Produkty AGD i RTV oraz FOTO.
Sklep Neo24.pl

Kontakt

tel. 801 225 588
Wrocław

Popularne produkty

Komputery i akcesoria, Artykuły zoologiczne, Dla dzieci, AGD drobne, RTV, Zdrowie i Uroda, Opony, AGD wolnostojące, AGD do zabudowy, Telewizory plazmowe i LCD

Popularne marki

Trixie, Samsung, Zolux, Bosch, Hp, Activejet, Trefl, Electrolux, Philips, Amiplay, Lego, Royal canin, Vitapol, Siemens, Abcolorovo, Amica, Modecom, Asus, Zelmer

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3480
  • opinie neutralne: 45
  • opinie negatywne: 101
Podsumowanie

Neo24.pl > Opinie klientów

Sklep Neo24.pl - monitorowana jakość obsługi

  40% - kontakt i obsługa

  20% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.01.2007r i posiada 3626 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Darek nie poleca Neo24.pl opinia nr 261005 z 26.11.2013

Niestety moje dobre zdanie o Neo24 zmieniam na negatywne. Ostatnim razem strasznie wydłużył się czas oczekiwania gdyż zamówiłem towar którego nie mieli, w konsekwencji musiałem kupić gdzie indziej ale cała procedura zabrała mi dużo czasu i nerwów a kontakt sklepu ze mną uważam za mierny. Teraz jednak pomyślałem, że każdemu może się zdarzyć i postanowiłem zamówić pendrive 64gb wysyłka do 48g dostałem na 4 czy 5 dzień na dodatek nie ten który zamawiałem dostałem 16gb. Porażka, szczególnie gdy zamawiasz coś na prezent i jesteś pewien że ten sklep zapewnia solidność i terminowość realizacji zamówienia. Nie polecam.

zakupy: Pendrive adata 64gb; listopad 2013

plusy: ceny

minusy: ślamazarnie, towar nie zgod z zam, sprzed cos czegoniema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Neo24.pl opinia nr 257105 z 09.11.2013

Towar zgodny z opisem.Dobre ceny.Wysyłka gratis, błyskawica.Wszystko na 100%. POLECAM !!!

zakupy: Kuchnia dla dzieci Hello Kitty; listopad 2013

plusy: Błyskawiczne dostarczenie towaru

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Neo24.pl opinia nr 256521 z 07.11.2013

super,szybka dostawa towar zgodny z opisem

zakupy: Lego duplo pociąg; luty 2013

plusy: super

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 255589 z 01.11.2013

tak poprostu i jestem zadowolony

zakupy: telefon; maj 2013

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Neo24.pl opinia nr 248761 z 02.10.2013

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie, szybka wysyłka, produkt dotarł w pełni sprwany i bez jakichkolwiek zarzutów.

zakupy: płyta do zabudowy BEKO HISG64220S; październik 2013

plusy: Tanio i sprawnie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia rekomenduje Neo24.pl opinia nr 247973 z 29.09.2013

atrakcyjne ceny, szybka dostawa również odbiór osobisty "koło domu"

zakupy: telewizor LG 47 D3 HD; wrzesień 2013

plusy: blisko domu odbiór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gramam rekomenduje Neo24.pl opinia nr 247913 z 28.09.2013

ponieważ w Neo24 jest taniej, zakupu dokonuje się bardzo sprawnie i jak dotychczas bezpiecznie.

zakupy: telewizor, odkurzacz; wrzesień 2013

plusy: niższe niż w innych sklepach ceny, sprawna obsługa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Neo24.pl opinia nr 246217 z 23.09.2013

Wybrałam sklep Neo24.pl ponieważ był jednym z najtańszych. Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń. Bardzo miła obsługa.

zakupy: Piekarnik i płyta gazowa; wrzesień 2013

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARZENA rekomenduje Neo24.pl opinia nr 246209 z 22.09.2013

WYBÓR Z POWODU CENY I DOSTĘPNOŚCI,OCZEKIWANIA ZOSTAŁY SPEŁNIONE

zakupy: TV; wrzesień 2013

plusy: CENA I DOSTEPNOSCRU

minusy: OPIS CZASU DOSTAWY JEST MYLĄCY

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamyk rekomenduje Neo24.pl opinia nr 245789 z 20.09.2013

Wybrałam ten sklep, bo ma konkurencyjne ceny i nie robi cyrków z reklamacjami w stylu 'to nie nasza wina, ani sprawa'. Mimo że nie miałam ubezpieczenia, zajęli się moją reklamacją sprawnie i profesjonalnie. Bez zarzutu, korzystam i polecam

zakupy: suszarka, lokówka, prostownica; lipiec 2013

plusy: obsługa klienta

minusy: czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wia102 nie poleca Neo24.pl opinia nr 244537 z 15.09.2013

Odradzam zakupy w NEO24, za niską ceną kryje się bardzo niska jakość. Mnie przygoda z tą firmą kosztowała bardzo, bardzo dużo. Sprawa zakończy się w sądzie. Przez internet od NEO24 kupiłam tv. Okazało się, że nie działa. Zamiast reklamować skorzystałam z prawa zwrotu 10 dni. Musiałam odesłać TV na swój koszt. Niestety wybrałam firmę UPS. Towar dotarł do NEO24 uszkodzony. Spisano protokół szkody- uszkodzenie mechaniczne, rozbita matryca, nieprawidłowe zapakowanie towaru, ale jednocześnie wgnieciony karton. Niestety wartość przesyłki nie była zadeklarowana. Od UPS dostałam pismo o odrzuconej reklamacji. NEO24 ciągle natomiast mnie zbywa: piszą, że towar czeka na decyzję Kierownika ds. Reklamacji. Po 4 tygodniach wiadomość w odpowiedzi na moją, że jakiś tam pan jest w na urlopie (domyślam się, że kierownik ds. reklamacji, ale w sumie co mnie to obchodzi) i że w chwili obecnej czekają na wycenę z punktu serwisowego. Mieli na zwrot 14 dni minęło już 60. Odpowiedzi na pismo z ostatecznym wezwaniem do zapłaty wraz z odsetkami ustawowymi do dnia dzisiejszego nie otrzymałam. Telewizora nie mam, pieniędzy też. Tak się właśnie załatwia sprawy w NEO24. Tylko Was okradną. Co zabawne w tym wszystkim- 100 m od mojego miejsca zamieszkania znajduje się punkt stacjonarny NEO, ale oczywiście nie mogli mi tam przyjąć telewizora- musiałam wysyłać go na drugi koniec Polski do Wrocławia. Gdybym mogła zwrócić TV do tego punktu, dotarłby tam w jednym kawałku. Inne wady zakupów w NEO24 - obsługa posprzedażowa właściwie nie istnieje, firma nie dotrzymuje terminów, kontakt z działem reklamacji jest bardzo utrudniony, nie odbierają telefonów, na maile odpisują po kilku dniach lub wcale, klient rozmawia z kilkoma osobami w jednej sprawie, co jeszcze bardziej utrudnia kontakt. - NEO24 miało na zwrot 14 dni minęło już 60 dni, sprawa nadal nie została załatwiona – dodatkowy komentarz jest zbędny.

zakupy: TV Plazma; lipiec 2013

plusy: cena

minusy: jakość obsługi, obsługa po sprzedaży, reklamacje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tedi rekomenduje Neo24.pl opinia nr 244381 z 14.09.2013

To kolejny towar jaki kupiłem w tym sklepie i zawsze odbywało się to szybko i profesjonalnie i taniej niż w innych sklepach

zakupy: AMICA 618GG4.43HZpMsQ (W); wrzesień 2013

plusy: szybkość dostawy i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Neo24.pl opinia nr 244245 z 13.09.2013

Atrakcyjna cena i możliwość odbioru osobistego. Oczekiwania spełnione w 100%

zakupy: Western Digital WD Caviar Green 500GB 64MB Cache; luty 2013

plusy: szybkość realizacji zamówienia, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janek39 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 243109 z 08.09.2013

niskie ceny dostawa na czas sprzęt wolny od wad i usterek miła obsługa

zakupy: pralka bosch; sierpień 2013

plusy: wszystko na plus

minusy: nie mają wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirek053 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 243089 z 08.09.2013

polecam wszystkim z pelnym zaufaniem.

zakupy: kamera samochodowa telefon maszyna do sz; październik 2012

plusy: kontakt jakosc towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anita rekomenduje Neo24.pl opinia nr 242181 z 03.09.2013

Bardzo duży wybór towarów, atrakcyjne ceny, dobra obsługa i szybka dostawa. Polecam1

zakupy: żelazko Elektrolux; maj 2013

plusy: bez zastrzeżeń

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 241333 z 30.08.2013

Bezproblemowy zakup, szybki kontakt i błyskawiczna przesyłka. Zakupiłam w neo24 telewizor LCD Samsung UE32F5300. 100% satysfakcji, najniższe ceny. Polecam !!!!

zakupy: LCD Samsung UE32F5300; sierpień 2013

plusy: Solidność, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia rekomenduje Neo24.pl opinia nr 240605 z 29.08.2013

Atrakcyjna cena towaru, pozytywne opinie kupujących na temat sklepu

zakupy: ZELMER 400.0 EK NIEBIESKI; styczeń 2013

plusy: dokładny opis towaru, towar zgodny z opisem, szybka wysy

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzejl102 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 240333 z 28.08.2013

Mają tanio i profesjonalnie

zakupy: Tuner Ariva 650 i; sierpień 2013

plusy: Tanio i darmowy transport

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mario763 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 240281 z 28.08.2013

sklep mgodny polecenia, szybka i kompetetna obsługa rozsądne ceny towar zgodny z opisem

zakupy: mikrofalówka; lipiec 2013

plusy: świetny kontakt, szybkość realizacjizamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER