Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2489
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2498 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krystian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397258 z 08.11.2016

polecany na forum. spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: rozrząd, wycieraczki, olej, filtr; listopad 2016

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397170 z 08.11.2016

wszystko profesjonalnie opisane, natychmiastowa odpowiedź na maile, ekspresowa dostawa.

zakupy: Wycieraczki Ford Fiesta; listopad 2016

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JOLANTA rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397126 z 07.11.2016

wszystko profesjonalnie opisane, natychmiastowa odpowiedź na maile, ekspresowa dostawa.

zakupy: rozrząd do ford mondeo mk4; listopad 2016

plusy: profesjonalnie, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396954 z 04.11.2016

Wszystko sprawnie i szybko .Towar starannie spakowany . Na pewno kupie tu jeszcze nie raz. Polecam!

zakupy: kierunkowskazy Mondeo mk3; listopad 2016

plusy: szybko , sprawnie , informacja mailowa o zamówieniu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miki rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396946 z 04.11.2016

Polecam tego sprzedawcę ponieważ bardzo szybko towar doszedł i to co zamówiłem zgadzało się z zamówieniem.

zakupy: tarcze + klocki hamulcowe do MK3; listopad 2016

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396878 z 03.11.2016

Sklep wybrałem ze względu na pełną ofertę części (oryginalnych) do Forda, które dodatkowo są w mocno konkurencyjnych cenach. Następnym razem także zrobię tu zakupy!

zakupy: Oleje, filtry, drobne części do Focus MK1; listopad 2016

plusy: Ceny, czas reakcji, kontakt

minusy: Nie jest w Warszawie:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396834 z 03.11.2016

Nigdy się nie zawiodłem na zakupach w tym sklepie i tym razem było podobnie. Zamówienie złożyłem w środę a w czwartek kurier doręczył przesyłkę. Towar, Obsługa, Informacja - Wszystko na najwyższym poziomie!

zakupy: Lampka oświetlenia tablicy Oprawka - wtyczka żarówki H7; listopad 2016

plusy: Informacja, sprawność i szybkosć obsługi zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396742 z 02.11.2016

Profesjonalna obsługa. Ceny przyzwoite.

zakupy: olej i filtr oleju; listopad 2016

plusy: szybka dostawa, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwester rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396654 z 31.10.2016

Bardzo profesjonalna obsługa,wszystko przejrzyste i dostępne.Szybka dostawa i super kontakt.Takie zakupy to sama przyjemność.Pozdrawiam.

zakupy: Wężyk podciśnienia i dekle do kół; październik 2016

plusy: Dostępność towarów,szeroki asortyment,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396470 z 28.10.2016

oczekiwania spełnione w 100% polecam

zakupy: wahacz i śruby; październik 2016

plusy: towar i szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396454 z 28.10.2016

bardzo dobra obsługa, świetnie opisane części,szybka dostawa.

zakupy: amortyzatory, łożyska, poduszki, ; październik 2016

plusy: terminowość, opis towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariod34 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396430 z 28.10.2016

Atrakcyjne ceny na tle konkurencji+traktowanie klienta jako klienta a nie natręta+szybka wysyłka.Z przyjemnością powrócę w razie konieczności zakupu częsci.

zakupy: świece zapłonowe ST 220, uszczelki pod kolektor ssący; październik 2016

plusy: ceny,obsługa,wybór towaru i jego opis

minusy: w moim przypadku nie mogłem dodzwonić się na nr komórkow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz_Jz3 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396426 z 28.10.2016

Kupuję w tym sklepie kolejny raz i nigdy mnie nie zawiódł.Polecam innym użytkownikom fordów.

zakupy: filtry-palwa, oleju, paliwa i kabinowy; październik 2016

plusy: jak wyżej

minusy: ---------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396302 z 27.10.2016

bogaty asortyment, pewność towaru.

zakupy: siłownik gazowy pokrywy baga znika; październik 2016

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396274 z 26.10.2016

szybko, sprawnie, tanio i bez problemów. Zamówiłem w niedzielę a we wtorek już było u mnie

zakupy: klocki hamulcowe; październik 2016

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396250 z 26.10.2016

Od kilku lat korzystam z tego sklepu, nigdy nie było problemu.

zakupy: pióra wycieraczek; październik 2016

plusy: Towar jest taki jak się zamówi.

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 395894 z 21.10.2016

W sklepie Ford-esklep.pl znalazłem części, których nie mogłem znaleźć nigdzie indziej - drobne elementy, ale równie potrzebne jak każde inne. Wybrałem dostawę poprzez firmę kurierską, ale wolałbym Paczkomaty Inpost- odbierasz kiedy możesz. Pomimo zaporowych cen za tak drobne elementy POLECAM sklep i pozdrawiam.

zakupy: Odbojnik maski silnika oraz ramka halogenu(plastik); październik 2016

plusy: same zalety

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 395874 z 21.10.2016

Kupuję tu części i olej od czterech lat i jestem zadowolony. Pozdrawiam

zakupy: Olej silnikowy - syntetyk FORD FORMULA F 5W-30 5l 14E9EC; październik 2016

plusy: Jakość i szybkość dostaw.

minusy: Nie ma tu wszystkiego - szkoda :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stach nie ma zdania o Ford-esklep.pl opinia nr 395862 z 21.10.2016

Skorzystałem z Tego sklepu po raz pierwszy i nie mam jeszcze wyrobionej opinii, ale sposób wyboru akcesoriów (możliwość bez rejestracji i logowania) świadczy o zaufaniu do klientów a także o profesjonalnym podejściu do zamówień. Pomimo, że zamówienie złożone było troszkę po 12:00, zamówienie moje zostało jeszcze zrealizowane. Super. Z pewnością będę korzystać z usług Tego sklepu a to za zasługa konkurencyjnych cen i dobrej jakości produktów.

zakupy: Pióra wycieraczek, gniazdo antenowe dachowe, antena 550mm; październik 2016

plusy: zamówienie bez rejestracji, duży asortyment,

minusy: Nie stwierdzono na tym etapie zamówień

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 395722 z 20.10.2016

Bardzo sprawnie, bardzo szybko, bardzo profesjonalnie. Dobry kontakt ze sklepem. Praktycznie pełna oferta, konkurencyjne ceny. Dziękuje i szczerze polecam ten sklep.

zakupy: Komplet eksploatacyjny. Olej, filtry, wycieraczki; październik 2016

plusy: Profesjonalizm,szybkość realizacji, ceny.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER