Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2441
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2450 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 392662 z 08.09.2016

Zdecydowanie polecam robienie zakupów w tym sklepie. Ceny konkurencyjne, sprawność i szybkość działania zasługuje na pochwałę. I było tak za każdym razem gdy robiłem tu zakupy (kilkukrotnie w ciągu 2,3 lat)

zakupy: świece żarowe, uszczelki; wrzesień 2016

plusy: Oferta, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zetwu rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 392534 z 07.09.2016

Wasz sklep internetowy nie działa jak ekspres lecz superekspres. Zamówiłem przesyłkę po godz. 14-tej, a już ją w Krakowie miałem nazajutrz o 13:45.

zakupy: korek zbiorniczka wyrównawczego S-Max; wrzesień 2016

plusy: ekspres

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lighthousekeeper rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 392514 z 07.09.2016

Jak zwykle szybka transakcja, przystępna cena. Polecam.

zakupy: Złącze - króciec - przewód układu paliwa Mondeo Mk4 * S-max; wrzesień 2016

plusy: Szybkość, ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek5108 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 392350 z 05.09.2016

wybór sklepu był przypadkowy,ale asortyment ,jakość i cena oraz szybkość realizacji bardzo mnie zadowoliły

zakupy: paski, rolki, elektronika; wrzesień 2016

plusy: dobra cena co do jakości

minusy: minusów nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 392338 z 05.09.2016

Towarł dostarczony w tempie błyskawicznym, całkowicie zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam

zakupy: oring przelewu wtryskiwaczy, uszczelka wtryskiwaczainakrętka; wrzesień 2016

plusy: dobrze opisana specyfikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartłomiej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 392010 z 30.08.2016

Produkty najwyższej jakości , obsługa bardzo dobra,towar dostarczony w krótkim czasie. Polecam jak najbardziej :-)

zakupy: Tuleje belki zawieszenia mondeo mk2; sierpień 2016

plusy: Dostępność części i ich jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 391914 z 29.08.2016

Towar został dostarczony w tempie błyskawicznym, całkowicie zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Lampa przeciwmgielna zderzaka tylnego; sierpień 2016

plusy: Błyskawiczna wysyłka. Przystępna cena.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 391718 z 26.08.2016

Wybrałem ze względu na ceny.Spełnił moje oczekiwania w100%.

zakupy: zamówione produkty: | Podkładka pod wtryskiwacz 1.8 TDDi / TDCi; sierpień 2016

plusy: Ceny, termin realizacji,łatwość zakupów.

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 391706 z 25.08.2016

Kilkakrotnie robiłem zakupy w tym sklepie i jak dotychczas bez problemu , wysyłka realizowana jest szybko , zgodnie z zamówieniem. Polecam ten sklep innym !

zakupy: Pasek wieloklinowy do Forda Fiesty, nakrętki do kół.; sierpień 2016

plusy: Znajomość części do auta.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka Adamek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 391622 z 24.08.2016

Zdecydowanie polecam, idealna, miła i natychmiastowa obsługa, bardzo dobry stosunek do klienta, profesjonalne podejście do tematu, zaangażowanie w sprawę na najwyższym poziomie, nie da się powiedzieć złego słowa. Można się o nim wypowiadać jedynie w superlatywach.

zakupy: Olej do automatycznej skrzyni biegów; sierpień 2016

plusy: profesjonalizm, zaangażowanie, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek z B-B rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 391154 z 17.08.2016

Ford-esklep.pl posiada szeroki asortyment części w atrakcyjnych cenach. Kupowałem u nich już kilka razy - zawsze był z nimi dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia. Towar bezpiecznie zapakowany. Szkoda tylko, że nie można zamówić dostawy do Paczkomatu. Jak dla mnie to jedyny minus, reszta jak najbardziej OK.

zakupy: Filtr paliwa Ford Focus II; sierpień 2016

plusy: szeroki asortyment, dobre ceny

minusy: brak opcji dostawy do Paczkomatu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzichu rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 391142 z 17.08.2016

Katalog części czytelny, prosty i łatwy w obsłudze. Części dobrej jakości i w przystępnej cenie. Dostawa nadzwyczaj szybka. Już kilkakrotnie robiłem zakupy, zawsze pozytywna opinia.

zakupy: łozysko przód, nakrętka, piasta koła mondeo mk2; sierpień 2016

plusy: szeroki asortyment, cena przystępna, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 390866 z 12.08.2016

Super sklep z bardzo dobrze zaopatrzonym magazynem! Błyskawiczna wysyłka za każdym razem! Gorąco polecam!

zakupy: Gałka zmiany biegów; sierpień 2016

plusy: Duży wybór produktów marki FORD, bardzo szybka wysyłka

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 390854 z 12.08.2016

Produkty spełniające oczekiwania - dobrej jakości. Dostawa błyskawiczna. Porządnie zapakowane.

zakupy: filtry, rozrząd.; sierpień 2016

plusy: przejżyste strony, dobre towary

minusy: jestem zadowolona, mój fokusik również -brak wad sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 390826 z 12.08.2016

Na rynku nie było części której potrzebowałem. Szybka realizacja zamówienia jak też wysyłka.Polecam

zakupy: Zabezpieczenia tarcz hamulcowych; sierpień 2016

plusy: Szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 390798 z 11.08.2016

Podstawą wyboru sklepu była cena towaru. Moje oczekiwania zostały spełnione. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Chlapacze Ford Focus Mk3; sierpień 2016

plusy: Fachowość i terminowość.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

judoanna rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 390662 z 11.08.2016

Super sklep ;-) bardzo pomocni pracownicy, super kontakt, wysyłka błyskawiczna ;-) gorąco polecam ;-)

zakupy: zaworki podciśnienia; sierpień 2016

plusy: szybka wysyłka, super kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 390598 z 10.08.2016

Otrzymałem trafną poradę techniczną. Dużo informacji przy zakupie i wysyłce. Taka obsługa kupującego rzadko się zdarza. Ja się jeszcze z tak przyjaznym traktowaniem kupującego nie spotkałem. Naprawdę polecam wszystkim.

zakupy: Lusterko zewnętrzne do Forda; sierpień 2016

plusy: Fachowość i życzliwość.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 390558 z 09.08.2016

Do sklepu trafiłem z konieczności. Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja.

zakupy: ", parapety", do Ford Mondeo mk3; sierpień 2016

plusy: trudno powiedzieć

minusy: nie mam opnii

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Deagustino rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 390346 z 06.08.2016

Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Ceny na dobrym poziomie. Cena przesyłki ok. Wszystko dobrze zapakowane i dodany paragon. Ogólnie bardzo polecam. Myślę że jeszcze nie raz wrócę do tego sklepu.

zakupy: 1.Wycieraczki przód i tył ORG, 2.Poduszka silnika/łapa-C-MAX; sierpień 2016

plusy: Szybka wysyłka,paczka na drugi dzień,dobry kontakt i cen

minusy: Na razie brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER