Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2623
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2634 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sławek MK3 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409690 z 11.04.2017

wybrałem ten sklep przypadkiem bo kupiłem forda i szukałem czesci i znalazlem ten sklep który okazał sie rewelacyjny jesli chodzi o czesci. cena i asortyment rewelacja.

zakupy: filtry, dywaniki, swiece zapłonowe, plyny hamulcowe itp.; kwiecień 2017

plusy: DUZY ASORTYMENT, CENA, PEŁEN PROFESJONALIZM

minusy: NARAZIE NIE ZNALAZŁEM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rtoip47 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409614 z 11.04.2017

Sklep oferuje dobre produkty w rozsądnej cenie. Szybka i fachowa obsługa. Polecam.

zakupy: nakrętki kół do alu - felg i nakładki na pedały; kwiecień 2017

plusy: Fachowo, szybko i dokładnie

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409470 z 08.04.2017

Profesjonalizm dobra cena

zakupy: korek; kwiecień 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409466 z 08.04.2017

polecam ten sklep konkurencyjne ceny bardzo dobry kontakt ze sprzedającym oraz doradztwo co do zakupowanego towaru

zakupy: kpl.filtrów +dywaniki mondeo mk4; kwiecień 2017

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barts041 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409398 z 07.04.2017

Bo tylko tu kupuje części do mojego forda.

zakupy: Mieszek skrzyni biegow; kwiecień 2017

plusy: Części

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beny rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409386 z 07.04.2017

Dostępność części, oraz oryginalność zakupionego towaru .

zakupy: Oring obudowy termostatu; kwiecień 2017

plusy: dostepnosc towaru

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409366 z 07.04.2017

Zaopatruję się w Ford-esklep.pl od bardzo dawna. Od początku jestem bardzo zadawolony. Przystępne ceny. Błyskawiczna dostawa.

zakupy: Amortyzatory pokrywy bagażnika.; kwiecień 2017

plusy: Jakość i terminowość.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409358 z 07.04.2017

PRZYSTĘPNE CENY SZYBKA REALIZACJA

zakupy: FILTRY Uszczelka wlewu do zbiornika paliwa; kwiecień 2017

plusy: CENY DOBRE ZAOPATRZENIE

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mieczysław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409354 z 07.04.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ potrzebowałem kupić część do swojego forda focusa. Zamówiony towar został doręczony w ciągu jednego dnia roboczego,tj. zamówienie złożyłem w piątek po godzinie 14.00 a towar otrzymałem w poniedziałek. Towar zgodny z zamówieniem, informacja na temat realizacji zamówienia podana bardzo dokładnie,tak na maila jak też sms-em.Jestem zadowolony z zakupu.

zakupy: Dekielki alufelg forda; kwiecień 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia,doskonała komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409250 z 06.04.2017

Polecam sklep, zamówienie dostałem w błyskawicznym tempie i obyło się bez żadnych niemiłych niespodzianek.

zakupy: Nakładka - listwa pionowa słupka Fiesta 5-drzwiowa; kwiecień 2017

plusy: szybka wysyłka, solidne produkty

minusy: mała oferta kurierów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ryszard rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409162 z 05.04.2017

Polecam tego sprzedawcę!!!!

zakupy: uszczelka; kwiecień 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kris_so nie ma zdania o Ford-esklep.pl opinia nr 409030 z 03.04.2017

Spodobała mi się oferta dla samochodu marki ford. Wybrałem Pocztę Polska jako dostawcę. Bardzo długi czas oczekiwania : dwa tygodnie. Dysze mgłowe nie spełniły moich oczekiwań. Mały zasięg. Rozmawiałem ze sprzedawca chciałem wymienić, sprzedawca się nie zgodził. Nie poinformował mnie nikt o możliwości zwrotu towaru zakupionego przez internet.

zakupy: dysze do spryskiwaczy (mgłowe), świece zapłonowe; marzec 2017

plusy: szeroki asortyment dla samochodów marki ford, cena

minusy: brak rzetelnych informacji, kiepski produkt dysze mgłowe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arturo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408958 z 02.04.2017

cena szybkość jakość Polecam

zakupy: lozysko zestaw filtrow; kwiecień 2017

plusy: cena i jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408794 z 30.03.2017

szybka profesionalna obsługa

zakupy: filtry, świece, lakier zaprawkowy; marzec 2017

plusy: solidność realizacji zamówień, kompetencja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408762 z 30.03.2017

Szybka i sprawna transakcja. Gorąco polecam ten sklep.

zakupy: nakrętki do kół, dywaniki, pióra wycieraczek, uchwyt lampy; marzec 2017

plusy: szybkość zakupu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

CKK rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408758 z 30.03.2017

Szybko i sprawnie! Stała informacja nt. produktu i dostawy! POLECAM!

zakupy: Dywaniki Ford C-MAX; marzec 2017

plusy: Duży asortyment

minusy: Ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kris rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408606 z 28.03.2017

Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, błyskawiczna dostawa, produkty zgodne z opisem.

zakupy: filtry, części układu jezdnego, oleje, akcesoria; marzec 2017

plusy: dobry kontakt, szybkość transakcji

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408450 z 25.03.2017

Był tu ten towar w bardzo dobrej cenie

zakupy: Części Ford; marzec 2017

plusy: Można kupować bez zakładania konta :)

minusy: jak dla mnie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek.l rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408406 z 24.03.2017

towar zgodny z zamówieniem , otrzymałem na drugi dzień ,opakowanie ok jestem zadowolony, zrobię tu kolejne zakupy

zakupy: gałki kierownicze; marzec 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: mie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

biniu59 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408334 z 23.03.2017

mam tutaj konto,mnie odpowiada,szeroki wybór części

zakupy: hamulec tył, olej, filtry; marzec 2017

plusy: szeroki wybór i przystepne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER