789 z 09.01.2014

Wyjątkowo konkurencyjne ceny oraz ekspresowa profesjonalna przesyłka . Gorąco polecam!

zakupy: Królowie Przeklęci tom 4, 5, 6, 7; styczeń 2014

plusy: szybka przesyłka, konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER